Το αεροσκαφος αυτο ηθελα να το φτιαξω απο καιρο απλα τωρα με το grp build μου δοθηκε ακομα μια αφορμη.
Εχει αγοραστει το κοκπιτ της AIRES το οποιο εχει πολυ καλη λεπτομερεια αλλα ηθελε αρκετο τριψιμο/κοψιμο μπροστα ωστε να καθησει σωστα,τετοιο ωστε εμενα που πρωτη φορα παιρνω τετοιου ειδους βελτιωτικο και συναμα δεν ειμαι τοσο της εσωτερικης λεπτομερειας να με αποτρεψει απο το να παρω ξανα κατι αντιστοιχο.Θεωρω οτι με ενα αftermarket καθισμα και προσωπικες προσθηκες το κοκπιτ ενος jet γινεται αρκετα καλο ωστε να μη χρειαζεται τα aftermarket μπανιερα και πλαινα. Στο μοντελακι θα βαλω τα σηματα απο το monogram κιτ που φαινεται στη φωτο,ελπιζω δηλαδη να κανουν αλλιως βλεπουμε. Το κιτ της monogram θελει δουλεια για να ερθει στα ισα του..και μονο η υπερυψωμενη γραμμωση μαζι με την οχι και τοσο καλη εφαρμογη αποτελουν τροχοπεδη στην κατασκευη, το εχω αρχισει αλλα οταν ειδα σε "προσφορα" το κιτ της hase αγορασα εκεινο γιατι το monogram δε θα ειχε το αποτελεσμα που ηθελα,θα το αφησω για ενα μελοντικο grp build. Αν καποιος το βρει μεχρι 15Ε αξιζει,οχι παραπανω. Εχουν γινει καποιες εργασιες μαζι με αλλες κατασκευες που τρεχουν και σας τις παρουσιαζω, τυχον παρατηρησεις για βελτιωσεις ευπροσδεκτες, ολο το κοκπιτ θα ψεκαστει με ματ βερνικι στο τελος
Ευχαριστω για τη προσοχη σας