Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις!
Γιώργο πιστεύω ότι με αυτή την κατασκευή κατάλαβες καλύτερα αυτό που σου έγραψα στο Mauritania:
Ε... Αν σου πω πως όχι...

Καλές οι οδηγίες της Revell, αλλά σε μερικά σημεία μπερδεμένες λιγουλάκι.

Εδώ όμως δεν είχα πολλαπλά καταστρώματα. Παρά μόνο ένα και την υπερκατασκευή.

Ήταν μια γρήγορη, ενδιαφέρουσα και χαλαρωτική κατασκευή.
Για να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου...

Έχεις και γένια; Δεν θυμάμαι...

Δείχνει πολύ καλό, το βάψιμο το έχεις, τις φθορές και την παλαίωση να προσέξεις, μην ενθουσιαστείς και θα σου πρότεινα να το κάνεις του κουτιού να δείξει καλύτερα...
Καλή συνέχεια... 
Ε, λίγη σκουριά θα βάλω, δε μπορώ. Εκεί στις βαλβίδες υπερχείλισης και λιιιγο ίσως στον πύργο. Δε νομίζω πάντως να το τσακίσω και στις φθορές.
Ερώτηση: Το κατάστρωμα ΤΙ χρώμα το κάνουμε; Στο βασικό λέει Granite Grey αλλά για το συγκεκριμένο με άσπρη παραλλαγή μου φαίνεται περίεργο. Η Revell δεν λέει στις οδηγίες για το συγκεκριμένο και δεν έχω βρει τίποτα φωτογραφίες του U251 στον γούγλη...
Ερώτηση 2η: Έστω ότι θέλω να δείξω λίγο τον πάγο πάνω στον πύργο. Να τον αφήσω έτσι άσπρο αντί να βάψω τα περισκόπια και κεραίες ή να τα βάψω και να κάνω κάτι άλλο από πάνω; Αν ναι, τι;
BTW, στο κουτί είχε και ένα πλαίσιο C το οποίο έχει τα κομμάτια από τα Early version (άλλο πύργο, κόφτες καλωδίων στην πλώρη κλπ) και μάλιστα εις διπλούν! (πιθανότατα από λάθος boxing μιας και ήταν σφραγισμένο το κουτί... Από κάποιον άλλο θα λείπει...)
Όποιος τα χρειάζεται ας σφυρίξει καθώς εμένα μου είναι άχρηστα.