Sernak και Πακη σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.

Sernak σκοπευω να το κανω με ελαχιστες φθορες (για μενα δεν υπαρχουν φρεσκοβαμμενα αεροπλανα

), με ελαχιστα ξεθωριασματα, ισα ισα να φαινεται σε καποια σημεια ενα κλικ ανοιχτοτερος τονος. Αν και απ'οτι μου ελεγε ο θειος μου, μετα τις πρωτες 100 ωρες πτησης του καθενος αεροσκαφους αρχιζανε να φαινονται περισσοτερο οι φθορες και τα μπαλωματα στις βιδες περιμετρικα των εκαστοτε πανελ που ξεβιδωναν.

Πακη το κιτ φτιαχνεται πολυ ευκολα, κανενα προβλημα εως τωρα. Το μονο σημειο που υστερει σαν κιτ (απο κατασκευαστικη αποψη) ειναι η καλυπτρα του. Πολυ χαμηλη, αλλα και το μεσαιο κομματι αναμεσα στις δυο θεσεις ειναι ελαχιστα πιο στενο. Το κραταγα πατημενο με το δαχτυλο μου για να ανοιξει και να εφαρμοσει στα πλαινα, μεχρι να πιασει η κολλα και να το κρατησει εκει.
Συνεχεια με την ολοκληρωση και βαψιμο των σκιαδιων...

Σειρα πηραν τα σταθερα κομματια της καλυπτρας...

Και ολοκληρωθηκε με το TISCEO. Το εφτιαξα βλεποντας φωτογραφιες, μεγεθος στο περιπου. Αναμενει μονο να στοκαριστει πανω και κατω απο την πτερυγα.

Επισης προστεθηκε λιγη λεπτομερεια στις εξαγωγες. Δεν ειναι ακριβεις, αλλα ειναι κατι για να ξεγελαει το ματι.

Τελος, αγορασα πριν μερικες μερες μια βαση της Trumpeter για να τοποθετηθει το μοντελο. Θα στοκαριστει στις τρυπες που εχει απο το καλουπι και στη συνεχεια θα βαφτουν οι πλακες αεροδρομιου. Εδω θα ηθελα να ακουσω αποψεις και συμβουλες για τις διαφορες κιτρινες-κοκκινες λωριδες τροχοδρομησης, αν υπαρχουν και φωτογραφιες απο Λαρισα ακομη καλυτερα, καθως εχω δει διαφορα παραδειγματα (πχ κοκκινες λωριδες σε μεγαλο ημικυκλιο και στο κεντρο να ειναι ο ρηνιαιος κτλ).