Και εγώ λοιπόν τη γνώμη μου σαν απλός χρήστης και μόνο σαν απλός χρήστης. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ. Δεν τα ξέρουμε όλοι όλα, εγώ πχ δεν ήξερα πως μπορώ να μειώσω το πλήθος των αποτελεσμάτων στο google. Εξηγήστε μου, εξηγήστε στον οποιοδήποτε, ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ του τύπου "μα είναι απλό να το βρεις" κλπ γιατί για εμένα, με γνώση και χρήση του parafilm, με 27 χρόνια στην πιάτσα και ένα βουναλάκι πιστοποιήσεις από τη Microsoft τελικά δεν ήταν απλό να το βρώ μέχρι που κάποιος μου εξήγησε. Δε θυμάμαι πόσες φορές έχω απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις και κάποιες φορές έχω κάνει απαντήσεις copy-paste, αλλά αν έχω αποφασίσει να απαντήσω, απαντάω όπως πρέπει και όχι με ειρωνίες, δημιουργούν ένα αμυντικό κλίμα και ο άλλος αισθάνεται άσχημα.
Από την άλλη εγώ, το να περιμένω στο forum να ποστάρει κάποιος κάτι που δε θεωρώ "αποδεκτό" για να του την πω, δεν το θεωρώ ζωή. Με τίποτα! Και αν κάποιοι ενοχλήθηκαν, τι να κάνουμε, αυτή είναι η εκόνα που έχω, όπως κάποιοι με θεωρούν βλάκα έτσι και εγώ πιστεύω τα παραπάνω.
Καλημέρα λοιπόν σε όλους. Που δε θα είναι αλλά τι να κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.