Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2013 - Airfix [01/01 - 03/02]  (Αναγνώστηκε 47934 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VF23

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Volos
  • modelclub.gr
Απ: Vintage Weeks 2013 - Airfix [01/01 - 31/01]
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 09:55:26 μμ »
Ολίγον από πρόοδο στο δεύτερο (μισό και αυτό) απόγευμα της κατασκευής. Το κιτάκι νομίζω για την ηλικία του ψιλοστέκεται από εξωτερική λεπτομέρεια στο εσωτερικό όμως  ::violent1::... Επίσης είμαι σίγουρος με ένα πρόχειρο dry fit ότι το στοκάρισμα - τρίψιμο θα πάει σύννεφο, τέλος πάντων όμως..
Προσπάθησα αρχικά να διορθώσω και να βελτιώσω κάπως με λίγες (καθώς ο χρόνος πιέζει) σκρατσιές το cockpit με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη αναπαράσταση του χωρο-δικτυώματος στο cockpit των hurricane, με χρησιμοποίηση κομματιών απο τα sprues, φύλλο πλαστικού και τεντωμένο πλαστικό, τα οποία κολλήθηκαν το ένα σταυρωτά πάνω στο άλλο και εφάρμοσαν πάνω στα πλαινά του cockpit, καθώς χώρος στο cockpit για την κατασκευή ξεχωριστού χωρο-δικτυώματος και τοποθέτησή του ξεχωριστά μέσα σε αυτό ΔΕΝ υπάρχει.
Προστέθηκαν λίγοι διακόπτες και βοηθητικές συσκευές καθώς επίσης και μαξιλαράκι του καθίσματος από στόκο και ζώνες από tamiya tape.
Καθώς όπως είπαμε ο χρόνος για την κατασκευή είναι ελάχιστος και μόνο με σκρατσίες δεν προλαβαίνω (άσε που δεν τα καταφέρνω και τόσο καλά με αυτές) να αναπαραστήσω ικανοποιητικά τον χώρο του cockpit η καλύπτρα θα είναι κλειστή στο τελειωμένο μοντέλο.
Και δύο φώτο από τα παραπάνω:

Αύριο ακολουθεί το βάψιμο των εξτρά κομματιών που προστέθηκαν, πόρπες στις ζώνες και καλωδιώσεις από χαλκόσυρμα, βερνίκι, wash και... κλείσιμο ατράκτου καθώς βλέπω τις υπόλοιπες μέρες του GB να στοκάρω και να τρίβω..

Αποσυνδεδεμένος heinkel

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 10:19:52 μμ »
Ολίγον από πρόοδο στο δεύτερο (μισό και αυτό) απόγευμα της κατασκευής. Το κιτάκι νομίζω για την ηλικία του ψιλοστέκεται από εξωτερική λεπτομέρεια στο εσωτερικό όμως  ::violent1::... Επίσης είμαι σίγουρος με ένα πρόχειρο dry fit ότι το στοκάρισμα - τρίψιμο θα πάει σύννεφο, τέλος πάντων όμως..
Προσπάθησα αρχικά να διορθώσω και να βελτιώσω κάπως με λίγες (καθώς ο χρόνος πιέζει) σκρατσιές το cockpit με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη αναπαράσταση του χωρο-δικτυώματος στο cockpit των hurricane, με χρησιμοποίηση κομματιών απο τα sprues, φύλλο πλαστικού και τεντωμένο πλαστικό, τα οποία κολλήθηκαν το ένα σταυρωτά πάνω στο άλλο και εφάρμοσαν πάνω στα πλαινά του cockpit, καθώς χώρος στο cockpit για την κατασκευή ξεχωριστού χωρο-δικτυώματος και τοποθέτησή του ξεχωριστά μέσα σε αυτό ΔΕΝ υπάρχει.
Προστέθηκαν λίγοι διακόπτες και βοηθητικές συσκευές καθώς επίσης και μαξιλαράκι του καθίσματος από στόκο και ζώνες από tamiya tape.
Καθώς όπως είπαμε ο χρόνος για την κατασκευή είναι ελάχιστος και μόνο με σκρατσίες δεν προλαβαίνω (άσε που δεν τα καταφέρνω και τόσο καλά με αυτές) να αναπαραστήσω ικανοποιητικά τον χώρο του cockpit η καλύπτρα θα είναι κλειστή στο τελειωμένο μοντέλο.
Και δύο φώτο από τα παραπάνω:

Αύριο ακολουθεί το βάψιμο των εξτρά κομματιών που προστέθηκαν, πόρπες στις ζώνες και καλωδιώσεις από χαλκόσυρμα, βερνίκι, wash και... κλείσιμο ατράκτου καθώς βλέπω τις υπόλοιπες μέρες του GB να στοκάρω και να τρίβω..
Πολυ ωραιο μεχρι στιγμης,καλη συνεχεια φιλε μου.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 02:04:00 μμ »
Και ναι... για πρώτη φορά κατάφερα και ψέκασα σωστό μεταλλικό χρώμα.  Κοίτα να δεις που έτυχε να είναι σε χρέπι κιτ!
Αλλαγή σχεδίων... Το λουκανικάκι θα γίνει με τα χρώματα της Air New Zealand τελικά και όχι της Ansett.
Δηλαδή, μεταλλικά φτερά και elevators με άσπρη άτρακτο και γκι κοιλίτσα.  Πέρασα όμως με μεταλλικό όλο το αεροπλάνο προς χάριν ασταρώματος.
Το χρώμα είναι το ταπεινό Hu11 αραιωμένο περίπου 1:2...
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 02:23:25 μμ »
Humbrol 11 λοιπόν. Καιρός να το δοκιμάσω και εγώ...

Ξεκίνησα. Αργά φυσικά γιατί το κιτ είναι μόνο 55 ετών και για τους άπιστους η παρακάτω φωτογραφία

Click to see the original size.

Και φυσικά pin marks παντού και ειδικά στα σπαστικά σημεία πάνω στα φτερά :evil: που απαιτούν αρκετή προσπάθεια. Σκέφτομαι να σκρατσάρω τον εσωτερικό σκελετό αλλά το άνοιγμα για τον πιλότο είναι τεράστιο σε σχέση με το πραγματικό και δεν ξέρω αν μπορώ να το συνεφέρω... θα προσπαθήσω και βλέπουμε.

Click to see the original size. Click to see the original size.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 02:30:15 μμ »
Το project προχωραει...Πηρα την αποφαση να το χαραξω..σκεφτηκα πως δε θα βρω πιο απλο και συναμα να με νοιαζει λιγοτερο.Ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελσμα,οπου εφυγε το διορθωσα με λιγο στοκο. Αποφασισα να το κανω tropical χρησιμοποιωντας το φιλτρο απο το αδελφο κιτ της hobbycraft. Φυσικα θελει να ερθει στα ισα αφου ειναι και αυτο οτι ναναι...Θα ηθελα μια βοηθεια αν εχει κανεις το παρακατω κιτ της hasegawa να μου δωσει τους χρωματισμους για τη δευτερη version το V7795, ειναι συνολικα 5 χρωματα, τα εχω βρει και στο διαδικτυο αλλα θελω να κανω διασταυρωση.
Μερικες φωτο απο το μοντελο και πως θα γινει

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 03:55:37 μμ »
πρόοδος εργασιών στο κουτί  :mrgreen: :mrgreen:

έγινε βάψιμο των θέσεων των επιβατών-πιλότων με το Η55 και με το Η311 όλο το εσωτερικό του. Κολλήθηκαν όλα στις θέσεις τους και έγιναν δοκιμές για το πώς θα επιτευχθεί η λιγότερη χρήση στόκου στις ενώσεις με σκοπό να μη χαθούν τα πριτσίνια που υπάρχουν στην άτρακτο

ένα θεματάκι που προέκυψε με τα διαφανή κομμάτια ελπίζω να λυθεί σύντομα όταν τα βρώ κάπου στο δωμάτιο ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

έχοντας πάρει θάρρος από το πρόοδο του κιτ, λέω να ξεκινήσω ένα ακόμα πολιτικό με το BRITTEN ΙSLANDER :

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 04:43:42 μμ »
παλιοπυροσβέστη τέλειωσε το άλλο πρώτα (εδώ γελάμε) και άσε το δεύτερο για μετά...  ::violent1:: ::violent1:: ::punch::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 05:35:25 μμ »
παλιοπυροσβέστη τέλειωσε το άλλο πρώτα (εδώ γελάμε) και άσε το δεύτερο για μετά...  ::violent1:: ::violent1:: ::punch::

λέω να τα πάω αφού έχουν όμοιο βάψιμο  ::salut::

αν δω ότι καθυστερούν οι χαλκομανίες που θα παραγγείλω θα το πάω χωριστά  ::salut::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 05:43:45 μμ »
Λέω να μπω και γω και ότι προλάβω...
Θα λάβω μέρος με το Draken!
Σκοπός μου είναι να γίνει εν πτήσει,και να μετατραπεί σε early αναγνωριστικό!
http://www.avrosys.nu/aircraft/spaning/219s35/219S35-2.htm

Οι αλλαγές είναι λίγες(κώνος,κάμερες αντί για πυροβόλα,και early καλύπτρα) και σε συνδυασμό με το μεταλλικό φινίρισμα,πιστεύω θα βγει ένα πανέμορφο Draken.
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος VF23

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Volos
  • modelclub.gr
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 07:00:26 μμ »
Λίγη ακόμη πρόοδος σήμερα. Ουσιαστικά τα χθεσινά με επιπλέον προσθήκη λεπτομερειών, βάψιμο, wash και φθορές, λίγο πριν κλείσει η άτρακτος.

Ελπίζω να καταφέρω να το προχωρήσω λίγο ακόμα μεσοβδόμαδα, αλλιώς το επόμενο ΣΚ.

Καλή συνέχεια σε όλους.  ::salut:: ::salut::

ΥΓ. Φίλε μου heinkel σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 07:31:08 μμ »
Λέω να μπω και γω και ότι προλάβω...
Θα λάβω μέρος με το Draken!
Σκοπός μου είναι να γίνει εν πτήσει,και να μετατραπεί σε early αναγνωριστικό!
http://www.avrosys.nu/aircraft/spaning/219s35/219S35-2.htm

Οι αλλαγές είναι λίγες(κώνος,κάμερες αντί για πυροβόλα,και early καλύπτρα) και σε συνδυασμό με το μεταλλικό φινίρισμα,πιστεύω θα βγει ένα πανέμορφο Draken.

άντε να σε δούμε κ με καμια σουιδέζα... τόσο τις συμπαθείς να μην φτιάξεις κ μία>? :wink:
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 07:32:41 μμ »
πρόοδος εργασιών στο κουτί  :mrgreen: :mrgreen:

έγινε βάψιμο των θέσεων των επιβατών-πιλότων με το Η55 και με το Η311 όλο το εσωτερικό του. Κολλήθηκαν όλα στις θέσεις τους και έγιναν δοκιμές για το πώς θα επιτευχθεί η λιγότερη χρήση στόκου στις ενώσεις με σκοπό να μη χαθούν τα πριτσίνια που υπάρχουν στην άτρακτο

ένα θεματάκι που προέκυψε με τα διαφανή κομμάτια ελπίζω να λυθεί σύντομα όταν τα βρώ κάπου στο δωμάτιο ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

έχοντας πάρει θάρρος από το πρόοδο του κιτ, λέω να ξεκινήσω ένα ακόμα πολιτικό με το BRITTEN ΙSLANDER :

άντε να σε δούμε βρε Λάμπρο.... έχω και εγώ άενα αποα τα παλιά σε φασει βαψίματος. άν τα δω σκούρα κ δεν προλαβαίνω θα το ρίξω στην μάχη.

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 07:33:12 μμ »
Λίγη ακόμη πρόοδος σήμερα. Ουσιαστικά τα χθεσινά με επιπλέον προσθήκη λεπτομερειών, βάψιμο, wash και φθορές, λίγο πριν κλείσει η άτρακτος.

Ελπίζω να καταφέρω να το προχωρήσω λίγο ακόμα μεσοβδόμαδα, αλλιώς το επόμενο ΣΚ.

Καλή συνέχεια σε όλους.  ::salut:: ::salut::

ΥΓ. Φίλε μου heinkel σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

μια χαρά φιλαρακι ....

Αποσυνδεδεμένος Pyrgiotis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
  • Σπύρος
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 07:34:49 μμ »
Oι περισσότεροι θα το έχετε δει και σε άλλο thread, αλλά για το τυπικό της υπόθεσης ολιγη πρόοδος από τη δική μου συμμετοχή:

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 03:47:39 μμ »

μολις φυγει και το τελευταιο πρασινο στη ραχη ειναι ετοιμο για βαψιμο οπως το βλεπετε..εχει τριφτει με 2000 ντουκοχαρτο.., το σπινερ που ειχε αρχικα στην πρωτη φωτο το rotol αλλαξε με το DH και δυστυχως δε θα γυρναει στο τελος.

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 08:00:42 μμ »

underside, αυριο το πανω!

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 08:36:20 μμ »
Και η δική μου συμμετοχή λοιπόν στο όμορφο GB!!!

Spitfire Mk Ia.......................   1/72!!!!!!!!

Απο κατασκευή κανα 2ωρο μέχρι τώρα μπόλικο στόκο και τρίψημο κάνα 3 ωρο!!!
Καμία βελτίωση δεν θα γίνει τελείως ΟΟΒ!!! :mrgreen: :mrgreen:

Η συνέχεια σε λίγο! :mrgreen: :mrgreen:
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 08:40:52 μμ »
Γιωργο πολυ ωραιο, αυτο ειναι primer με σπρει??Ποιο??

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 08:47:16 μμ »
Γιωργο πολυ ωραιο, αυτο ειναι primer με σπρει??Ποιο??
Ηumbrol primer 1...
Στρώνει πολύ ωραία Γιάννη ....και γλυτώνεις απο πολύ βαβούρα!!!!!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 11:33:00 μμ »
Να δηλώσω και εγώ το παρόν στο GB με το HMS Cossack στην 1/600, ένα απο τα πρώτα πλοία της Airfix που πρωτοκυκλοφόρησε το 1959! ::sofos11::

Το vintage box art...

...και αυτό είναι το κουτί που κυκλοφορεί σήμερα...
Ξεκίνημα λοιπόν...
...και μετά απο μερικά απογεύματα το καραβάκι βρίσκεται σε αυτό το στάδιο!
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Καλή συνέχεια σε όλους! 8)

Αποσυνδεδεμένος 336sqn_Hawk

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο-Κρήτη
    • 336 (Hellenic) virtual sqn
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 11:48:48 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου
Αλλο ένα Vintage Weeks στο φιλόξενο χώρο του MC και σίγουρα το θέμα δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο.Κι εγώ άλλος ένας παλιόγερος που μεγάλωσα με την Airfix από την εποχή του '70.
Το στοκ μου μεγάλο,αλλα προτίμησα να ολοκληρώσω ένα ημιτελές,που είχε μείνει παραπονεμένο από την εποχή του "Battle of Britain" GB.
Το κιτ είναι της Αirfix ,επανέκδοση Hornby με τα καλούπια του 1979 (αν θυμάμαι καλά) αναλοίωτα.Το κουτί πετάχτηκε σε μία περίοδο εκκαθάρισης και μετά από έρευνα το βρήκα στο ιντερνετ.Είναι αυτό.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται το μοντέλο καλημένο ,με την προσθήκη στόκου που θέλει τρίψιμο.(Μετά από τόσα χρόνια παρατημένο μάλλον θέλει και ένα γενικό καθάρισμα μέσα-έξω.)

Αν υπάρχει πρόβλημα με την επιλογή του συγκεκριμένου παρακαλώ ενημερώστε με ώστε να αλλάξω θέμα.
Φιλικά
Κώστας Κολυβάκης
Ηράκλειο

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 12:11:32 πμ »
Αφου ειπα να πιασω το Helldiver, δεχτηκα απλοχερα τα αναγλυφα πριτσινια, η εσωτερικη λεπτομερεια δεν μου πολυαρεσε κι ετσι την εμπλουτισα λιγο.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Και επειδη ειμαι μεγας φαν του USN, δεν νοειται ναυτικο αεροπλανο στο ραφι μου να μην εχει διπλωμενες πτερυγες  ::glossa::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Επισης με ετρωγε το χερι μου να αφησω ανοιχτο το bomb bay...

Τελος προστεθηκαν καποια καλωδια στον κινητηρα...

Απο αυριο μεθαυριο θα αρχισει και το βαψιμο του εσωτερικου να κλεινει σιγα σιγα.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 12:18:31 πμ »
Καλησπέρα κι απο εμένα..
Είχα υποσχεθεί να τελειώσω το Harrier πριν πιαστώ με το GB.

Έτσι λοιπόν υπενθυμίζω οτι θα γίνει HAF-if αυτό

Τα περιεχόμενα

Ξεκίνησα κλασικά με το πιλοτήριο, όπου πρόσθεσα απο κομμάτι sprue την κονσόλα ανάμεσα στις 2 θέσεις, και αφού πήρε σχήμα, έβαλα και 2 μοχλούς από ΖΤΠ.

Έτοιμο, λίγο πριν κλείσω τα 2 κομμάτια της ατράκτου. (καθίσματα και στικς, στο τέλος)

Καλό βράδυ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 09:19:15 μμ »
Τελικά η συμμετοχή μου σε αυτό το GB θα είναι ένα 32άρι αυτοκινητάκι, το δεξιοτίμονο MGB, από κιτ Special Edition του 1989. Δεν γνωρίζω εαν είναι και παλαιότερο.

Αποτελείται από 53 κομμάτια γκρι πλαστικού και 10 διαφανή. Περιλαμβάνει Πλήρες εσωτερικό (!) και κινητήρα ο οποίος σύμφωνα με γκουρού του είδους, είναι από τους καλύτερους στο είδος  (προσωπικά δεν με εντυπωσίασε και φαντάζομαι πως είναι οι ...υπόλοιποι). Τα ζαντολάστιχα του είναι άθλια από λεπτομέρεια, αλλά ελέω των κανόνων του GB δεν θα αλλαχτούν.
Το κιτ θα φτιαχτεί λοιπόν "ως έχει" , έτσι για την πλάκα. Μείνετε συντονισμένοι !!!

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 09, 2013, 12:21:08 πμ »
Έναρξις εργασιών για το F-86D.
Το πλαστικό του κιτ είναι σκληρό, εύθραυστο και αργεί να κολλήσει.
Έκανα μια προσπάθεια να προσθέσω κάποιες λεπτομέρειες "χειροποίητες" στo κόκπιτ και στις φωλιές των σκελών. Η μάχη θα γίνει βέβαια στο στοκάρισμα και στην προσπάθεια να μην θιγεί η ανάγλυφη γράμμωση.

Ιδού και φωτο με επεξηγηματικές λεζάντες:
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Tags: