Μόλις έφτασε στα χέρια μου το παρακάτω.

Αγοράστηκε γιατί ήταν εντελώς άγνωστο σε εμένα, είχα και κάποιους πόντους στο συγκεκριμένο κατάστημα, οπότε το πήρα. Αν ποτέ το αγοράσετε, μην το ανοίξετε, κάψτε το όπως είναι! Αρχικά πρόσεξα την υφή της επιφανείας του πλαστικού, κάτι σαν 200άρι σμυριδόπανο.

Αλλά σιγά μη μασήσω από την εικόνα αυτή, έχουμε δει και κιτ της Mach 2, αυτό αγγίζει τα όρια του αποδεκτού. Αμέσως μετά είδα την καλύπτρα:

Εντάξει λέω, να την τρίψω λίγο, θα καθαρίσει αλλά...

...ανακαλύπτω πως τα μη διαφανή τμήματα ΔΕΝ είναι στην επιφάνεια της καλύπτρας (εσωτερική και εξωτερική) αλλά ΜΕΣΑ στο σώμα της καλύπτρας!!!

ΤΕΛΕΙΑ!
Τέλος πάντων, τα σήματα είναι πολύ καλά (αν και δεν ξέρω τίνος πλανήτη είναι τα εθνόσημα που κανονικά θα έπρεπε να είναι πολωνικά) και οι οδηγίες σαφείς. Επίσης, και εδώ είναι το κέρδος

, μαζύ με το κιτ έρχεται και κόλλα, σε συσκευασία που ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί. Μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε το σωληνάριο αυτό, μυρίζει σαν ψόφιος μοσάσαυρος...

Αυτά. Ετσι για να έχουμε πάντα υπ' όψη μας πως ΠΑΝΤΑ υπάρχει ένα πιο χρέπι από αυτό που έχουμε ενίοτε στα χέρια μας.