Αποστολέας Θέμα: Βερνίκι ματ και υγρό μασκαρίσματος  (Αναγνώστηκε 5520 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
Απ: Βερνίκι ματ και υγρό μασκαρίσματος
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 05:15:54 μμ »

Αμερική, 18 ευρώ και κρατάει μια συσκευασία πρακτικά για πάντα, όταν τεντώνει αν θυμάμαι πάνω από 150% ίσως 200% του μήκους και είναι καμιά 70αριά μέτρα, όταν σου τελειώσει θέλω να ζούμε να μου το πεις.  :lol: :lol: :lol:
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 05:17:26 μμ »
Λέγεται Parafilm.
Υπάρχει όμως στην Ελλάδα και πόσο κοστίζει;
Στην Ελλάδα υπάρχει σίγουρα, το χρησιμοποιούν (και) οι μικροβιολόγοι, η μητέρα μου είχε πάντα στο εργαστήριό της. Τώρα πόσο κοστίζει; Θυμάμαι το ρολό των 75m, φάρδους 2 ιντσών, να έχει περίπου 7000-8000GRD.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 05:19:46 μμ »

Δηλαδή περί τα 25-30EUR με σημερινές τιμές.  Το αγοράζουμε 4-5 άτομα μαζί και συμφέρει.  ʼλλωστε ποιος θα φτάσει να χρησιμοποιήσει 75μ ;;!!
Και που το βρίσκουμε;
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 05:20:40 μμ »
Στην Ελλάδα υπάρχει σίγουρα, το χρησιμοποιούν (και) οι μικροβιολόγοι, η μητέρα μου είχε πάντα στο εργαστήριό της. Τώρα πόσο κοστίζει; Θυμάμαι το ρολό των 75m, φάρδους 2 ιντσών, να έχει περίπου 7000-8000GRD.

έλεος είσαι και λέω τί είναι το GRD χαχαχα. Όσο είπα και εγώ δηλ. ίσως συμφέρει για αυτούς που κάνουν οικονομία γενικά στα υλικά τους να το χρησιμοποιούν και αντί ταινίας μασκαρίσματος αφού τεντώνει κιόλας φτουράει πολύ.

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:00:53 μμ »
Λέγεται Parafilm. Υπάρχει όμως στην Ελλάδα και πόσο κοστίζει;

Εγώ δεν θα σταματήσω να διαφημίζω τη χρησιμότητα του Google!  :mrgreen:
Με μια απλή αναζήτηση:

1. Δίγκας
2. ANALYTICA
3. Bournas Medicals
4. Τζήμας
5. E-Medishop
6. Med-Pap (μην μπείτε, έβγαλε alarm το αντι-ιικό μου  :D)
7. Πνοή Εργαστηρίου
8. CretaChem (Για τους Ηρακλειώτες φίλους μας)
9. INEMA
Φτάνουν;  :mrgreen:
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:47:33 μμ »
Δηλαδή έβαλες parafilm και σου έβγαλε τα παραπάνω; Εμένα μου έβγαλε About 865,000 results (0.33 seconds) και με έλιωσε. Εβαλα parafilm και Αθήνα και έφαγα στη μάπα πάρα πολλά pdf με έρευνες (ιατρικές, χημικές κλπ). Οπως βλέπεις ακόμα και στο google μπορεί κάποιος να χαθεί και δε μπορείς να με πεις και εντελώς άσχετο όσον αφορά στους υπολογιστές.

Εν προκειμένω εσύ σκέφτηκες το πιο "σφιχτό" συνδιασμό λέξεων και είχες τα αποτελέσματα που ήθελες και σε ευχαριστούμε που τα έβαλες στο παραπάνω post!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:49:32 μμ »
Εγώ δεν θα σταματήσω να διαφημίζω τη χρησιμότητα του Google!  :mrgreen:
Με μια απλή αναζήτηση:
Καλά τα online μαγαζιά, αλλά... προσωπικά προτιμώ φυσικό κατάστημα εύκολα προσβάσιμο.

Κατα τ' άλλα έχει πολύ δρόμο ακόμα το e-commerce στην Ελλάδα.
1. Δίγκας  Θεσσαλονίκη... Δεν αναφέρει ενδεικτικά μεταφορικά.
2. ANALYTICA Ανθούπολη.  Δεν αναφέρει ενδεικτικά μεταφορικά.
3. Bournas Medicals Περιστέρι. Δεν αναφέρει καν τιμές!
4. Τζήμας  Ιωάννινα.  Δεν αναφέρει ούτε τιμές ούτε ενδεικτικά μεταφορικά.
5. E-Medishop  Ρόδος...
6. Med-Pap (μην μπείτε, έβγαλε alarm το αντι-ιικό μου  :D) Είναι το ίδιο ακριβώς με το από πάνω και δεν μου έβγαλε κάποιο warning. Τι εννοείς;
7. Πνοή Εργαστηρίου  Χαλάνδρι.  Δεν αναφέρει τιμές ούτε ενδεικτικά μεταφορικά.
9. INEMA  Ρόδος. Δεν αναφέρει τιμές ούτε ενδεικτικά μεταφορικά.

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχει στην Ελλάδα.
Καθώς απ' ότι καταλαβαίνω είναι ιατρικό προϊόν, ίσως να έχει και το μαγαζί με τα ιατρικά που είχα βρει στην Ομόνοια... Αλλά εκείνο το θέμα το έσβησε κάποιος διαχειριστής γιατί δεν το θεώρησε ενδιαφέρον οπότε δεν θυμάμαι καν το όνομα ή το URL...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:06:58 μμ »
Γιωργο,μια και απο οτι βλεπω δεν πουλαει κανεις το προιον διπλα απο το σπιτι σου, μπορεις να το παραγγειλεις απο εδω! http://www.hobbycolours.com/product_info.php?cPath=193_129_186&products_id=13936
Τα ταχυδρομικα ειναι 3 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:13:22 μμ »
Αυτό που αναφέρουν μερικά από τα sites πιο πάνω το παρατηρήσατε ;
"The maximun storage period is 3 years in conditions of 32 Co & 50% relative humidity."
Μετά τι;  Δεν κολλάει; Δεν τεντώνει; Είναι αποστειρωμένο και λήγει η αποστείρωση;
Ξέρει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:14:23 μμ »
Γιωργο,μια και απο οτι βλεπω δεν πουλαει κανεις το προιον διπλα απο το σπιτι σου, μπορεις να το παραγγειλεις απο εδω! http://www.hobbycolours.com/product_info.php?cPath=193_129_186&products_id=13936
Ωωωω.. Σ' ευχαριστώ πολύ... Ναι, είναι όντως πολύ κρίμα που δεν είναι δίπλα στο σπίτι μου.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:17:10 μμ »
Αυτό που αναφέρουν μερικά από τα sites πιο πάνω το παρατηρήσατε ;
"The maximun storage period is 3 years in conditions of 32 Co & 50% relative humidity."
Μετά τι;  Δεν κολλάει; Δεν τεντώνει; Είναι αποστειρωμένο και λήγει η αποστείρωση;
Ξέρει κανείς;
Η απαντηση εδω! ::arrowred:: http://www.parafilm.com/FloraTapeHome.aspx?Menu=2&Prod=Med

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:22:48 μμ »
Ελα να σοβαρέψουμε! 15mΧ5cm, 12EUR, 3.05mX5cm 6EUR !!! 2.91 φορές πάνω από την αξία του προϊόντος στη λιανική των ιατρικών ειδών. Προσωπικά θα το απέφευγα...

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:30:27 μμ »
Spoiler (hover to show)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:35:56 μμ »
Spoiler (hover to show)
Αυτό λοιπόν ούτε το ήξερα!!! Και θα σου πω γιατί, όποτε καταλήγω στο google, 99% λόγω δουλειάς, ψάχνω κάτι ΠΟΛΥ συγκεκριμένο, πχ NulLPointerException, οπότε ποτέ δε μου έχει χρειαστεί να περιορίσω τα αποτελέσματα σε μία χώρα. Αρα έμαθα κάτι σήμερα, ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:03:43 μμ »
Μαλλον πρεπει να μιλαμε για το υλικο που φαινεται στο παρακατω βιντεο.
Building a Corsair: Tamiya 1/48 - Part 9: Masking Canopy with Parafilm

Η απαντηση εδω! ::arrowred:: http://www.parafilm.com/FloraTapeHome.aspx?Menu=2&Prod=Med

Δημητρη διαβαζω παλια θεματα και πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις τι γινεται, δεκαδες θεματα με συνδεσμους σε ανυπαρκτες σελιδες πλεον, διαβαζω λοιπον τα θεματα και δεν μπορω να βγαλω νοημα (και εαν ρωτησω θα λαβω απαντηση "δες στο google και κανε αναζητηση στο φορουμ :roll:)
Προτεινω οταν βαζουμε συνδεσμο να λεμε και δυο λογακια πχ "Δες αυτο το προιον ww.zzzz.gr/product" εαν το καταστημα κλεισει η πληροφορια χαθηκε, εαν απαντησω "Δες αυτο το προιον ww.zzzz.gr/product ειναι το προιον με ονομασια XXXX" τοτε δινεις την δυνατοτητα σε καποιον που ψαχνει να βρει κατι.
Ο συνδεσμος που εβαλες γραφει τα παρακατω, δεν βλεπω να απανταει στο ερωτημα της μεγιστης αποθηκευσης.

"Ideally suited to both floral and medical applications
Bemis Flexible Packaging offers a variety of self-sealing flexible products especially designed for use in the floral industry for stem wraps and the nursery industry for grafting and budding, as well as in scientific laboratory and hospital settings. Parafilm is also used to protect organic bananas from fungus and crown rot. Our products are easily available at most wholesale florists or scientific supply houses. Contact us for a distributor nearest you.
Easy to use and moisture resistant Floratape brand and Parafilm brand stem wraps, and Parafilm M brand laboratory film are the choices most professionals make to ensure high quality and customer satisfaction."

Spoiler (hover to show)
.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:14:20 μμ »
Μαλλον πρεπει να μιλαμε για το υλικο που φαινεται στο παρακατω βιντεο.
Building a Corsair: Tamiya 1/48 - Part 9: Masking Canopy with Parafilm

Δημητρη διαβαζω παλια θεματα και πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις τι γινεται, δεκαδες θεματα με συνδεσμους σε ανυπαρκτες σελιδες πλεον, διαβαζω λοιπον τα θεματα και δεν μπορω να βγαλω νοημα (και εαν ρωτησω θα λαβω απαντηση "δες στο google και κανε αναζητηση στο φορουμ :roll:)
Προτεινω οταν βαζουμε συνδεσμο να λεμε και δυο λογακια πχ "Δες αυτο το προιον ww.zzzz.gr/product" εαν το καταστημα κλεισει η πληροφορια χαθηκε, εαν απαντησω "Δες αυτο το προιον ww.zzzz.gr/product ειναι το προιον με ονομασια XXXX" τοτε δινεις την δυνατοτητα σε καποιον που ψαχνει να βρει κατι.
Ο συνδεσμος που εβαλες γραφει τα παρακατω, δεν βλεπω να απανταει στο ερωτημα της μεγιστης αποθηκευσης.

"Ideally suited to both floral and medical applications
Bemis Flexible Packaging offers a variety of self-sealing flexible products especially designed for use in the floral industry for stem wraps and the nursery industry for grafting and budding, as well as in scientific laboratory and hospital settings. Parafilm is also used to protect organic bananas from fungus and crown rot. Our products are easily available at most wholesale florists or scientific supply houses. Contact us for a distributor nearest you.
Easy to use and moisture resistant Floratape brand and Parafilm brand stem wraps, and Parafilm M brand laboratory film are the choices most professionals make to ensure high quality and customer satisfaction."

Spoiler (hover to show)
Χ 1000 !!!!
 ::thanx:: ::thanx:: ::thanx::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:16:10 μμ »
Καλά τα online μαγαζιά, αλλά... προσωπικά προτιμώ φυσικό κατάστημα εύκολα προσβάσιμο.

Κατα τ' άλλα έχει πολύ δρόμο ακόμα το e-commerce στην Ελλάδα.
1. Δίγκας  Θεσσαλονίκη... Δεν αναφέρει ενδεικτικά μεταφορικά.
2. ANALYTICA Ανθούπολη.  Δεν αναφέρει ενδεικτικά μεταφορικά.
3. Bournas Medicals Περιστέρι. Δεν αναφέρει καν τιμές!
4. Τζήμας  Ιωάννινα.  Δεν αναφέρει ούτε τιμές ούτε ενδεικτικά μεταφορικά.
5. E-Medishop  Ρόδος...
6. Med-Pap (μην μπείτε, έβγαλε alarm το αντι-ιικό μου  :D) Είναι το ίδιο ακριβώς με το από πάνω και δεν μου έβγαλε κάποιο warning. Τι εννοείς;
7. Πνοή Εργαστηρίου  Χαλάνδρι.  Δεν αναφέρει τιμές ούτε ενδεικτικά μεταφορικά.
9. INEMA  Ρόδος. Δεν αναφέρει τιμές ούτε ενδεικτικά μεταφορικά.

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχει στην Ελλάδα.
Καθώς απ' ότι καταλαβαίνω είναι ιατρικό προϊόν, ίσως να έχει και το μαγαζί με τα ιατρικά που είχα βρει στην Ομόνοια... Αλλά εκείνο το θέμα το έσβησε κάποιος διαχειριστής γιατί δεν το θεώρησε ενδιαφέρον οπότε δεν θυμάμαι καν το όνομα ή το URL...

Προσωπικά πάω στο Δίγκα για διάφορα υλικά, νυστέρια, αντισηπτικά χεριών, πιπέτες, σαπούνια ιατρικής χρήσης κτλ. Είναι μια αποθήκη ιατρικών ειδών που έχει και τη δυνατότητα λιανικής. Για ποιό λόγο να έχει αποστολές σε άλλα μέρη της Ελλάδας αφού υπάρχουν αντίστοιχες αποθήκες παντού; Πόσο μάλλον Αθήνα έτσι...Να ανταγωνιστεί τον Αθηναίο από τη Θεσσαλονίκη, ενώ παίρνουν προϊόντα από τους ίδιους εμπόρους; χλωμό οπότε δεν θα πρόσφερε κάτι η συγκεκριμένη υπηρεσία. Δεν είναι μαγαζί με εργαλεία...Αυτό το λινκ με το μοντελιστικό μαγαζί που πουλάει τα 3 μέτρα 6 ευρώ είναι το λιγότερο εκμετάλλευση, καλύτερα πάρε ολόκληρη την κουλούρα και βάλτη φωτιά. Όσο για το σχόλιο του gkontog αν το βάλεις σκέτο στο google αποκλείεται να σου βγάλει κάτι που να παραπέμπει στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 11:25:23 μμ »
Mια και ετσι και αλλιως το θεμα εχει παει για βρουβες να πουμε 2-3 πραγματα. Στο mc μπορει κανεις να βρει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα. Για παραδειγμα ενα υλικο μασκαρισματος! Για να γραφτουν οοοοολα αυτα καποια μελη προσφεραν την εμπειρια που εχουν αποκομησει μετα απο χρονια στο χομπυ,τις τυχαιες ανακαλυψεις τους,και τα αποτελεσματα απο αααααπειρες ωρες ψαξιματος σε μοντελιστικα και μη sites. Το προβλημα ομως ειναι τι δεν υπαρχουν τα παντα! Οποτε οταν ενα μελος ζηταει μια πληροφορια που δεν υπαρχει στο mc (στην περιπτωση βεβαια που εκανε τον κοπο να δει αν υπαρχει!) τοτε παλι καποιος θα πρεπει να ΨΑΞΕΙ να την βρει! Καλο ειναι λιπον να αρχιζουμε ψαχνωντας οι ιδιοι και οχι βαζοντας καποιον αλλο να το κανει για εμας! Δεν μπορω να πιστεψω για παραδειγμα οτι δεν μπορει κανεις να βρει φωτο απο ελληνικο F-16,η τι χρωμα ειχαν οι ζωνες σε ενα πασιγνωστο αεροσκαφος, η ποιος πουλαει το ταδε κιτ! Αλλο να ζητησεις μια τεχνικη συμβουλη η ενα καλο κολπακι για την χρηση ενος εργαλειου και αλλο να θες μασημενη τροφη γιατι απλα βαριεσαι να ψαξεις! Πως δηλαδη θα ξερει την απαντηση αυτος που περιμενεις να στην δωσει? Ειναι απλο,θα ψαξει! Παραδειγμα μια και μιλαμε για το Parafilm. Στο link που εβαλα υπαρχει η κατηγορια Medical. Αν μπει κανεις εκει θα βρει ολα τα χαρακτηριστικα του προιοντος και τον λογο που εχει ημερομηνια ληξης (λογο υγρασιας αλαζει η δυνατοτητα σφραγησης που εχει στην βασικη του χρηση. Αυτη ειναι να σφραγιζει μπουκαλια με ιατρικο υλικο). Εγω δηλαδη που ειμαι και ασχετος με τα κομπιουτερ πως το βρηκα σε 2 λεπτα? ::dontknow:: Καλο ειναι λοιπον για κατι απλο να ψαχνουμε και λιγο. :wink:

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 09:53:26 πμ »
Καλημέρα σε όλους!  ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 10:12:51 πμ »
Και εγώ λοιπόν τη γνώμη μου σαν απλός χρήστης και μόνο σαν απλός χρήστης. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ. Δεν τα ξέρουμε όλοι όλα, εγώ πχ δεν ήξερα πως μπορώ να μειώσω το πλήθος των αποτελεσμάτων στο google. Εξηγήστε μου, εξηγήστε στον οποιοδήποτε, ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ του τύπου "μα είναι απλό να το βρεις" κλπ γιατί για εμένα, με γνώση και χρήση του parafilm, με 27 χρόνια στην πιάτσα και ένα βουναλάκι πιστοποιήσεις από τη Microsoft τελικά δεν ήταν απλό να το βρώ μέχρι που κάποιος μου εξήγησε. Δε θυμάμαι πόσες φορές έχω απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις και κάποιες φορές έχω κάνει απαντήσεις copy-paste, αλλά αν έχω αποφασίσει να απαντήσω, απαντάω όπως πρέπει και όχι με ειρωνίες, δημιουργούν ένα αμυντικό κλίμα και ο άλλος αισθάνεται άσχημα.

Από την άλλη εγώ, το να περιμένω στο forum να ποστάρει κάποιος κάτι που δε θεωρώ "αποδεκτό" για να του την πω, δεν το θεωρώ ζωή. Με τίποτα! Και αν κάποιοι ενοχλήθηκαν, τι να κάνουμε, αυτή είναι η εκόνα που έχω, όπως κάποιοι με θεωρούν βλάκα έτσι και εγώ πιστεύω τα παραπάνω.

Καλημέρα λοιπόν σε όλους. Που δε θα είναι αλλά τι να κάνουμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 10:32:05 πμ »
Φίλε Γιώργο καλή σου μέρα. Καλή θα είναι, δεν υπάρχει λόγος για το αντίθετο!

Κατ΄ αρχήν δεν θεωρώ ότι είναι κακό να συζητιούνται ψύχραιμα κάποια πράγματα. Τουλάχιστον από την δική μου πλευρά δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση μείωσης οποιουδήποτε, ή προσπάθεια δημιουργίας έντασης. Αν καταλογίζεται σε μένα τέτοια πρόθεση, θα ήθελα προς υπεράσπισή μου να επισημάνω ότι χρησιμοποίησα παραπάνω τη λέξη "νομίζω" για να τονίσω ότι εκφράζω την προσωπική μου άποψη για τα πράγματα και όχι για να επιβάλω οτιδήποτε. Δεν έχω και τέτοια αρμοδιότητα άλλωστε.

Τέλος, επειδή είσαι ο τελευταίος άνθρωπος εδώ μέσα που θα ήθελα με οποιοδήποτε τρόπο να στεναχωρήσω, επιβάλλω στον εαυτό μου ban για όλο το Σεπτέμβρη, άσχετα αν θεωρώ ότι δεν έκανα και κάτι κακό! Τα λέμε από Οκτώβρη!  :D ::salut::

Tags: maskol