Νίνο,αφού στράγγισε και το δεύτερο μπουκάλι jack daniels (χίκ..)είπα να γράψω και γώ μια αράδα.
Επειδή ως πιωμένος τα μάτια μου έκαναν αστεράκια και δεν πρόσεξα το "πουσταρδί" του,αλλά το θέμα καλύφθηκε νομίζω από το πόστ του Τάσου,μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα...
Σπάνια,μα καρασπάνια εμφανίζεται μοντέλο ξένου μοντελιστή με Ελληνικό θέμα/χρώματα σε διεθνή φόρουμ και το μόνο πράγμα που βλέπω να μένει είναι...η γεύση του μένους.
Μπές ρε Νίνο και "ψάλτου τα" για το λάθος που έκανε.Δε μπορείς;Ή καλύτερα...φτιάξε ένα καλύτερο Leo και πόσταρέ το να πάθει τη πλάκα του ο τύπος.Νομίζω είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις,από το να του τα χώνεις εδώ.
Πές του στα ίσια...ρε μεγάλε τι πατάτα έκανες...και τι φούτσες μπλέ είναι αυτά που λές;
Σημείωσε επίσης πως δε σου έκανε καμιά αίσθηση που είδες την γαλανόλευκη σε μοντέλο στο ML,από ξένο μοντελιστή,και δεν του αξίζουν συγχαρητήρια.
Αγαπητέ μου Ζήση δεν χρειάζεται να μου επιτίθεσαι. Πρώτα απ''όλα ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες με τον χαρακτηρισμό «πιωμένος». Όπως όμως σίγουρα καταλαβαίνεις τον έκανα χαριτολογώντας και απλά ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ (γι''αυτό και τα θαυμαστικά μετά το όνομά σου) καθώς διαβάζω από κάποιον σαν κι εσένα (ξανά

) γνωστό τόσο για τις μοντελιστικές ικανότητες όσο και για το «κοφτερό» του μάτι απλά να δίνει συγχαρητήρια για ένα ομολογουμένως πολύ όμορφα κατασκευασμένο και ακόμα ομορφότερα βαμμένο και βρωμισμένο-λασπωμένο άρμα που ουδεμία σχέση έχει όμως με την πραγματικότητα!!! (Τους άλλους συμπατριώτες μας που απέδωσαν τα εύσημα απλά δεν τους ανέφερα μιας και δεν τους γνωρίζω, οπότε αναγκαστικά "πήρε η μπάλα" εσένα.)
Δυστυχώς στον εν λόγω φόρουμ δεν είμαι γραμμένος και δεν μπορούσα να απαντήσω, πράγμα το οποίο σίγουρα θα το έκανα αν ήμουν. Δεν έχω κανένα μένος εναντίον του συγκεκριμένου μοντελιστή που ούτε καν γνωρίζω, ΑΛΛΑ όταν κάποιος κάνει σαλάτα
ΚΑΙ το pattern της παραλλαγής ΚΑΙ τα χρώματα (που για το συγκεκριμένο άρμα είναι και πολύ ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά) και συνεχίζει μετά την πολύ κομψή παρέμβαση του Τάσου να λέει ότι έχει 300 φωτογραφίες από το συγκεκριμένο, ότι επίτηδες έχει ψιλοαλλάξει τα χρώματα

και «so its not far of reality» ε τότε επέτρεψέ μου να επιμένω ότι λέει παπαρολογίες και ΦΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ή πουσταρδί ή οτιδήποτε άλλο θες. Και η δικαιολογία του ας δούμε ένα Ελληνικό θέμα κατασκευασμένο από ξένο μοντελιστή σε ένα διεθνές forum, δεν ευσταθεί από τη στιγμή μάλιστα που είναι ότι να'ναι, για να μην το ξαναχαρακτηρίσω αλλιώς. Σε έναν αδαή σίγουρα μπορεί να έκανε εντύπωση καθώς όπως προείπα η δουλειά του είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακή, σε μένα ως Έλληνα όμως μόνο αρνητική έκανε.
Φιλικότατα Νίκος

(χωρίς μένος)