Καλησπερίζω όλους τους συναδέλφους.
Ελπίζω να είχατε όλοι ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο.
Πρότου απαντήσω στα σχολιά σας, θα 'ηθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά καί ενθαρυντικά σας λόγια και να προσθέσω μερικές φωτογραφίες ακόμα.
Αφού τελικά κατάφερα να δώσω την συνολική υφή που ήθελα (μμμ....) επιτέλους έκλεισα την άτρακτο. Απο δω καί πέρα ξεκινούν άλλες δυσκολίες - κινητήρας, πτέρυγες καί κλπ. (για να μην πώ για το μεταλλικό φινίρισμα αλλά αυτό αργοτερα).

Τώρα, σχετικά με τα σχόλια σας, Siva, se ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. το χρώμα που χρησιμοποίησα είναι της Humbrol to Hu75 σε συνδυασμό με το Hu149. Πάντως σαν βασικό χρησιμοποίησα το Hu75. Apo κει και πέρα "έπαιξα" λιγο με πιο ανοιχτες απροχρώσεις και μετα "έπεσαν" τα "λαδόξυδα"!!
Blitz-X, se ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο στις φωτογραφίες προτου "ρίξω" το βερνικι όλα φαινονται μια χαρα, απλα επειδη ήθελα να κάνω weathering, σκέφτηκα να τα 'κλείσω' τα χρώματα. Δεν πειράζει όμως - αυτό ήταν ένα μάθημα για την επόμενη φορά.
labros87, σε ευχαριστώ. όντως το κίτ είναι από τα καλύτερα αν καί έχει κι αυτό τις ατέκειες του, π.χ. η κοιλιά του "κρεμάει" πάρα πολύ.
Jet72, σε ευχαριστώ για θετικά σου σχόλια. Καί γω όταν έφτασα επιτέλους να το κελίσω πριν απο κανα δύωρο στην αρχή χάρηκα αλλά μετα πρόσεξα πως λόγω του χρώματος, καί της κλίμακας θέλει να κάτσεις από πάνω του για να δεις τις λεπτομέρειες. Δεν θα το κάνω Γαλλικό γιατί ήταν δώρο και μαζί με το μοντελο μου δώρησαν καί ένα σετ χαλκομανίες της Lifelike Decals, οπότε πάει για aluminium

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν παιδιά. Καί πάλι σας ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά σας σχόλια.
Sernak