ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Γενική συζήτηση-Reference
Φωτογραφίες Merkava
Θεόδωρος Γιαννακόπουλος:
Αγόρασα χθες κι εγώ ένα μοντέλο merkava III. Ψάχνοντας στο google για πιθανές χρωματικές παραλλαγές για να αποφύγω τα μονόχρωμα, έπεσα σε τρίχρωμη παραλλαγή ("μπέζ", "λαδί, μαύρο). Ισχύει για κάποιον συγκεκριμένο τύπο ή συμβάινει κάτι άλλο ;
gtdeath13:
--- Παράθεση από: Θεόδωρος Γιαννακόπουλος στις Ιουλίου 01, 2016, 09:42:53 πμ ---Αγόρασα χθες κι εγώ ένα μοντέλο merkava III. Ψάχνοντας στο google για πιθανές χρωματικές παραλλαγές για να αποφύγω τα μονόχρωμα, έπεσα σε τρίχρωμη παραλλαγή ("μπέζ", "λαδί, μαύρο). Ισχύει για κάποιον συγκεκριμένο τύπο ή συμβάινει κάτι άλλο ;
--- Τέλος παράθεσης ---
καλησπέρα. Ποιο κιτ είναι; Ανάλογα με το κιτ περίπου πάει και το χρώμα...
Θεόδωρος Γιαννακόπουλος:
ευχαριστώ για την απάντηση!
Το κιτ είναι της Revell στην 1/72. Το λινκ είναι αυτό : http://www.revell.de/produkte/modellbau/militaer-und-figuren/fahrzeuge-modern/id/03134.html
gtdeath13:
Το χρώμα είναι ενιαίο στα Ισραηλινά άρματα, δεν έχουν παραλλαγή. Για το ΙΙΙ θες αυτό:
Σε Vallejo Air είναι το 71126, IDF green.
Με το σκόνισμα όμως γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. Και μπορεί να φαίνεται ότι το άρμα είναι βαμμένο από sand μέχρι και γκρι.
tankrou:
αυτη την εβγαλα εγω πριν 20 μερες με φυσικο φως κ καλη καμερα,οτι βλεπεις .....αυτο ειναι. ::salut::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση