Αποστολέας Θέμα: Εξωτικά Τ-34-85, πάντα 1/72  (Αναγνώστηκε 5726 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
Απ: Εξωτικά Τ-34-85, πάντα 1/72
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 08, 2013, 08:19:34 μμ »
Ευχαριστώ φίλε.
Το σκούρο χρώμα θα το βρωμίσει υπερβολικά και θα χαλάσει το "παρελασάτο" λουκ. Ίσως κάποια στιγμή να δοκιμάσω με λίγο (δλδ. ελάχιστα) σκουρότερο από το βασικό χρώμα για να δώσω ελαφρές σκιές. 
Εξάλλου, το ίδιο ψεύτικα φαίνονται και αυτά που είναι πνιγμένα στο wash, τα highlights και τα pigments.
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 09, 2013, 04:58:19 πμ »
Κωστα καλημερα.αν και δεν ειμαι φαν της 1/72,στα δικα σου εχεις κανει πολυ καθαρη δουλεια,τοσο στο κατασκευαστικο οσο και στο βαψιμο.και μ αρεσει και το οτι εχεις επιλεξει περιεργους χρηστες της συγκεκριμενης αρματαρας.οσον αφορα τις φθορες,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αν εσενα σου αρεσουν παρελασατα σε εμφανιση,προσωπικα δεν μου πεφτει λογος.το θεμα ειναι να σε ικανοποιει και να σε γεμιζει το αποτελεσμα.σε οτι αφορα τα καμο,εγω θα σου προτεινα να σκεφτεις και τα κυπριακα. μετα την εισβολη και μεχρι το ΄85 περιπου καποια -πολυ λιγα-βαφτηκαν με τη παρακατω παραλλαγη.δεν ξερω αν το χακοπρασινο ειναι το original overall που ειχαν προ εισβολης ή αλλη αποχρωση. και νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος,οτι εφεραν ακομη το αμερικανικο 12,7 πανω στον πυργο. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 09, 2013, 09:31:49 πμ »
οσον αφορα τις φθορες,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αν εσενα σου αρεσουν παρελασατα σε εμφανιση,προσωπικα δεν μου πεφτει λογος.το θεμα ειναι να σε ικανοποιει και να σε γεμιζει το αποτελεσμα.

X2

Έχεις κι άλλες φωτό από το παρατημένο Κυπριακό;

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 09, 2013, 10:29:05 πμ »
Μερικές φωτο του παρατημένου (αλλά δυστυχώς ξαναβαμμένου) θα βρεις εδώ από post του κ. Μετσοβίτη και μία επιπλέον από το Τ-34 εν ενεργεία, εδώ
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:47:09 πμ »
Κωστα καλημερα.αν και δεν ειμαι φαν της 1/72,στα δικα σου εχεις κανει πολυ καθαρη δουλεια,τοσο στο κατασκευαστικο οσο και στο βαψιμο.και μ αρεσει και το οτι εχεις επιλεξει περιεργους χρηστες της συγκεκριμενης αρματαρας.οσον αφορα τις φθορες,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αν εσενα σου αρεσουν παρελασατα σε εμφανιση,προσωπικα δεν μου πεφτει λογος.το θεμα ειναι να σε ικανοποιει και να σε γεμιζει το αποτελεσμα.σε οτι αφορα τα καμο,εγω θα σου προτεινα να σκεφτεις και τα κυπριακα. μετα την εισβολη και μεχρι το ΄85 περιπου καποια -πολυ λιγα-βαφτηκαν με τη παρακατω παραλλαγη.δεν ξερω αν το χακοπρασινο ειναι το original overall που ειχαν προ εισβολης ή αλλη αποχρωση. και νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος,οτι εφεραν ακομη το αμερικανικο 12,7 πανω στον πυργο. ::salut::

Ευχαριστώ Παναγιώτη.
Το κυπριακό είναι μέσα στα μελλοντικά σχέδια και μάλιστα όχι μόνο ένα. Κάποτε είχα ξεκινήσει να κάνω κυπριακό το απαίσιο κιτ της Cooperativa  ::icon_hang:: (το μόνο 85άρι που κυκλοφορούσε τότε μαζί με το Airfix που ήταν και δυσεύρετο), αλλά ευτυχώς δεν το προχώρησα. Τώρα υπάρχουν καλύτερα κιτ. Τις συγκεκριμένες φωτό τις έχω και εγώ και όταν έρθει η ώρα θα τα κάνω γραμμή παραγωγής :twisted:.
Για τα χρώματα του άρματος στη φωτό που παρέθεσες, μπορώ να πω ότι κανονικά πρέπει να ήταν πιο σκούρα και ξεθώριασαν από την πολυκαιρία.

Μερικές φωτο του παρατημένου (αλλά δυστυχώς ξαναβαμμένου) θα βρεις εδώ από post του κ. Μετσοβίτη και μία επιπλέον από το Τ-34 εν ενεργεία, εδώ
Τα έχω υπόψη, ευχαριστώ πάντως.
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 11, 2013, 08:25:19 μμ »
Eν αρχή ην... η Ντούσκα.

Χωρίς πλάκα, το θέμα αυτό θα μπορούσε να είχε για παράτιτλο τη φράση "της Ντούσκας το κάγκελο". Στο κινέζικο; DShK. Στο αιγυπτιακό; DShK. Στο σερβικό; DShK. Στο βιετναμέζικο που είναι στο πρόγραμμα; DShK.

Το θέμα δεν είναι άλλο από ένα σερβικό Τ-34-85, στο Κνιν της Κράινα το 1993. Αντί για το σύνηθες Μ2ΗΒ στον πύργο, το άρμα αυτό φέρει θυρίδα γεμιστή από Τ-54/55 με DShKm στη θέση της απλής κυκλικής.

Σαν βάση θα χρησιμοποιηθεί το κιτ της Trumpeter.

Έχουμε και λέμε: Πολυβόλο με έστορα, κυτίο πυρομαχικών και θυρίδα από το Τ-54Β της Trumpeter. Διπλό καλούπι από Oyumaru - θαυματουργό υλικό, χίλια ευχαριστώ Γιάννη ::salut:: - και ολίγη ρητίνη. Το αποτέλεσμα, ικανοποιητικό.

Aυτά για την ώρα.
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 29, 2014, 08:40:12 μμ »
Επιτέλους έτοιμο και το σερβικό, αν και αφού τράβηξα τις φωτό κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει να κολλήσω τις ερπύστριες στους εδαφιαίους τροχούς... Τώρα που να τραβάω άλλες... Απλά φανταστείτε τις ερπύστριες στην κανονική τους θέση.

ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 29, 2014, 08:50:28 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά!!!!
Σε όλα!!!
Σε κάποιες φωτό, δίνουν την εντύπωση ότι είναι 35άρια!!!
Καλή συνέχεια!!!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 29, 2014, 09:12:36 μμ »
Σε κάποιες φωτό, δίνουν την εντύπωση ότι είναι 35άρια!!!
Τώρα αυτό για καλό το είπες;;; ::glossa::  :lol:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.  :wink: ::salut::
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 30, 2014, 06:19:29 πμ »
Οι τροχοί από ποιο μοντέλο;

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 30, 2014, 10:32:19 πμ »
Εξαιρετική δουλειά και μάλιστα στη ΣΩΣΤΗ κλίμακα!!!! Με δεδομένο ότι θα "κρεμάσεις" την ερπύστρια, μοναδική παρατήρηση (που αφορά σε καθαρά προσωπικό γούστο), θα ήθελα λίγο πιο "γκρι" τα λάστιχα των τροχών.

ΔΚ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 30, 2014, 06:59:33 μμ »
Οι τροχοί από ποιο μοντέλο;
ACE TO-55.

Εξαιρετική δουλειά και μάλιστα στη ΣΩΣΤΗ κλίμακα!!!! Με δεδομένο ότι θα "κρεμάσεις" την ερπύστρια, μοναδική παρατήρηση (που αφορά σε καθαρά προσωπικό γούστο), θα ήθελα λίγο πιο "γκρι" τα λάστιχα των τροχών.

ΔΚ
Ευχαριστώ Δημήτρη. 72 το λέει και τ' όνομά μου, χεχε.
Προσωπική προτίμηση το μαύρο ;)

ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Tags: