dsk,το ''μεγαλο'' κομματι (νουμ. 38 αν δεν κανω λαθος), θα το κουρπαρεις ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το βλεπεις στο σχεδιο. Θα προσεξεις πρωτα να το φερεις ισια με το σκελετο του αλεξηνεμου. Αν το φερεις εκει, μετα λιγο-λιγο πατατο στις γωνιες που σχηματιζει με κατι ματαλικο, (π.χ.το κοφτακι σου),και θα δεις οτι θα ερθει μονο του.Με αλλα λογια ΠΡΕΣΑΡΙΣΕ ΤΟ . ΜΗ ΤΟ ΒΟΒΗΘΕΙΣ!!! Οταν πλεων θα εχει παρει το σχημα και παταει παντου (και εισαι και εσυ ικανοποιημενος),βαλε τη κ/α (εδω να πω οτι εγω μεχρι πριν 2 χρονια περιπου δουλευα logo χωρις κανενα προβλημα). Απλα οι κολλες αυτες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ!!! Βαλε μια μικρη ποσοτητα καπου (σε ενα πιατακι, σε καπακι μιας HUMBROL...) και βαζε απο εκει με μια οδοντογλυφιδα Το σετ αυτο το εχω δουλεψει προσφαρα στο δικο μου 2000αρο ,και δεν ειχα κανενα προλημα.Να πω μαλιστα οτι σε αρκετα μοντελα μου προτιμω τα φ/χ..Να πω και κατι ακομα ΜΗΝ περιμενειςτα πολυ μικρα κομματια να κολλησουν τοσο δυνατα ωστε να νην εχουν φοβο!! ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΦΑΝΙΑ..... Αυτα τα λιγα ,οτι θελεις (ακομα και με π.μ.)....Υ.Γ. Το μονο που κανω στα φ/χ ειναι να τα βαφω με ενα τυχαιο grey, πριν αρχισω να τα δουλευω και τιποτα αλλο.