ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ships: Γενική συζήτηση-Reference

Φρεγάτες MEKO 200HN κλάσης «Ύδρα»

(1/7) > >>

C3PO:
Καλη η "ΕΛΛΗ" ωραία πέρασε η ώρα . Τώρα όμως; :(
Δουλειά δεν βλέπω για τα επόμενα χρόνια όπως πάει η κατάσταση  :evil: :evil: οπότε με κάτι πρέπει να γεμίσω τις ώρες μου  ::dontknow::

Και μια και σκοπός όπως έχουμε πει είναι να γίνω  ΝΑΥΑΡΧΟΣ   ::peiratiko::   χρειάζομαι τι άλλο ........περισσότερα πλοία  :lol: :lol: :lol: ::armee_smilies121::

Θα επιχειρήσω να φτιάξω ΜΕΚΟ 200 λοιπόν
Επειδή όμως ποτέ δε μου άρεσε σαν σχήμα (σαν τούβλο είναι σε σχέση με το Ελλη που είναι όλο καμπύλες ένα κουκλί και το έχω φτιάξει σε όλες τις δυνατές κλίμακες) δεν έχω ιδιαίτερα στοιχεία εκτός απο κάποιες γενικές φωτό και ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Εχει κανένας συνάρρωστος κανένα σχεδιακι να δούμε πως μπορεί να γίνει εκείνο το  ::pop:: το σκάφος με το διπλό σπάσιμο και η  ::pop:: ::pop:: η πλώρη με το περίεργο σχήμα  ή καμιά φωτό από τα καταστρώματα που τα έχουν όλα κρυμμένα;  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: PLEASEEEEE

C3PO:
Μήπως καμιά φωτογραφιούλα απο ψηλά σχεδόν καθετα να φαίνεται το κύριο κατάστρωμα για να ξεκινήσω απο εκεί;

gtdeath13:
Θα έχω περισσότερες αύριο...

KOM660:
Λοιπον αφου ξενερωνεις με της ΜΕΚΟ και Αφου δηλωνεις ερωτευμενος με τα σκαφη τυπου ΄S' ΤΙ θα ελεγες να φτιαξεις ενα ακομα στην 1/100;;; Εχω σχεδια.

C3PO:

--- Παράθεση από: KOM660 στις Νοεμβρίου 14, 2012, 11:26:30 μμ ---Λοιπον αφου ξενερωνεις με της ΜΕΚΟ και Αφου δηλωνεις ερωτευμενος με τα σκαφη τυπου ΄S' ΤΙ θα ελεγες να φτιαξεις ενα ακομα στην 1/100;;; Εχω σχεδια.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εχω φτιαξει δυο στην 1/300 της REVELL εκ των οποίων το ενα απο αυτά βρίσκεται σε φάση ανακατασκευής άρα πες τρία Έχω φτιάξει μία στην 1/700 την εποχή που κυκλοφορούσε πολυεστερική και επειδή δεν μπορούσα να την βρώ για να την φτιαξω και να την χαρίσω σε ένα πολυ φίλο μου καθησα λόγω ατελείωτου χρόνου που έχω (δυστυχώς) και την έφτιαξα scratch. Βάλε δύο που κατέβασα στην έκθεση και την μία του φίλου μου που τελειώνω (επιτέλους) άρα συνολικά την έχω φτιάξει επτά φορές.
Περιμένει σε μακρά μακρά αποθήκευση μια Bremen 1/300 να μετασκευαστεί μάλλον σε "Μπουμπουλίνα" με εκείνα τα "βυζάκια" στο μεσόστεγο και στο εργαστήριο περιφέρονται και τεσσερα -πεντε 700αρια που έβγαλα από το καλούπι "να υπάρχουν"
Οπότε εαν συνεχίσω έτσι σε λίγο δεν θα θέλω να βλέπω "S" ούτε σε φωτογραφία  :lol: :lol: και πίστεψε με δεν θέλω να φτάσω σε αυτήν την κατάσταση  ::eusa_naughty::
Πρέπει να περάσω κανα δυο χρόνια για να ξαναπιάσω το κουκλι
Γιαυτό θέλω να ασχοληθώ με την ασχήμια για να νοσταλγήσω τα κάλη της
Ευχαριστώ πάντως  ::thanks_smilie:: ::thanks_smilie:: για την προσφορά   

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση