Δεν έχω λόγια!!!

Κόντρα σε μεγαθήρια και κολοσσούς (Dragon-Tamiya-Trumpeter) η μικρή και ασήμαντη Italeri έφτιαξε κατά την γνώμη μου το κιτ της χρονιάς!!!
Μπορεί σε μερικές λεπτομέρειες (όπως οι δέστρες) να μην έχει τόσο κοφτή λεπτομέρεια αλλά είναι εξαιρετικό θέμα!
Μπορεί να έχει πολλά pin marks αλλά έχει ένα θαυμάσιο κινητήρα!
Μπορεί να μην δίνει επιλογές πολλών οχημάτων αλλά δίνει ένα reference booklet 24 σελίδων που είναι όλα τα λεφτά!
Μπορεί να φανεί λίγο ακριβό (45ευρώ) για τόσο μικρο όχημα αλλά δινει 2 ρητινένιες φιγούρες + photoetched parts!
Μπορεί να μην είναι κιτ της ʼπω Ανατολής (με ότι συνεπάγεται αυτό) αλλά η συσκευασία του είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική!
Φαίνετε ότι οι Ιταλοί εκτός του ότι ξέρουν να παίζουν καλή άμυνα αρχίσανε να μαθαίνουν και επίθεση και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο κατά μέτωπον!
To be continued
P.S.: Μέσα στο ΣΚ ξεκινάει και η δικιά μου συμμετοχή στο "Group build ΕΡΗΜΟΣ" και μη με ρωτήσετε με πιο κιτ!!!!
P.S.2: Μπορώ να κάνω την Ιεροσυλία και να το συγκρίνω με το Tiger initial production της Dragon!
P.S.3: Πολλά πολλά ευχαριστώ στον συνάδελφο Αρκάδιο που μου έδωσε τη δυνατότητα να το αγοράσω ακόμα πιο οικονομικά!