0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής Γιώργο κα μία παρατήρηση που έχω βρει στα (μισά) δικά μου τον πρώτο εδαφιαίο τροχό κάθε πλευράς τον έχεις διορθώσει ως το ύψος σε σχέση με τους άλλους γιατί η academy δίνει (λανθασμένα) ελαφρώς ψηλότερα :
Οντως Λάμπρο οι δυο ακριανοί εδαφιαιοι απο καθε πλευρά είναι ανασηκωμένοι Εχουν μια μικρή διαφορά ακόμα αλλά δεν παει αλλο, καθώς κοντευαν να σπάσουν τα μπράτσα απο το λύγισμα. Με τις μεταλλικές ερπύστριες δεν φαίνεται τόσο έντονα
Τσέκαρε και εδώ γιατί λοίπουν αρκετά από τα cast numbers πάνω στο κίτ(όχι του Μάστορα) αλλά του βασικού!http://www.archertransfers.com/AR88007.html ΦούΠάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής, όπως κάθε φορά!
Οι μεταλλικες ειναι Spade Ace ;
Αν θελεις εχω νουμερα να σου φερω
πολύ όμορφη κατασκευη. όσο για το σετακι του μάστορα....υπεροχο ....αναβαθμισε το αρματικο εντελως....και το εχω δει απο κοντα..... τα καλυτερα.Μπραβο πατερ..... ευλογισε το τώρα με χρωματα να μεινουμε.
Πάτερ με χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπω το πρώτο MOLF φτιαγμένο απο τα ευλογημένα χέρια σου Το σετάκι του Archer που σου πόσταρε ο Φου το έχω,εάν θες το φέρνω το Σάββατο να κόψεις ότι σου χρειάζεται.
Πάτερ αν και δεν νογάω πολλά από αυτά τα τάνκς Η δουλειά σου έως τώρα είναι πάρα πολύ καλή. Καλή συνέχεια.
Φιλαράκι, προσεγμένη και άψογη δουλειά μέχρι τώρα (... όπως πάντα από τα χεράκια σου )Και οι μετατροπές πολύ καλές Να ... αυτά βλέπω και νιώθω ξανά την επιθυμία σιγά σιγά να το πιάσω πάλι το χόμπι, αφού δυστυχώς τα παρατήσαμε εδώ και καιρό
Τα σεβη μου !Η μονη φωτογραφια που εχω στη κατοχη μου ειναι απο εναν κολητο που ηταν εκει '02-'03 Ειναι οπως η Κυπριακη , τα ιδια ακριβως χρωματα .Θα δω μηπως εχει κι αλλες γιατι ειχα αρχισει κι εγω ενα M48A5 MOLF(τωρα προσφατα , το '03..) που το προοριζα για το αρμα που ειχε και το αφησα στη μεση οποτε θελω κι εγω υλικο οπως καταλαβαινεις !
Βρήκα αυτές.Η μια είναι με κυπριακή παραλλαγή, η άλλη μάλλον με λάσπη.
Απο βολές αρμάτων Μ-48 Α5 Μolf στην ΚΥΠΡΟ μας http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,17417.msg365237.html#msg365237 και συμπληρωματικές http://s1213.photobucket.com/albums/cc474/harristhomaidis/ Καλή συνέχεια...
Η "Κυπριακή" παραλλαγή είναι μούρλια...Αρκεί να μάθουμε τα χρώματα.Με βλέπω να φτιάχνω και εγώ Μ48, Α5 όμως όχι MOLF γιατί με πρόλαβε ο παπάς.
Μην προβληματιζε σε και τοσο.Η παραλλαγη αυτη δεν εχει pattern standard.Εφαρμοζεται με την λογικη των μεγαλων patches. Μεγαλοι κυματοειδεις λεκεδες δηλαδη σε μονοχρωμο φοντο.Τα χρωματα με μια ματια δειχνουν σαν βαση το Khaki drill 72 στην Humbrol.Πρασινο μοιαζει πολυ με το Η330 της Gunze ισως λιγο πιο ανοιχτο,και το καφε Red Earth.Υπηρχε στα ακρυλικα της Modelmaster,πολυ πιθανο να υπαρχει και στα enamel.
Δώστε και σε Tamiya τους κωδικούς των χρωμάτων μπας και βγάλουμε άκρη...
Spoiler (hover to show)οχι ... αλλά για ένα παράξενο λόγο δε το έχω τελειώσει .......
x10Καλά σας λέει ο Πάπιας... άντε πια με τις... τσίχλες που πάτε και βάφετε ΜΦΧ
Όλα τελικά εγώ πρέπει να τα λέω εδώ μέσα...ΑΑΑΑχχχχχχ
Αν και σα θεμα ειναι και μονο που θα το δουμε απο τα χερακια σου,αποκτα αυτοματως ενδιαφερον!Καλη συνεχεια Γιωργη
Μπράβο σόου φαρ εξαιρετική κατασκευήτα αλυσιδακια στα καπνογόνα τι είναι :το .50 ποιας εταιρείας :τα ελαστικά των εδαφικών είναι μασίφ με τους τροχούς ? είχα την εντύπωση οτι το κιτ της Academy τους δίνει με ξεχωριστά ελαστικά βινυλίου η ερπύστρια είναι του κιτ :καλά βαψίματααναμενω το αποτέλεσμα Σ.Σ.