Παιδια καλησπερα, ενα ακομα update με το μικρο παντσερ, η προοδος που εχει γινει αρκετη αφου βρηκα αρκετο χρονο αυτες τις μερες να το προχωρησω. Κατοπιν μελετης των χρωματων με τη βοηθεια του gpav και Hummel Moss με τα λινκ, για το καφε κατεληξα στο Nato Brown της ταμιυα, μου φανηκε καλο και ετσι ειπα να το δοκιμασω, πηρα κι ενα παντσερ Grey και προχωρησα στο ψητο... Για αρχη ψεκασα το παντσερ grey ολο το κιτ, στη συνεχεια προσπαθησα να κανω "freehand" το nato brown μιας και ειναι δυσκολο και πολυ χρονοβορο να μασκαρεις αρμα (για τα δικα μου δεδομενα) και τελειωνοντας τη παραλαγη, εκανα φωτισματα και των δυο χρωματων, το γκρι+aircraft gray και γκρι+κιτρινο σε δευτερη φαση και το καφε+ελαχιστο κιτρινο και στο τελος με καφε+sand. Περασμα ενα χερι βερνικι, χαλκομανιες (σταυρους και μεραρχιοσημο) απο ενα κιτ της ταμιυα που ειχα καπου ξεχασμενο, δευτερο χερι βερνικι τοπικα στις χαλκομανιες και τελος ειπα να δοκιμασω να περασω ενα φιλτρο αφηνωντας μικρες ποσοτητες απο Indigo Μπλε και Λευκο δινωντας μια ομοιομορφια στο δεσιμο των χρωματων, αλλα και μια λευκη αποχρωση στο τελος που δε μου αρεσει και πολυ αλλα..... Πειτε μου τη γνωμη σας, σχολια και παρατηρησεις φυσικα ελευθερα!
Ετσι λοιπον κατεληξα καπου εδω:

Πριν το φιλτρο:

Και μετα: