0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα προσπαθησω κι εγω να ερθω για πρωτη φορα.Πως θα σας γνωρισω? (ποσοι αλλοι κουβαλανε μοντελιστικα goody's σε cafe αραγε??)Θα εχω ενα λουλουδι στο πετο
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω μετά τις 12:30... ποιό πριν θα είμαι πάντως για λίγο μέχρι να φύγω για δουλειά.. (παρεπιπτόντως μόλις σήμερα μου ήρθε το νέο κιτ του Eurofighter της Revell στην 1:48, έαν το επιθυμείτε το φέρνω να το δείτε).
Παράθεση από: Brutalos στις Σεπτεμβρίου 08, 2006, 10:47:27 μμΔυστυχώς δεν θα μπορέσω μετά τις 12:30... ποιό πριν θα είμαι πάντως για λίγο μέχρι να φύγω για δουλειά.. (παρεπιπτόντως μόλις σήμερα μου ήρθε το νέο κιτ του Eurofighter της Revell στην 1:48, έαν το επιθυμείτε το φέρνω να το δείτε).Μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτο για να το δούμε και εμείς οι εκτός των τειχών :
Παράθεση από: 117tacan στις Σεπτεμβρίου 08, 2006, 10:53:58 μμΠαράθεση από: Brutalos στις Σεπτεμβρίου 08, 2006, 10:47:27 μμΔυστυχώς δεν θα μπορέσω μετά τις 12:30... ποιό πριν θα είμαι πάντως για λίγο μέχρι να φύγω για δουλειά.. (παρεπιπτόντως μόλις σήμερα μου ήρθε το νέο κιτ του Eurofighter της Revell στην 1:48, έαν το επιθυμείτε το φέρνω να το δείτε).Μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτο για να το δούμε και εμείς οι εκτός των τειχών : http://s102164210.onlinehome.us/forums/index.php?showtopic=91958&hl=revell+eurofighter