Μπράβο ρε Πάνο. Συγχαρητήρια και από εμένα. Πάντα τέτοια και καλύτερα. Καιρός τώρα να βγεις και έξω από τα σύνορα, ε; Όπως κάναμε και ορισμένοι από τους λοιπούς "Π"ήδες... Ό,τι πληροφορίες θες, εδώ, στον μπαρμπα vags. Οι Φράνκηδες είναι πάντως ιδανικοί για "ταξίδια".
Σε ευχαριστω πολυ Βαγγελη! Πιθανον του χρονου-να ειμαι καλα και να εχω δουλεια-πρωτα ο Θεός!- θα το κανω το ταξιδακι..Ειδομεν..

Συγχαρητήρια!
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί με τις συζητήσεις που κάναμε εδώ κατά τη διάρκεια της κατασκευής δεν βγήκε μόνο ένα εντυπωσιακό μοντέλο -αποτέλεσμα της άψογης τεχνικής και της υπομονής σου- αλλά και ιστορικά/μηχανολογικά σωστό στο μέτρο του δυνατού.
και εις ανώτερα! 
Αν ειναι δυνατον να μην βοηθησες και συ θειε Νωντα, σε ευχαριστω πολυ!

Απιστευτη δουλεια Παναγιωτη.
Και ακομα πιο ψηλα στο μελλον
Σε ευχαριστω πολυ Περικλή!

δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν δείχνουν αυτό που είδαν τα μάτια μου......ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κανονικά χρειαζόταν ένας macro φακός για να διαβάσει την εξαιρετική λεπτομέρεια... Παναγιώτη χίλια μπράβο!!!
Σε ευχαριστω πολυ Μανο!

Υπέροχη δουλειά Παναγιώτη !!!!!

Πολλά μπράβο φίλε ..
Νασαι καλα φιλε Λευτερη!

Όσοι δεν μπορέσατε να έρθετε στην Έκθεση και να δείτε δια ζώσης αυτό το υπέροχο μοντέλο, απλώς χάσατε!!! Οι φωτογραφίες, όσο καλές και να είναι το αδικούν.... Όσοι ήρθατε, το είδατε σίγουρα, καθώς δεν ήταν δυνατό να το προσπεράσετε!!!!Πολλά συγχαρητήρια Παναγιώτη. Περιμένουμε τα επόμενα!!!!!

ΔΚ
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη! Του χρονου θα 'απεχω' μιας και λογικα θα βρισκομαι στα μεσα της κατασκευης του ''Λέρος''
Nα μην ξεχασω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Αλεξανδρο alangelo και Χρηστο heller85 οταν σε καποια συναντηση λιγες βδομαδες πριν την εκθεση, με συμβουλεψαν να μην κατεβασω τους Φρανκηδες παρεα σε μια ενιαια βαση, με την προσθηκη του torii και...σκαλοπατιων και αλλων προσθηκων που ειχα κατά νου,πανω σε αυτην, αλλα να παρουσιασω τα αεροπλανα μεμονωμενα. Το μεταλλικο Χαγιατε ηταν η 1η μου συμμετοχη στην κατηγορια 6..Ευχαριστω παιδες! 
Τωρα...Ηθελα να παιδεψω λιγο ακομα τον εαυτο μου και να φτιαξω την βαση στηριξης ολοκληρου του project με βαση φωτο κυματιστης Ιαπωνικης σημαιας..

Το εφτασα μεχρι εδω..

αλλά οταν ηρθε η ωρα για τα απαραιτητα ρετουσαρισματα με φωτοσκιασεις,κλπ,κλπ, τα παρατησα, μιας και το κουραγιο ειχε χαθει πλεον και γυρνώντας το MDF αναποδα, κολλησα αυτοκολλητη μπλε ταινια-τυχαια που γυρναω σε Ελληνικη θεματολογια?

- και εβγαλα μια τελευταια αναμνηστικη πριν καλυψω τη βαση με το διαστασεων 11x39x57 αφρολεξ..