Αποστολέας Θέμα: Chevy 15cwt (διπλή καρότσα) 1/35  (Αναγνώστηκε 8732 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Chevy 15cwt (διπλή καρότσα) 1/35
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 01:19:09 πμ »
Απο οτι βλεπω αρχισες και εσυ να τσιγκουνευεσαι τις φωτο.
Παντως σαν βαση χρωματος εχεις κανει εξαιρετικη επιλογη.Ταπεινη μου γνωμη καλυτερα να παιξεις με διαφορα χρωματα σκουριας παρα με περισσοτερες σκονες,και μαλιστα να τις περιορισεις στο ελαχιστο δυνατο σημειο και ποσοτητα
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 01:48:21 πμ »
Kουκλι βγαινει κυριε Φιλιππε!!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 09, 2012, 11:36:04 μμ »
Απο οτι βλεπω αρχισες και εσυ να τσιγκουνευεσαι τις φωτο.

Ορίστε! ξεστιγκουνεύτικα...γκρινιάρη  :mrgreen:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Κάποια στοιχεία είναι απλώς ακουμπισμένα (καρότσα κλπ) για τη φωτογράφιση...

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 09, 2012, 11:49:21 μμ »
Είναι λίγο ομοιόμορφο χρωματικά και του λείπουν οι εντάσεις.Εχεις κάνει σωστά τα φωτίσματα και τους ανοιχτούς τόνους αλλα πιστεύω οτι χρειάζεται μεγαλύτερες επιφάνειες με καφέ σκούρα σκουριά.Θα του δώσει όγκο και θα το κάνει πιο ρεαλιστικό.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 10, 2012, 02:58:16 πμ »
Είναι λίγο ομοιόμορφο χρωματικά και του λείπουν οι εντάσεις.Εχεις κάνει σωστά τα φωτίσματα και τους ανοιχτούς τόνους αλλα πιστεύω οτι χρειάζεται μεγαλύτερες επιφάνειες με καφέ σκούρα σκουριά.Θα του δώσει όγκο και θα το κάνει πιο ρεαλιστικό.
Συμφωνω με τον Μαστορα..Με λιγο δουλιτσα στις φωτοσκιασεις θα βγει πανεμορφο! :wink: ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 12:50:15 πμ »
Πάμε λοιπόν να δούμε αν έγινε καλύτερο... :roll:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Νομίζω έχει τις παραπάνω εντάσεις τώρα!
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jnsimos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 02:10:39 πμ »
Γεια χαρά Φίλιππε. Πολύ ωραία η πόρτα που δίνει μια χρωματική αντίθεση και ενδιαφέρον στο πολύ ωραίο σκούριασμα. Πάντως το σκίσιμο στον τροχό είναι απλά όλα τα λεφτά. Για ακόμη μια φορά άψογος. Κάποια στιγμή (σύντομα) θα ζητήσω τη βοήθεία σου για το δικό μου εγχείρημα σε βινιέττα. Μακάρι να το δούμε και από κοντά.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 07:28:47 πμ »
Τωρα το ειδα το μαναρι.Μπραβο μεσιε και για την ιδεα και για το αποτελεσμα.Στις δυο καροτσες θα κουβαλαει ανταλλακτικα για jeep? ::glossa:: :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 07:57:31 πμ »
πολύ καλός είστε κύριε !
καλή συνέχεια
Σ.Σ.

Συνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 08:56:17 πμ »
Ένταση παθαίνουμε εμείς βλέποντας την αναπαράσταση της σκουριάς. Πολύ καλό και το σκίσιμο στο ελαστικό, πράγματι. καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 01:30:06 μμ »
Ωραίο είναι επειδή όμως σε κόβω από την αρχή ότι το πας για "ξεπέτα" δεν μ'αρέσει  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 07:13:03 μμ »
Γεια χαρά Φίλιππε. Πολύ ωραία η πόρτα που δίνει μια χρωματική αντίθεση και ενδιαφέρον στο πολύ ωραίο σκούριασμα. Πάντως το σκίσιμο στον τροχό είναι απλά όλα τα λεφτά. Για ακόμη μια φορά άψογος. Κάποια στιγμή (σύντομα) θα ζητήσω τη βοήθεία σου για το δικό μου εγχείρημα σε βινιέττα. Μακάρι να το δούμε και από κοντά.

Η βοήθειά μου, όποτε ξέρω, είναι πάντα δεδομένη.
Ευχαριστώ!

Τωρα το ειδα το μαναρι.Μπραβο μεσιε και για την ιδεα και για το αποτελεσμα.Στις δυο καροτσες θα κουβαλαει ανταλλακτικα για jeep? ::glossa:: :mrgreen: ::salut::

Όχι! ανταλλακτικά για το μυαλό σου και τις ιδέες σου, ορίστε μας!   ::glossa::

πολύ καλός είστε κύριε !
καλή συνέχεια
Σ.Σ.
Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρα!

Ένταση παθαίνουμε εμείς βλέποντας την αναπαράσταση της σκουριάς. Πολύ καλό και το σκίσιμο στο ελαστικό, πράγματι. καλή συνέχεια.

Triatec των 5mg και είσαι ΟΚ, τέρμα οι εντάσεις  ::glossa::
Ωραίο είναι επειδή όμως σε κόβω από την αρχή ότι το πας για "ξεπέτα" δεν μ'αρέσει  ::glossa::

Μα τι λέτε κύριε, σε 15 μέρες κλείνει μήνα η κατασκευή, να το μουχλιάσω κιόλας;;;  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 07:35:06 μμ »
ωραιοτατο φιλιπ μας. οι σκουριες μ αρεσουν πολυ
..το λαστιχακι σκασμενο, ειδαλως η σαμπρελιτσα θα πρεπε να χει κανει βυζακι

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 09:29:56 μμ »
Μετα απο τοση σκουρια και οι λαμαρινες ειναι αψογες ;
Για δαγκωσε τις λιγο , καμια τρυπουλα , κανενα κρεμασματακι.
Το χρωμα παντος πολυ πετυχημενο , ισως και λιγο πιο ανοιχτοι τονοι σκουριας ;

Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 11:41:54 μμ »

Έλα να παίρνουμε ιδέες!! :mrgreen:
I ride my fate with all my hate!!!

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 10:12:57 πμ »
Για δές και εδώ!!

Αυτό για μεζέ αργότερα!
&feature=related

Αυτά για την ώρα ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 10:49:30 πμ »
Βρήκα και αυτές, δεν ξέρω αν τις έχεις, το φορτηγό υπάρχει στην έρημο  Namib και έχει το παρατσούκλι "Suzie".

Και μερικές για σκουριά

Και μερικές για μελλοντικά project αν σου αρέσουν :wink:

Καλημέρα σας! ::salut::

::arrowred:: Και μια πρόταση για τίτλο αν μου επιτρέπει ο Σέρ Φίλλιπ (είναι ο τίτλος ενός άρθρου από όπου βρήκα κάποιες πληροφορίες)
"The call of the dunes"

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 06:18:29 μμ »
Μας την εκατσες την βαρκα τωρα FUλjη'μ'..."παρτε φωτο να εχετε να τσιγκλατε τον Φιλιππα" :lol: :lol: :lol:
Φιλ...σε αντιθεση με πολλους που σου λενε τελειωνε(τι πραμα κι αυτο...λες και κατουριουνται κι εσυ εισαι μεσα...),εγω θα σε   ::eusa_pray::να ξανασκεφτεις αυτα που σου λενε περι ελαστικων,κακοποιησης της λαμαρινας κλπ και να το πας ζιγουλια ζιγουλια!
Ιδιως μετα την κακοηθεστατη κινηση του Φου,να ποσταρει λεπτομερεις φωτο...ΤΩΡΑ...ε,μην το πας κι εσυ μαλλια μωρε!
Εχει πολυ ψωμι να δωσει το θεμα κι εσυ μας εχεις στην πεινα!! :lol: :lol:
ΑΛΛΑ,επειδη σε ξερω ομως...δεν προκειται να ακουσεις κανεναν και θα το τελειωσεις ως εχει ...και θα το κανεις και κουκλι! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:!
Ειναι να μην συγχυζεσαι μετα??
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:06:55 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια όλους.  :lol:
Ιδιαιτέρως τον ΦΟΥ για τις φωτο του συγκεκριμένου που εγώ δεν είχα, παρά τη μία που έχω δημοσιεύσει στην αρχή του θέματος  :roll:
Έρχομαι τώρα στις "παρατηρήσεις" και τα "τελείωνε" και τα λοιπά και λέω:

-Στη Chevy, όπως φαίνεται και στις φωτό που δημοσίευσε ο ΦΟΥ αν εξαιρέσουμε τον προφυλακτήρα, όλα τα άλλα μεταλλικά μέρη-λαμαρίνες είναι   άψογα, ατσαλάκωτα, ένα τριψιματάκι  για τις σκουριές και μπαίνει βαφείο ένα πράγμα...
-Το επίπεδο της σκουρίας είναι σχεδόν πλακάτο στα περισσότερα μέρη...
-Η ξύλινη καρότσα έχει τις φθορές της...άντε οι δικές μου νάναι φθορές κανά 6μηνου πριν...
-Τα λάστιχα σχεδόν είναι κ@λ@ς, κάτι που εγώ έχω κάνει λίγο και σε ένα.
-Η μεταλλική καρότσα είναι σαφώς άλλου τύπου από αυτή που οι δικές μου δυνατότητες-όρεξη έφτιαξαν.

Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω είναι έτσι, και δεν με απατούν τα μάτια μου (κάτι που δεν είναι διόλου απίθανο πλέον), πραγματικά στενοχωριέμαι γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να σας...ξεφορτωθώ.  ::glossa:: γιατί εγώ κατά 95% έχω τελειώσει και πάω για το διοραματάκι...

Πράγματι θέλω ν΄ακούσω σαφείς προτάσεις που θα έχουν σχέση με το αποτέλεσμα που θέλω να δώσω, όπως στην φωτό που δημοσίευσα στην αρχή του θέματος.
Κάνε αυτό, μετά εκείνο και τέλος το άλλο...
Φυσικά όλα τα παραπάνω γράφονται χωρίς ίχνος "τσαντίλας' και εντελώς καλοπροαίρετα  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:33:34 μμ »
Φιλίπ μου ,δυστυχώς τα βρήκα αργά αλλά δεν νομίζω ότι έχεις παρεκλίνει από το όλο θέμα!Φόρτωμα τα βαρέλια, θάψιμο στην άμμο, ....μελαμψές βεδουίνες ωχ αυτό είναι από λαικό άσμα του Ζαμπέτα, εε κανένα κατσιβελάνο φελάχο ταλαίπωρο με κανένα ζωντανό εννοούσα,  γιατί όχι και κανένα σύγχρονο 4Χ4 με τουρίστες να τραβάνε φωτό ή να ψάχνουν το δρόμο.
Το άρθρο που βρήκα κάποιες πληροφορίες είναι :  http://www.driveout.co.za/destinations/namib-desert-call-dunes?page=2

Και εδώ : http://www.pentaxforums.com/forums/monthly-photo-contests/154339-broken-wheels-namib-desert.html
Τέλειωσέ το όποτε σου κάνει κέφι και μην ακούς τίποτα, σιγά μην μας γίνει το χόμπυ και βραχνάς. :wink: ::salut::
 ::arrowred::Ο τίτλος, δεν μου είπες????
 ::arrowred::Τα άλλα τα πονηρά ??Τίποτα?? Έχεις δύσκολα γούστα αλλά για αυτό σε πάω Φιλίπ :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:39:01 μμ »

::arrowred:: Και μια πρόταση για τίτλο αν μου επιτρέπει ο Σέρ Φίλλιπ (είναι ο τίτλος ενός άρθρου από όπου βρήκα κάποιες πληροφορίες)
"The call of the dunes"

Συγνώμη ξέχασα να σου πω ότι ναι! η υπόδειξη θα χρησιμοποιηθεί θα σκεφτώ μάλιστα να το συνδυάσω με το "Suzie".

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 09:11:23 μμ »
πραγματικά στενοχωριέμαι γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

Πες μου οτι αστειευεσαι τωρα μεσιε Φιλιπ!! :roll: :roll:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 10:15:27 μμ »
Αγαπητε Φιλ το θεματακι ειναι εξαιρετικο οπως επισης και η εκτελεση του.

Αφου θες προταση θα την εχεις...τωρα αν την εφαρμοσεις αυτο ειναι αλλουνου  ::pop:: ευαγγελιο.

Σκονες mig τις οποιες τις αραιωνεις με αζαξ.Ξεχωριστα καθε αποχρωση.Παιρνεις ενα πινελο το βουτας στο αζαξ με την σκονη και πιτσιλας σε διαφορα σημεια.Προσοχη οχι μεγαλη ποσοτητα και σου γινει πασαλημα.Επιλεκτικα και μεθοδικα.Ουσιαστικα ειναι η ιδια τεχνικη με το λασπωμα στα αρματα με την διαφορα ομως οτι θα πρεπει να εισαι πολυ ποιο συγκρατημενος.

Μην ξεχνας οτι εκτος απο τις αποχρωσεις της σκουριας μπορεις να βαλεις και αποχρωσεις της καθημερινης σκονης....industrial city dirt.....europe dust....rubber dust κ.τ.λ.Πιστεψε με φιλε ο συνδιασμος σκουριας με ολες τις παραπανω θα σε εντυπωσιασει.

Προσοχη ομως με μετρο και σε επιλεγμενα σημεια....για να αποφυγεις τις ομοιομορφιες.

Προταση δευτερη.Βρεχεις μια μπατονετα με αζαξ.Σκουπιζεις τα πολλα ζουμια σε ενα χαρτι.Περνας την μπατονετα οχι τριβωντας την αλλα περιστροφικα...καταλαβαινεις τι εννοω....πανω σε διαφορα σημεια.Σου δημιουργει ενα εφε ξεπληματος....καπως ετσι μπορω να το ερμηνευσω.....Θελει πολυ προσοχη ομως γιατι μπορει ξαφνικα να δεις το χρωμα του καλουπιου....

Αυτα τα ολιγα ειχα να σου πω........................Περιμενω να δω απαντηση σου με αγωνια.......Δεν μας χεζεις ρε Γιωργακη....παω για αλλα
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 10:28:13 μμ »
Γιώργο δεν είναι ότι δεν σου απαντώ  :mrgreen:, αν και όντως την τεχνική που περιγράφεις δεν την έχω δοκιμάσει και θα το κάνω να το δω, αλλά τείνω στο ότι το αποτέλεσμα του πραγματικού δεν διαφέρει με το δικό μου αποτέλεσμα  :roll: και μιας και το ξεκίνησα με οδηγό την συγκεκριμένη φωτό είμαι ικανοποιημένος, θα συνεχίσω με το διοραματάκι του.

Πες μου οτι αστειευεσαι τωρα μεσιε Φιλιπ!! :roll: :roll:
ΟΚ μη το πάρεις και στα σοβαρά  :mrgreen: το στεναχωριέμαι το έγραψα με την έννοια ότι στα δικά μου μάτια το αποτέλεσμα πλησίασε κατά πολύ αυτό της φωτο, ενώ τα μηνύματα που παίρνω από εσάς μου δείχνουν το αντίθετο...και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να το δω και με τη δική σας τη ματιά.  :lol:

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 11:39:26 μμ »
Αυτό που έχεις κάνει είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό της φωτό.Ίσα ίσα που έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και είσαι με πολύ μικρή απόκλιση για να έχεις αμφιβολίες.Συνέχισε κανονικά και προχώρα στο παρασύνθημα γιατί έχει όλες τις προοπτικές να γίνει εξαιρετικό.Στο κάτω κάτω το θέμα είναι να το γουστάρεις εσύ.Όσον αφορά το θέμα σκουριά στην έρημο η ζέστη το πρωί σκοτώνει αλλά στον αντίποδα τη νύχτα σκοτώνει η υγρασία.Με αυτό τον τρόπο επαναλαμβάνεται ένας φαύλος κύκλος που σε συνδυασμό με την δειαρκή "αμμοβολή" από τις αμμοθύελες  το αποτέλεσμα είναι όπως αυτό των φωτό.Νομίζω ότι μέσα στην φάση της ημέρας και νύχτας οι χρωματισμοί ποικίλουν.Συνδύασέ το με κάτι έξυπνο και θα γίνει SUPER!!!!

Tags: