Πολύ δύσκολο θέμα. ʼρματα ο ΕΣ μέχρι την έναρξη του ΒΠΠ (εάν εξαιρέσουμε 2 Vickers που πάρθηκαν για δοκιμή και νομίζω ότι κυκλοφορούν σαν κιτ στην 1/35 από την Mirage). Από εκεί και πέρα:
1. CV-33 και Μ13/40 Ιταλικά, καταληφθέντα από τον ΕΣ, που τα χρησιμοποίησε σαν υλικό στην 19η Μηχανοκίνητη Μεραρχία (κυκλοφορούν σαν κιτ από πολλές εταιρείες)
2. Bren carrier, που παραχωρήθηκαν από τους Βρεττανούς και χρησιμοποιήθηκαν πάλι από την 19η Μηχανοκίνητη Μεραρχία (κυκλοφορούν σαν κιτ από Tamiya και πρόσφατα απο μία άλλη εταιρεία.....δε μου έρχεται τώρα στην 1/35 πάντα - η LM Decals κυκλοφορεί ένα πολύ όμορφο σετ χαλκομανιών για τα ελληνικά bren carriers)
3. Μάλλον πρέπει ο ΕΣ να είχε και Βρεττανικά άρματα A-10 Cruiser, πάλι σαν υλικό της 19ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας (κυκλοφορεί νομίζω απο Bronco)
4. Οχήματα, μάλλον μόνο Opel Blitz (Italeri 1/35), και Βρεττανικούς ελκυστήρες πυροβόλων Morris (Tamiya 1/35)
5. Πυροβόλα, 88άρι Γερμανικό, Rheinmental 20mm A/A και Rheinmental 37mm Αντιαρματικό (Tamiya 1/35)
Όταν ο ΕΣ 'μετακόμισε' στη Μέση Ανατολή, απέκτησε διάφορα οχήματα και τεθωρακισμένα οχήματα, όχι όμως άρματα (25 pdr, bren-carrier, 17 pdr, Bedfords, Otters, Dingo, κ.ά)
Ελπίζω να βοήθησα.