Πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει ρε safari boy
Προτείνω όμως να μην το σκεπάσεις όπως έλεγες ότι σκεφτόσουν. Γιααα φτιάξε ένα roll bar τίγκα στα προβόλια ... και θα σου βρω και άλλα (όχι που νόμιζες ότι θα γλυτώσεις έτσι απλά) 
Νικόλα, δεν θα το σκεπάσω. Προβόλια δεν θα βάλω άλλα, άλλωστε σε σχετικές φωτό δεν είδα να βάζουν πολλά οι "σαφαριώτες"...

Ωραιος ο Αφρικανος.........που λεει και ψυχη
Διορθωσε λιγο μερικες απο τις ριγες της ζεβρας
Περικλή, δεν τις πειράζω τις ρίγες, δεν φαίνεται τίποτα ιδιαίτερο, εσύ βλέπεις τις φωτό που είναι σχεδόν 3 φορές μεγέθυνση του πραγματικού.

Είδες Φιλ, τι σου κάνουν οι κακές παρέες και μάλιστα σε αυτή την... ηλικία
:

Πολύ ωραία ιδέα και απ' ότι περιμένω όμορφο αποτέλεσμα 
Όντως κάποια stripes θέλουν retouch και βέβαια, επέκταση προς τα πάνω στην καρότσα, αν το αφήσεις τελικά ξεσκέπαστο (το ορθότερο για όχημα safari).
Καλή συνέχεια 

ΜΦΧ
Μάνο, για retouch απάντησα πιό πάνω, επίσης επέκταση προς τα πάνω δεν θα κάνω διότι επίτηδες έγινε έτσι το "camo" , πίστεψέ με θα ήταν πιό εύκολο να ξακρίσω τα stripes. Bέβαια στα περισσότερα οχήματα safari τα stripes είναι όπως προτείνεις, αλλά εγώ πήρα την ιδέα από κάποια σχετική φωτό. Ευχαριστώ πάντως.
Τελικά είδες ότι το ζέβρα κάμο σκοτώνει(δεν πήγε τσάμπα και το σάλιο
)!!Πολύ ωραίος Φίλιπς και περιμένω την συνέχεια.

Συνέχισε κάποιες από τις ρίγες όπως είπε και ο Μάνος και είσαι ΟΚ.
Το σάλιο όντως δεν πήγε τσάμπα Χρήστο και ευχαριστώ για την ιδέα, θα πάει όμως τσάμπα να συνεχίσεις για τις ρίγες...δεν τις αλλάζω!

Πολύ εντυπωσιακή η επιλογή βαψίματος-με τις διορθώσεις των συναδέλφων- μου φαίνεται κάπως βαρύ το μαύρο wash,ιδίως στην καρότσα.Μήπως ένα σκούρο καφέ λειτουργούσε καλύτερα δεδομένου και του περιβάλλοντος?
Και μια ιδέα για τον διάκοσμο του οχήματος από ένα άλλο Land Rover.
Κώστα, πράγματι το μαύρο wash φαίνεται βαρύ στις φωτό, στην πραγματικότητα είναι αρκετά καλύτερο. Δοκίμασα στην αρχή με pines grey
αλλά δεν με ικανοποίησε. Επίσης το καφέ πάνω στο άσπρο παρέπεμπε σε σκα..λα (2 γράμματα λείπουν το
τ και το
ι )

Για τον διάκοσμο θα δω...
Από το πρωί το χαζεύω, ΑΨΟΓΟ!!!
Αν μου επιτρέπεις, 2 προτάσεις:
1. Οπως και ο υπόλοιπος λαός είμαι υπέρ του ξεσκέπαστου. Ρίξε πίσω μισό νοικοκυριό, χαρτόκουτα με εμφιαλωμένα νερά κλπ και πλάκωσέ το στη σκόνη.
2. Μην "διορθώσεις" τις ζεβρολουρίδες. Μας έφαγε η τελειότητα αλλά επειδή τη ζέβρα τη ζωγράφισε ο 'Njaboum, ξάδερφος του 'Zbutzam από τη φυλή Matabele κάνοντας χρήση παλαιού πινέλου το οποίο είχαν ξεχάσει στην Αφρική όταν έφευγαν οι δυνάμεις του Lettow-Vorbeck, έκανε και ζέστη μεσημεριάτικα, κάποιες του βγήκαν με μυτούλες και όχι IPMS rated αλλά τι να γίνει...
Γιώργο ξεσκέπαστο θα μείνει. Για τις διορθώσεις τα είπα και πιο πάνω, οπότε ταυτιζόμαστε…

Φάνη, Πέτρο, Alex και Γιώργο ευχαριστώ, ελπίζω οι παραπάνω απαντήσεις να καλύπτουν και εσάς όπου είχατε σχετικό σχόλιο.