0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι λέτε βρε σεις... ;! Θα έρθετε από τα μέρη μας;;; Ίσως να καταφέρω να πάρω καμιά δίωρη τότε.Αλλά έχετε υπ' όψιν ότι έχει λαϊκή στον δρόμο κάτω από το Δημαρχείο κοντά στου Γρηγόρη. Για που λέτε για Αργυρούπολη;
Μήπως να βρεθούμε για καφέ στο Γκάζι ή το Θησείο και μετά να πάμε στην Τεχνόπολη να παρακολουθήσουμε διαδραστικά σεμινάρια χειρισμού πηλού και συμβουλές για μία 2η σταδιοδρομία μας ??Αντιγράφω από το www.handmadedreams.gr"Αλλάξτε την οπτική σας απέναντι στην οικονομική κρίση και μετατρέψτε το πάθος σας για δημιουργία, τη φιλοσοφία, τις γνώσεις, και τις τεχνικές σας σε μια home based επιχείρηση, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες σας." Δεν μπορεί, τόσα πράγματα έχουμε μάθει από τα σεμινάρια της IPMS
Λοιπόν!Λόγο της ημέρας, το meeting μας θα γίνει στο G.E. Hobbies στις 12:00. Ετοιμάστε τα μαστίγιά σας για την πλάτη του θεσμικού κουναβιού.Το μέρος για τον καφέ, θα το αποφασίσουμε επιτόπου. Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά στην περιοχή, οπότε δεν θα έχουμε θέμα!
Το μέρος για τον καφέ, θα το αποφασίσουμε επιτόπου. Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά στην περιοχή, οπότε δεν θα έχουμε θέμα!
Έτσι, ν' αλλάζουμε και λίγο... όλο βράδυ... βράδυ, πάμε και μια μέρα με φυσικό φως ΜΦΧ
...Εσένα σου έχω πει να μην βγαίνεις στον ήλιο... Θυμάσε την προηγούμενη φορά τι έγινε... Ψάχναμε μπρίζα να σε συνδέσουμε να πάρουμε την επιδότηση για τα φωτοβολταϊκά....
Εσένα σου έχω πει να μην βγαίνεις στον ήλιο... Θυμάσε την προηγούμενη φορά τι έγινε... Ψάχναμε μπρίζα να σε συνδέσουμε να πάρουμε την επιδότηση για τα φωτοβολταϊκά....
Δεν αφήνουμε τους καφέδες και να ψάξουμε που να μπούμε κατευθείαν στο Ψητό?!!!!
Εντάξει λοιπόν θα εμπιστευτώ τους συμπολεμιστές μου και θα τους ακολουθήσω!!!
Από ψητοπωλεία άλλο τίποτα η περιοχή... Αντέχουν ακόμα και τριπλή επίθεση από εμένα και τον gkontog μαζί!