Αποστολέας Θέμα: Olaf Melberg''s ship (Gokstad, Emhar 1/72)  (Αναγνώστηκε 1887 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Barbara Carrera

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Parts Unknown
  • Μην ψάχνεις την Αγάπη, η Αγάπη σε βρίσκει...
Olaf Melberg''s ship (Gokstad, Emhar 1/72)
« στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 01:39:01 μμ »
Click to see the original size. Click to see the original size.
(Ευχαριστώ τον φίλο μου τον ʼγγελο  ::angel4:: για την παραχώρηση της φανέλας

Σημείωση: Πέρα από τα οπαδικά ιδεώδη, παρακαλώ τους απανταχού φιλάθλους ομάδων να μην κάνουν κακεντρεχή σχόλια.

Click to see the original size.

Δεν νομίζω να μου το πείτε χρέπι κι αυτό! Εγώ μια χαρά το βλέπω!
Όταν ο Ancient Bard,
Spoiler (hover to show)
έδωσε στην Barbara Carrera ένα κιτ του Gokstad Viking ship της Emhar, εκείνη έψαξε έναν αρχέτυπο Viking για να το αφιερώσει. Μετά από αρκετό ψάξιμο και με βάση κάποια από τις φιγούρες των κωπηλατών του κιτ, αποφάσισε να το αφιερώσει στον πιο χαρακτηριστικό τύπο Viking που γνωρίσαμε στην Ελλάδα... (Δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα ο Jaskelainen σε Ελληνική ομάδα)
Click to see the original size.

Φωτογραφίες από τα στάδια της κατασκευής

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Επειδή οι νομείς του πλοίου ήταν λίγο κοντοί για τους κωπηλάτες, τους ψήλωσα με μήκη πλαστικού, με οδηγό τις φωτογραφίες από σχέδια που βρήκα στο περιοδικό ''Ναυτική Ιστορία''.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Εδώ είναι τα βασικά χρώματα του καταστρώματος και του σκάφους.

Το πρώτο χρώμα στο πανί το είδα από καλλιτεχνική απεικόνιση, αλλά τα χρώματα έμοιαζαν με της Barcelona και ως γνωστόν, ο Όλαφ δεν έχει παίξει εκεί!  :mrgreen:
Γι'αυτό έβαλα το χρώμα της φανέλας που φοράει ο Όλαφ στη φωτογραφία... ::devil023:: ::devil023:: ::devil023::

Εδώ είναι η πρώτη προσπάθεια για wash.

Click to see the original size. Click to see the original size.
Εδώ είναι με το πανί και τα σκοινιά του. Και φυσικά οι ασπίδες είναι βαμμένες με πινέλο, αφού δεν δίνει χαλκομανίες το κιτ.
Αλλά και να τις έδινε, πάλι με πινέλο θα τις έβαφα, αφού οι ασπίδες των Vikings δεν έχουν συγκεκριμένο μοτίβο και χρώματα.

Η συνέχεια αργότερα με τις φωτογραφίες από τις φιγούρες.  ::salut::

Tags: