Επιτέλους φτάσαμε στο τέλος.
Ακόμη ένα ισραηλινό Μ113 ολοκληρώθηκε και θα πάρει τη θέση του στη βιτρίνα μου η οποία αρχίζει και γεμίζει....

Μετά το βασικό βάψιμο, προστέθηκαν κάποια ελάχιστα φορτώματα που βάφτηκαν με olive drab της Tamiya, περάστηκαν τροχοί και ερπύστριες και βάφτηκαν όλες οι επιμέρους λεπτομέρειες.
Αυτό που πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα ήταν η πίσω πόρτα. Ήθελα βλέπετε να τη βάψω λευκή και μαύρη τρομάρα μου...

Η πρώτη απόπειρα είχε σαν αποτέλεσμα μία πόρτα να εκτοξευτεί κάπου μέσα στο εργαστήριο από τα νεύρα μου. Η δεύτερη απόπειρα με δεύτερη πόρτα (βλέπετε η πρώτη είχε εξαφανιστεί) ήταν και αυτή αποτυχημένη.
Τελικά οι 2 πόρτες (βρέθηκε η εξαφανισμένη) ξεβάφτηκαν και αυτή τη φορά χρησιμοποίησα αερογράφο και για τα 2 χρώματα αφού πρώτα μασκάρισα τις επιφάνειες.
Κόκκινα βάφτηκαν συγκεκριμένα σημεία του ΤΟΜΠ (προστατευτικά φώτων, δέστρες) και άσπρη βάφτηκε η κεραία, πάντα βασιζόμενος σε φώτος του πραγματικού.
Με αυτό το Μ113 έφτασα αισίως τα 6 τελειωμένα μοντέλα για το 2008 αν θυμάμαι καλά και μετράω καλά.
Σειρά τώρα για βαφείο έχει ένα Ελληνικό Μ60Α1, ένα Challenger I και ένα Ελληνικό Μ106Α1.
Αν βέβαια δε μου την καρφώσει και ξεκινήσω κανένα νέο μοντέλο.