0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω ένα ζευγάρι σκέλη βαμμένα που μου ξέμεινε από Tomcat που πήγε άκλαφτο. Στείλε πμ με προσφορά - διεύθυνση και όλο και κάτι θα σώσουμε...
Ευχαριστώ, αλλά δεν θα χρειαστεί (ελπίζω). ʼλλωστε στη φάση που είναι τώρα αν είναι να ξεκολλήσω ολόκληρα τα σκέλη θα κλάψουνε μανούλες.Κόλλησα και πάλι τις ρόδες με ΚΑ και έβαλα και επιπλέον σταγόνα αφού στέγνωσαν στη θέση τους. Ελπίζω ότι θα μείνουν στη θέση τους.
Μπορεί να φοράει το aileron του 203
Οτι Tomcat και να φτιαξεις θελει προσοχη, ετσι ειναι τα γατακια...καλη αρχη με το τριτο:)
Το καλό νέο στην όλη υπόθεση βέβαια είναι ότι βρήκα ένα τρόπο να χρωματίζω την CA όταν στοκάρω με αυτή!!! Γιώργο ακούς;! (ή μάλλον, διαβάζεις;)
Ωπα! Για λέγε!
Λοιπόν... Διορθώσεις στο αεροπλάνο τέλος... Ότι έγινε έγινε γιατί αν ψιψιρίζεις τη μαϊμού στο τέλος μπορεί και να δαγκώσει.ʼλλωστε πρέπει κάποια στιγμή να πάω και παρακάτω. Θα γίνει μόνο wash και λίγο βρόμισμα.Οπότε περνάω στο κατάστρωμα...Για βασικό χρώμα λέω Black grey και όχι 100% μαύρο. Οι τρύπες με τις δέστρες λέει η Italeri να βαφτούν άσπρες, αλλά μήπως να τις κάνω πολύ ανοιχτό γκρι; Ή άσπρες όπως λέει για να σκουρύνουν με το wash μετά;Από βρόμισμα πως γίνεται στο κατάστρωμα;Και επειδή από καράβια και δει αεροπλανοφόρα ξέρω μόνο ότι έχω δει σε 1-2 ταινίες, δηλαδή... τίποτα (!) ακούω ή μάλλον διαβάζω προτάσεις, συμβουλές και ιδέες...Ευχαριστώ σας...
Ποιο αερ/φορο φτιάχνεις?