Σου Ντου Κου Φου Ζου, 251, Αουσφ Σι της Σαϊμπερχομπυ κατ' ευθειαν απο το κουτι.
Το κιτ ειναι σε γενικες γραμμές πολυ καλό και αρκετα λεπτομερές, χωρίς φυσικά να λειπουν τα προβλήματα. Εξαιτίας μιας παραλειψης ή λαθους της εταιρείας, το κομάτι του πισω μερους του οχήματος εχει λαθος σχημα, με αποτελεσμα να αφηνει ενα μεγαλο κενό κατα τη συναρμολογηση, το οποιο κλειστικε με ΦΠ, στοκο και μερικες αλχημειες απο μερους μου.

Αποφασισα να ακολουθεισω το μποξ αρτ της εταιρειας οσον αφορα το βαψιμο της παραλλαγής. Βεβαια στις λιγες φωτο που μπορεσα να βρω για το οχημα, δεν βρηκα πουθενα τη συγκεκριμενη παραλλαγή.
Εν πασει περιπτωσει, με αφορμή τη συγκεκριμενη παραλλαγή, για το μασκαρισμα, δοκιμασα ενα υλικο που ειχα αγορασει πριν απο εναμισι περιπου χρονο απο τη Γερμανια.
Το συγκεκριμενο υλικο ονομαζεται Παντσερ πουτυ, ειναι κατι μεταξυ πλαστελινης και μπλου τακ αλλα δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο.
Σαν υλικο ειναι εκπληκτικό. Θα ελεγα τελειο.
Μπορεις να φτιαξεις οτιδηποτε σχήμα θελεις. Οσο το τραβας τοσο γινεται λεπτο σαν τσιχλα χωρις ομως να αφηνει κανεώς ειδους σημαδια στο μοντελο. Με πολυ μικρη πιεση "κολλαει" στην επιφανεια του μοντέλου και αφαιρειται πανευκολα χωρις να αφηνει υπολλειματα και χωρις να ανασηκωνει το χρωμα του μοντέλου.
Εχω την εντυπωση (καθώς δεν εχω προλαβει να το ξαναδοκιμασω) οτι ειναι επαναχρησμοποιησιμο.

Το μασκαρισμενο μοντελο μοιαζει σαν να εχει περιχυθει με γλασε σοκολατας

Αφου μασκαρισα ψεκασα πρωτα λακ και μετα πολυ αραιωμενο ασπρο χρωμα
Αφου αφαιρεσα το μασκαρισμα , με νερο και ενα σκληρο πινελο "εγδαρα" το λευκο σε διαφορα επιλεγμενα σημεια και εφτασα εδω:
Θα ακολουθήσουν οι γνωστές μπιχλιαρικες

τεχνικές με γουος λαδια ...κλπ