ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Tραινα

Polar Express O gauge Train Set by Lionel 120VAC/60Hz ψάχνω μετασχηματιστή!!!

<< < (4/4)

maverick2177:
Παιδιά τελικά πήρα τον μετασχηματιστή 12 ευρώ....το τρένο είναι όνειρο, ζούμε τα Χριστούγεννα με καθυστέρηση στο σπίτι μας φέτος....ο ήχος, ο καπνός απο το φουγάρο, η ποιότητα κύλισης, τα φωτιζόμενα βαγόνια, η σφυρίχτρα, η απόκριση του ροοστάτη...το χαζεύω πιο πολύ εγώ απ'ότι ο γιος...μα είναι καταπληκτικό χόμπυ τελικά...οι δυνατότητες επέκτασης απεριόριστες....ήδη σκέφτομαι μόνιμη - βάση τραπέζι....... : ))))))))))))))

JIMMY.K:

--- Παράθεση από: maverick2177 στις Ιανουάριος 13, 2013, 11:00:47 μμ ---....το χαζεύω πιο πολύ εγώ απ'ότι ο γιος...μα είναι καταπληκτικό χόμπυ τελικά...οι δυνατότητες επέκτασης απεριόριστες....ήδη σκέφτομαι μόνιμη - βάση τραπέζι....... : ))))))))))))))
--- Τέλος παράθεσης ---

Ξανά-μανά καλώς όρισες... :lol: :lol: :lol:

Για τις δυνατότητες επεκτάσεως ανάτρεξε εδώ:

http://www.miniatur-wunderland.com/

maverick2177:
Πωωωωωωωωωωωωωω...........εδώ ταιριάζει το "I feel humbled".............

Kallikratis:
Καλησπέρα σε όλους.  :) Λίγο εκτός χρονικά απλά βρήκα το διάλογο στο google και είπα να ρωτήσω. Έχει φαγωθεί ο πιτσιρικάς μου από πέρυσι να του πάρω το συγκεκριμένο σετ της Lionel για τις γιορτές. Αφού ρώτησα μέχρι και σε αντιπρόσωπο στο Λονδίνο μου είπε ότι δεν τα εισάγει γιατί η Lionel δεν συμμορφώνεται με κανονισμούς της Ευρώπης. Μπορούμε να το βρούμε κάπου εδώ ή γενικότερα στην Ευρώπη; Στο ebay που κοίταξα έχει μόνο από Αμερική αλλά με τον εκτελωνισμό φτάνει τα 600 ευρώ οπότε δεν αξίζει. Σαν εναλλακτική σκέφτομαι να φτιάξω ένα αντίστοιχο polar express με διάφορα κομμάτια που θα μπορώ να βρώ εδώ. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!  ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση