Αποστολέας Θέμα: Χωρίς μοντελιστικά καταστήματα στον Πειραιά  (Αναγνώστηκε 3039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vorlon

• AEK for ever
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
Χωρίς μοντελιστικά καταστήματα στον Πειραιά
« στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 11:42:40 μμ »
Τελικα στον Πειραιά μείναμε χωρίς μοντελιστικό κατάστημα. Οπως είδα χτές έκλεισε και το Fasma....
Χάρης

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
Απ: Χωρίς μοντελλιστικά καταστήματα στον Πειραιά
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 11:47:57 μμ »
προσφατα ειχα δει μια φωτογραφια του καταστηματος  και αποθηκη του Μακρυγιαννη στο Δημοτικο και αναπολω ακομη τις τοτε στιγμες.
όσο για το εν λογω καταστημα που ανεφερεις.... ανεμενωμενο.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
Απ: Χωρίς μοντελιστικά καταστήματα στον Πειραιά
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 04:03:16 πμ »
Εξαιρετικα λυπηρο...  :( Θυμαμαι ακομα το καταστημα του Μακρυγιαννη στη πλατεια και το Model One.Πραγματικα θλιβομαι γιατι αυτα τα μαγαζια συντροφεψαν τη νιοτη μου...  :(  Δυστυχως το Fasma του Πειραια ηταν μπερδεμενο αναμεσα σε μοντελαδικο και rock club (Χωρις Ανασα,Αγκαθι,No Name,Paranoid,Next,Texas κτλ...) κι εξυπηρετηση...αστα!(μου φερνεις δουλεια;αρα εισαι εχθρος μου!)  :evil:

:(  :(  :(

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 09:38:41 πμ »
Σημεία των καιρών :?...
Πραγματικά κρίμα :(
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 10:29:29 πμ »
Το φοβόμουνα καιρό, όποτε πήγαινα ήταν άδειο από πελάτες, πόσο να άντεχε...

Δυστυχώς τώρα θα πρέπει να φάμε δυό ώρες ανέβα-κατέβα Αθήνα για να πάρουμε μια κόλλα. Αν και εγώ προσωπικά, θα προτιμήσω να στηρίξω (με τις μικρές μου οικονομικές δυνάμεις) τα μικρότερα περιφερειακά μαγαζιά.
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 10:39:48 πμ »
Σημεία των καιρών :?...
Πραγματικά κρίμα :(
Δεν θα το ελεγα κριμα.....θεωρω αναμενομενο λογο λογικης και πολιτικης.

Αποσυνδεδεμένος iliasbass

• χρόνος... ποτέ δεν είναι αρκετός...
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 11:04:24 πμ »
τα χριστουγεννα περασα απο κει και ειδα οτι δεν εχει και πολυ στοκ... μου εκανε εντυποση
3% μοντελιστης
97% θαυμαστης των εργων σας...

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 04:57:14 μμ »
Δεν θα το ελεγα κριμα.....θεωρω αναμενομενο λογο λογικης και πολιτικης.
Το κρίμα είναι ότι οι Πειραιώτες θα ταλαιπωρούμεθα περισσότερο. Από την άλλη, συμπληρώνοντας όσα γράφτηκαν παραπάνω, κάποιοι "επαγγελματίες" πρέπει να επανεξετάσουν ορισμένα πράγματα, αν επιθυμούν να επιβιώσουν...

Παράθεση από: iliasbass
τα χριστουγεννα περασα απο κει και ειδα οτι δεν εχει και πολυ στοκ... μου εκανε εντυποση
Είχε ήδη αρχίσει η μεταφορά του στοκ προς το κατάστημα της Αθήνας.
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 06:06:45 μμ »
Το κρίμα είναι ότι οι Πειραιώτες θα ταλαιπωρούμεθα περισσότερο. Από την άλλη, συμπληρώνοντας όσα γράφτηκαν παραπάνω, κάποιοι "επαγγελματίες" πρέπει να επανεξετάσουν ορισμένα πράγματα, αν επιθυμούν να επιβιώσουν...
X100000 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pinboy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νικαια
  • Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 07:33:03 μμ »
Καποια περιοδο ηθελα να ανοιξω ενα μαγαζι με μοντελιστικα ειδη στην Νικαια αλλα απο οσους ειχα ρωτησει ελεγαν οτι αν δεν εχεις τηλεκατευνθεινομενα μην το σκεφτεσαι .......οποτε εφοσον δεν εχω ασχοληθει με τετοια μου κοπηκαν τα φτερα  :(

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:29:37 μμ »
αγαπητοι μου φιλοι,

ειμαι και εγω ενας απο εσας που μενετε στην ευρυτερη περιοχη του Πειραια.
Δυστυχως ξεμειναμε απο καταστηματα μοντελισμου γιατι?
Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος τι φταιει και δεν στεργιωνει καταστημα σε αυτη την περιοχη τοσα χρονια.
Απο την πολυχρονη εμπειρια μου σας πληροφορω οτι οι ενδιαφερομενοι ειναι χιλιαδες.
Οσους γνωριζω δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν πιασει ενα συναρμολογουμενο στα χερια τους καποια στιγμη.
Παντα με ρωτουσαν που εχει μαγαζια και πολλες φορες με εβαζαν να τιυς αγορασω εγω.

Τον Μακρυγιαννη τον ηξερε ολος ο Πειραιας ηταν και σε σημειο κραχτη πλατεια Κοραη πιθανως οι απογονοι του δεν θελησαν να συνεχισουν την παραδοση μονο αυτο μπορω να συμπερανω.

Το model one υπηρξε για πολλα χρονια στηριγμα μας ομως ηταν σε λαθος σημειο πιστευω μακρυα απο την κεντρικη εμπορικη αγορα.
Παρολα αυτα η εξυπηρετηση απο τον Παντελη που ηταν στο συγκεκριμενο μαγαζι ηταν μακραν η καλυτερη που ειχα συναντησει.
Φιλικη ατμοσφαιρα και ανοικτος στις πολλες αποριες που ειχαμε. Στις τιμες τωρα σχετικα προς τον μεσο ορο χωρις ομως μεγαλες προσφορες.

Κια φτανουμε τωρα στο τελευταιο καταστημα που μονοπωλουσε την αγορα τα τελευταια χρονια και εκλεισε πριν λιγες ημερες.
Ηταν και αυτο σε κακο σημειο σε στενο πανω απο το πασαλιμανι, δεν το εβρισκες ευκολα εαν δεν ηξερες τον Πειραια.
Δυστυχως αναγκαστικα ημουν πελατης του οχι για αλλον λογο παρα για το οτι δεν ειχα χρονο να μεταβω στην Αθηνα και λογο μειωσης των αγορων μου.
Το δυστυχως το λεω τωρα παρολο που ηθελα απο καιρο να το καταγγειλω ανοικτα αλλα κρατουσα σιωπηλος τους τυπους διοτι δεν το θεωρουσα σωστο απο την πλευρα μου να στοχοποιησω ενα καταστημα και ιδιαιτερα τον υπευθυνο του που ακομα λειτουργουσε.
Η συμπεριφορα του ηταν αντιεπαγγελματικη και αντιεμπορικη. Εαν θελει το φορουμ να με διαγραψει εαν θεωρει οτι προσβαλω καποιον αλλα σας λεω πραγματικα γεγονοτα. Σε καθε τετοια περιπτωση ζηταω συγνωμη και αποδεχομαι την επιπληξη.

Το μαγαζι οποτε εμπαινες ηταν τιγκα στην καπνιλα απο τσιγαρα, παιδια οσοι το ξερετε καταλαβαινετε σε 5 λεπτα μεσα βρωμαγες λες και ειχες παει στα μπουζουκια. Πολλες φορες ειχα το παιδι μαζι μου και ηθελα να μπω αλλα ηταν υπερβολικα ασχημη η ατμοσφαιρα.
Αναγκαστικα εφευγα.

Το laptop επαιζε δυνατα μεταλ (προσοχη ειμαι σχετικα φαν)τραγουδια με την ενταση να αυξομειωνεται σε ενοχλητικη ενταση συνεχεια. Το ιδιο γινονταν και σε αγωνες moto GP και formula 1. Σου τρυπουσαν το κεφαλι. Δεν λεω υπερβολες παιδια.

Ετυχε να παω 3 και 15 το μεσημερι τρεχοντας απο την δουλεια. Μπαινω μεσα ιδρωμενος και λεω ευτυχως σε προλαβα ετρεχα απο
την Ελευσινα για να σε προλαβω .
Απαντηση: 3μιση κλεινω και με κοιταζε λες και ζητουσα δανεικα. Φυσικα μεταβολη και δρομο με τα αντιστοιχα γαλλικα απο μεσα μου.

Ρωταγες αυτο το χρωμα το εχεις ή τι εχεις π.χ. για καποιο που να ταιριαζει σε ghost γκρι ή ποτε θα φερεις νεα μοντελα.
 Απαντηση: Α! μη με ρωτας τετοια δεν εχω ιδεα, οτι μου στειλουν. Φυσικα εαν υπηρχε μεσα κανενας συναδελφος και ακουγε αμεσως με συμβουλευε.

Η καταληξη θεωρω οτι ηταν φυσικη και επομενη με τετοια εξυπηρετηση. Βρε παιδια ειμαι περιπου 4 χρονια στο φορουμ και δεν νομιζω οτι εχω δωσει την εντυπωση για την συμπεριφορα μου δεν υπερβαλω ειναι γεγονοτα( το λεω με αγανακτηση). 
Φυσικα στο καταστημα της Αθηνας ειμαι πελατης και εκει ειναι η μερα με την νυχτα στην βοηθεια.

Αρα μηπως πρεπει να εξετασουμε και το ενδεχομενο να μην φταιει παντα η πτωση του τζιρου.
Η τσεπη ειναι δικη μας και εμεις οριζουμε που θα δωσουμε τα χρηματα μας και ποιοι το αξιζουν.
Ευτυχως το "τριγωνο" παραμενει για ολους εμας ακομα αγαπητος και δημιουργικος χωρος.

Μακης     

Αποσυνδεδεμένος panagis_48

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:40:01 μμ »
φίλε Μάκη έχεις απόλυτο δίκιο! το ίδιο είχα πάθη και εγώ...ακριβός το ίδιο ,το άτομο ήταν στο κόσμο του...
Ποτέ μην τα βαζεις με έναν ηλίθιο,
θα πρέπει να πέσεις στο επίπεδο του,
και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας.....

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:46:25 μμ »
Φαντάζομαι τη χαρά σας τώρα που ο εν λόγω μετατέθηκε στο κατάστημα της Αθήνας!
Απ'οτι ξέρω τα παράπονα έχουν γίνει επανηλλειμένως και όχι μόνο απο τους πελάτες, αλλα...

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:49:41 μμ »
Παναγιωτη τουλαχιστον το ειχες διαπιστωσει και εσυ αρα δεν τρελαθηκα.
Ειχα αρχισει να πιστευω ορισμενες φορες οτι γινομαι γεροπαραξενος δεν ειχα συναντησει τετοια συμπεριφορα ουτε σε καφενειο. Ορισμενες φορες σκεφτομουν, α ρε και να ηταν δικο μου το μαγαζι θα ημουν μεσα στο χωρο που αγαπω και θα τρελαινομουν να μιλαω συνεχεια με συναδελφους.   

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 09:51:19 μμ »
Νικο τωρα με κουφανες  :lol:

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 10:04:31 μμ »
Ολοι οι επαγγελματιες και τα καταστηματα πρεπει να καταλαβουν οτι ο μονος τροπος για να ευημερησεις και να παει μπροστα η επιχειρηση σου ειναι να σκεφτεσαι πρωτα το πελατη και οχι κατι αλλο,αλλιως αργα η γρηγορα θα τελειωνει η ιστορια.
Ειδικα σε καιρους οπως αυτοι που ζουμε με την οικονομικη κριση κλπ..Απο κει και περα η χωρα μας ειναι μικρη αγορα με οτι συνεπαγεται αυτο.

και μια που το αναφεραμε στο fasma στον πειραια δεν εχω παει αλλα εχω παει στο τριγωνο..εγω δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον 2 μεγαλα καταστηματα της περιοχης να δουλευουν με ακρυλικα humbrol..δηλαδη..ειλικρινα δεν χρειαζεται ουτε να εχεις σπουδασει ουτε να εχεις την εμπειρια που εχουν οι ιδιοκτητες στο εμποριο για να καταλαβεις..οτι ετσι δε βγαινει..και το λεω γιατι κανεις μας δε θα ηθελε να κλεινουν τα μαγαζια ουτε να υπαρχει ενας μονο και να εχουμε μονοπωλιο..

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 12:34:18 πμ »
Φίλε Μάκη(?) προς Θεού δεν έχω λόγω να αμφισβητήσω τα γραφόμμενά σου όμως έχω την εντύπωση ότι υπερβάλλεις σε μερικά θέματα...
Το συγκεκριμένο κατάστημα το είχα επισκεφθεί στο παρελθόν πολλές φορές λόγω της....γεωγραφικής του θέσης σε σχέση με την κατοικία μου (Μοσχάτο).
Από την πρώτη στιγμή που συναναστράφηκα τον Γιώργο κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν άνθρωπο που ενδιαφερόταν να εξυπηρετήσει τους πελάτες του είτε αρχάριους (όπως εγώ) είτε...έμπειρους.Θυμάμαι πήγαινα με τις οδηγίες του κίτ να μου εξηγήσει κάποια πράγματα και....κυριολεκτικά σκοτωνόταν να με βοηθήσει (αυτό ίσως όφειλεται ότι και οι δύο έχουμε μια συμπάθεια προς τα....τροχοφόρα... :mrgreen:)

Για το θέμα του καπνού έχεις απολύτο δίκιο ήταν τουλάχιστον ενοχλητικό, αλλά για το θέμα του τι έβλεπε/άκουγε θα διαφωνήσω.
Τα μοντελομάγαζα του ''τριγώνου'' έχουν καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου τους δύο με τρείς υπαλλήλους για να βγάζουν την βάρδεια.....
ο Γιώργος ήταν μόνος του απο το πρωί μέχρι το βράδυ...ε, δεν γίνεται να την βγάζει κάθε μέρα στη μουγκαμάρα και να κοιτάει σιωπηλός τον τοίχο.... ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::mastigio79:: ::mastigio79::....

...και στο φινάλε δέν δέχομαι να ''πολεμάνε'' όλοι κάποιον για το ''ύφος'' του (μαλλίας, ροκάς, μηχανόβιος....) ενώ άλλοι ''κυριλάτοι'' του χώρου όταν τους ζητάς μια....μεγαλύτερη σακούλα για να βάλεις τα πράγματα (τούς αφήνεις σε κάθε σου επίσκεψη 50άρες και 80άρες απο το υστέρημά σου...) σε κοιτάνε λές και τους έριξες....μπινελίκια.....

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Πειραιας κσι η ευρύτερη περιοχή του, πλέον εξυπηρετούνται απο Καλλιθέα και Αργυρούπολή....
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 12:45:35 πμ »

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Πειραιας κσι η ευρύτερη περιοχή του, πλέον εξυπηρετούνται απο Καλλιθέα και Αργυρούπολή....

Μάλλον Καλλιθέα και Χαιδάρι θέλεις να πεις........... :mrgreen:
Όπως και να 'χει,η Αργυρούπολη είναι σχεδόν τόσο μακρυά,όσο και το τρίγωνο........ :wink:

Νομίζω πως κι ένα μαγαζί με τηλεκατευθυνόμενα που ήταν στην οδό Ρετσίνα στον Πειραιά,έκλεισε κι αυτό........(εκτός αν μεταφέρθηκε......). :roll:

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 12:52:41 πμ »
Spoiler (hover to show)
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:41:28 πμ »
alex εμένα δεν με πείραζαν ούτε γιατί ήταν ροκάς,ούτε ότι ήταν μαλιας,ούτε τίποτα  από αυτά,αυτό που με πείραζε ήταν η  εξυπηρέτηση του σαν πελάτης που πήγαινα. έμπαινα μέσα και ρώταγα όπως όλοι που είναι τα κιτ σε 1/72 ? η απάντηση ? εδώ μέσα. και αναγκαζόμουνα να κοιτάξω το μαγαζί του όλο για να βρω τα 1/72 του  β' παγκόσμιου πολέμου (σαν πρώτη φορά)....έλεος. τέλος πάντων αυτό δεν σημαίνει ότι ευχαριστήθηκα που έκλεισε σε καμία περίπτωση...άλλα το πήγαινε γύρω-γυρω για εκεί...και αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν φταίει η κρίση άλλα ο τρόπος του. αυτά.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 01:53:17 μμ »

Νομίζω πως κι ένα μαγαζί με τηλεκατευθυνόμενα που ήταν στην οδό Ρετσίνα στον Πειραιά,έκλεισε κι αυτό........(εκτός αν μεταφέρθηκε......). :roll:
δεν γνωρίζω για αυτό.......αλλα ξέρω τον Γιατράκο στα ταμπούρια...αλλα και αυτός ειδικέυεται στα Τηλεκ/να.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 02:29:41 μμ »
έχει και δω στην Σαλαμίνα έναν .....εεεε  ένα φαρμακείο ήθελα να πω....πήρα το dornier do 28d-2 1/72 μόνο 17,50 ευρω.  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 09:21:21 μμ »
Αναβιωνω αυτο το νημα γιατι δεν ξερω ποση ωρα εφαγα πανω κατω σημερα στον Πειραια προσπαθωντας να βρω εναν Milliput. Mιλαμε για τραγικη κατασταση. Φυσικα δεν βρηκα. Χρονο για να παω στο κεντρο δεν ξερω ποτε θα εχω  :(.
Και να φανταστειτε που η πρωτη φορα που κατεβηκα χωρις συνοδεια μεγαλου στο κεντρο του Πειραια ηταν για να παω στον Μακρυγιαννη και να παρω ενα F-15 της Monogram  :( σνιφ, κλαψ, λυγμ...

Tags: