Αποστολέας Θέμα: B-47 Giant Stratojet Bomber - τι χρώμα;  (Αναγνώστηκε 815 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
B-47 Giant Stratojet Bomber - τι χρώμα;
« στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 11:36:36 πμ »
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξέθαψα το παραπάνω μοντέλο. Αυτή η σειρά της Revell είναι πάρα πολύ απλή χωρίς λεπτομέρειες κλπ, αλλά μιας και υπάρχει είπα να το φτιάξω. Το θέμα είναι ότι υποτίθεται πως εξωτερικά το αφήνεις όπως είναι το πλαστικό. Αλλά το χρώμα που έχει μόνο μεταλλικό δεν είναι. Οπότε θέλω να το βάψω. Ξέρει καινείς τι χρώμα; Παραθέτω και φωτογραφία του κιτ.

Αποσυνδεδεμένος southman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Kalamata
Απ: B-47 Giant Stratojet Bomber - τι χρώμα;
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 06:35:34 μμ »
Παλιο κιτ ενος πολυ ομορφου αεροπλανου, προγονου ολων των επιβατικων της Boeing.
Μαλλον πρεπει να το βαψεις με μεταλλικα χρωματα οπως τα alclad και ομοια τους....
Υπαρχουν παιδια στο φορουμ που ξερουν πολυ καλα για μεταλλικα φινιρισματα , αν ψαξεις θα βρεις πολλα θεματα με αυτο το αντικειμενο εδω.Καλη δουλεια. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 12:51:42 μμ »
Ότι θέλει μεταλλικό χρώμα το ξέρω. Απλα ρωτάω αν ξέρει κάποιος με ποιο. Εννοώ ποιο χρώμα. Silver, aluminum, ή κάποιο άλλο; Το κιτ όντως είνα παλιό και πολύ λιτό. Πολύ λίγα κομμάτια. Απλά Είναι καλή αρχή και για τον πιτσιρικά μου μιας και μου ζητάει να ασχοληθεί. Είναι λίγα κομμάτια, και αρκετά μεγάλα, οπότε καλή αρχή για έναν αρχάριο. Απλά θέλω να δω με τι μπορώ να βάψω το εξωτερικό.

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 10:07:30 πμ »
Ψάχνοντας γύρω - γύρω βρήκα αυτή τη σελίδα και την παραθέτω μήπως τη χρειαστεί και κανείς άλλος.

http://www.cybermodeler.com/aircraft/b-47/b-47_profile01.shtml#.UPZeJSdwpzY

Tags: b-47