Αποστολέας Θέμα: Κατασκευη χιονιου,συλλογη ιδεων και ''πατεντων'' απο ολους  (Αναγνώστηκε 12328 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Απ: Κατασκευη χιονιου,συλλογη ιδεων και ''πατεντων'' απο ολους
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 09:37:10 πμ »
Κατ'αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά "Ακρίτη" (συγγνώμη, δεν ξέρω πώς ονομάζεσαι) για τα δύο τελευταία σου posts, και ειδικά για το δεύτερο και μεγαλύτερο, γιατί μου έλυσες και δικές μου απορίες και έμαθα καινούργια πράγματα. Επί παραδείγματι, όσες φορές χρησιμοποίησα microballoons ήταν σε ενάμιξη με ατλακολ, όπου το μείγμα έπηζε πολύ γρήγορα κιόλας. Πλέον, έχω έναν πληρέστερο οδηγό για τις μελλοντικές προσπάθειες.

Όσον αφορά την όποια παρεξήγηση που παρ'ολίγον να δημιουργήθηκε σχετικά με τις επισημάνσεις μας για την επικινδυνότητά τους, και τα λοιπά αχρείαστα, κατά τη γνώμη μου, δηκτικά σχόλια, πιστεύω ότι οφείλειται σε λανθασμένη ανάγνωση κι ερμηνεία των επισημάνεων. Δηλαδή, σε κανένα σημείο δεν προτάθηκε η μη αγορά ή αποφυγή χρήσης του υλικού, αλλά τονίστηκε η ειδική του φύση και ότι χρήζει περισσότερης της συνήθους προσοχής. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε όλοι πως, επειδή σαν "εξωτικό" υλικό, που δεν είναι δηλαδή ευρέως γνωστό σε πολλούς σαν υλικό απομίμησης χιονιού, πόσω μάλλον η ασφαλής χρήση του, είναι καλό να υπάρχουν αυτές οι απλές επισημάνσεις, μαζί με τις προτάσεις και τεχνικές χρήσης του.

Με την ευκαιρία προτείνω στη Διαχείριση να μεταφέρει όλο ή μέρος του θέματος στις "τεχνικές".

Τέλος, να επιβεβαιώσω ότι όντως υπάρχει και σε μεγάλες συσκευασίες, ακόμα και "χύμα", δηλαδή αγοράζεις όσο θέλεις. Έτσι έχω αποκτήσει κι εγώ τη δική μου ποσότητα, από τη Neotex.

Αποσυνδεδεμένος (ΔΒ)GEORGE

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Μυτιληνη
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 12:06:25 πμ »
καλησπερα και απο μενα και χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι οι παλιοτεροι βοηθανε τους νεοτερους με τις γνωσεις τους.αυτο το προιον ειναι τις NEOTEX?ο βρισκουμε σε μαγαζια με χρωματα και τετοια η' αλλου ειδους?πως το ζηταμε?και ποια ακριβως η τιμη του ευχαρηστω...
ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ

Αποσυνδεδεμένος Billk

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 02:55:17 μμ »
Καλησπερίζω και εγώ με την σειρά ου το forum. Θα σας πω και εγώ λιπών τη δοκίμασα και έμεινα ευχαριστημένος. Λευκή σκόνη αγιογραφίας με ελάχιστη ατλακόλ και αρκετό νερό.
Σίγουρα θέλει πειραματισμό  στης ποσότητες για να στρώση καλά, αλλά όταν στρώσει, στρώνει όμορφα. Θα το προτιμούσα για  φρέσκο χιόνι.
Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα και κάτι βασικό η σκόνη αγιογραφίας είναι αρκετά φθηνή.

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 20, 2014, 10:58:57 μμ »
τη δοκίμασα και έμεινα ευχαριστημένος. Λευκή σκόνη αγιογραφίας με ελάχιστη ατλακόλ και αρκετό νερό.
Έχεις καμιά φωτογραφία να δούμε πως φαίνεται;

Αποσυνδεδεμένος Billk

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr

Αποσυνδεδεμένος pasxalis1987

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 03, 2014, 12:44:09 μμ »
Χαιρετω!
Παιδια μολις σκεφτηκα κατι για χιονι....δεν το εχω δοκιμασμενο, για να μην παρεξηγηθω!
τι λετε για ασπρη κιμολια τριμμενη-σκονη?????

Αποσυνδεδεμένος GEO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 07, 2015, 12:46:40 μμ »
καλη μέρα και καλή χρονιά σε όλους.

έπεσα πάνω σε αυτό το προιόν το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει να κάνει με microballoons ή κάτι πιο φιλικό.... φαίνεται όμως να έχει τρομερή αλληθοφάνεια.

http://www.precisioniceandsnow.com/

υπάρχει και κατασκευαστικό βίντεο με διόραμα 1/35 στο utube με θέμα αρδένες και κουμπελβάγκεν, δυστυχώς από τη δουλειά δεν έχω πρόσβαση για να πάρω το σχετικό link.

στο βίντεο, ο μάστορας χιονίζει το διόραμα από ψηλά χωρίς μάσκα.

southern by the grace of God

Tags: ÷éïíé