Αποστολέας Θέμα: WIP pdf No.1 : Type 97 "Chi Ha", Tamiya 1/35  (Αναγνώστηκε 1711 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

  • Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστης
  • Scale 1/35
  • *****
  • Μηνύματα: 7343
  • Age: 50
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
WIP pdf No.1 : Type 97 "Chi Ha", Tamiya 1/35
« στις: Νοέμβριος 20, 2012, 04:35:37 μμ »
Στα πλαίσια της αναβάθμισης της ποιότητας τνω υπηρεσιών του forum αποφασίσαμε να μεταφέρουμε κατασκευαστικά θέματα σε αρχεία pdf έτσι ώστε αυτά να είναι διαθέσιμα για download από κάθε ενδιαφερόμενο. Θα έχετε προσέξει πως στο forum μας υπάρχουν αξιολογότατα κατασκευαστικά θέματα τα οποία απλώνονται σε πολλές σελίδες με αποτέλεσμα κάποιες φορές να είναι δύσκολο  ή/και κουραστικό να παρακολουθήσει κάποιος το αυστηρά κατασκευαστικό κομμάτι. Επίσης σε αρκετές επιριπτώσεις οι φωτογραφίες διαγράφονται από τα σχετικά sites με αποτέλεσμα να υπάρχει πραγματική απώλεια μοντελιστικής πληροφορίας.

Για να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω προβλήματα αποφασίστηκε η μεταφορά επιλεγμένων κατασκευαστικών σε αρχεία pdf με σκοπό να διατηρηθεί η αυστηρώς μοντελιστική πληροφορία και οι γνώσεις. Τα αρχεία pdf αυτά θα είναι διαθέσιμα σε όλους και η μορφή τους θα είναι ανάλογη με αυτή των άρθρων που βρίσκουμε σε ανάλογα περιοδικά του χώρου. Σαν οδηγό για την προσπάθεια αυτή επιλέξαμε το πολύ όμορφο Chi Ha του Νίκου Λύρα [nino1969]. Ελπίζουμε να σας αρέσει όπως ελπίζουμε στο μέλλον νέοι μοντελιστές να βρουν στα αρχεία αυτά ένα πολύτιμο βοήθημα «συμπυκνωμένης» μοντελιστικής εμπειρίας.

Το πρώτο pdf είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

 :arrow: Type-97 Chi-Ha, 1/35Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τo Νίκο Λύρα [nino1969] για την παραχώρηση των φωτογραφιών από την κατασκευή του Chi Ha αλλά και τον Σταύρο Λιάτη [Εst.1976] για την ανεκτίμητη συνεισφορά του στο στήσιμο και την καλλιτεχνική επίβλεψη της μορφής του pdf.


Εκ της διαχείρισης.
 ::salut::


TΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MODELCLUB.GR. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ή/ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ.

Tags: