0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο ενας ο μεσαιος μου φαινεται οτι τρεμειοχι ενστασεις - αποριεςπραγματι πως ειναι δυνατον να δινεις τετοιες εκφρασεις στιςς φιγουρες και να αφηνεις τα υπολοιπα ετσι?μηπως αφου πετυχε τον τιτλο(fear) το πλακωσε?
Παράθεση από: DIM57 στις Σεπτέμβριος 23, 2010, 01:36:40 πμο ενας ο μεσαιος μου φαινεται οτι τρεμειοχι ενστασεις - αποριεςπραγματι πως ειναι δυνατον να δινεις τετοιες εκφρασεις στιςς φιγουρες και να αφηνεις τα υπολοιπα ετσι?μηπως αφου πετυχε τον τιτλο(fear) το πλακωσε?συμφωνώ για αυτό στο διόραμα, λίγοι τα καταφέρνουν στα πάντα ( πχ Per Olav ) αν είναι κάποιος φιγουράς, κάνει άψογες φιγούρες και τα υπόλοιπα τα θεωρεί ...απλά πλαίσιο για τις φιγούρες του
Πέτρο,ωραίες δουλειές οι δύο τελευταίες,αλλά δεν θα τις χαρακτήριζα εκπληκτικές...Τι έγινε,νερώνεις το κρασί σου?
Παράθεση από: Mastoras στις Σεπτέμβριος 30, 2010, 01:07:50 πμΠέτρο,ωραίες δουλειές οι δύο τελευταίες,αλλά δεν θα τις χαρακτήριζα εκπληκτικές...Τι έγινε,νερώνεις το κρασί σου? η μια αφιέρωση στο Γιώργοκαι η άλλη, μια και δεν βλέπουμε τέτοια 72αρια συχνά - έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: Πέτρος στις Σεπτέμβριος 30, 2010, 01:10:09 πμΠαράθεση από: Mastoras στις Σεπτέμβριος 30, 2010, 01:07:50 πμΠέτρο,ωραίες δουλειές οι δύο τελευταίες,αλλά δεν θα τις χαρακτήριζα εκπληκτικές...Τι έγινε,νερώνεις το κρασί σου? η μια αφιέρωση στο Γιώργοκαι η άλλη, μια και δεν βλέπουμε τέτοια 72αρια συχνά - έτσι δεν είναι;Υπό αυτό το πρίσμα ΟΚ,αλλά μην χαλαρώνεις σε παρακαλώ!
Πολύ ωραίο. Αν και η τεχνική είναι παλιά. Την είχε λανσάρει και αυτή σε ένα πανέμορφο FAMO, ο κος Stuchinskas πριν αρχίσει να παίζει με τις λακ. .....
http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1285854695/M4A3+76mm+Sherman....%26quot%3BWinter%27s+Coming%26quot%3B.βάφει με ακρυλικό το πράσινοστη συνέχεια με έναμελ το άσπρο και " ξεφτίζει" το άσπρο με διαλυτικόa twisted hair-spray techinque
Παράθεση από: Πέτρος στις Σεπτέμβριος 30, 2010, 11:56:16 μμhttp://www.network54.com/Forum/110741/thread/1285854695/M4A3+76mm+Sherman....%26quot%3BWinter%27s+Coming%26quot%3B.βάφει με ακρυλικό το πράσινοστη συνέχεια με έναμελ το άσπρο και " ξεφτίζει" το άσπρο με διαλυτικόa twisted hair-spray techinque ερώτηση: το ανμτίθετο μπορώ να το κάνω???έχω ένα σερμανάκι βαμενο OD της Humbrol. Μπορώ να περάσω άσπρο ακρυλικό, και να το ξεφτίσω με νερό???
Spoiler (hover to show)Γιάννη και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ!!!!Θα το δοκιμάσω (με βαγιέχο και νερό που τα έχω και εύκαιρα) και θα δούμε!!!