Φίλε Μάκη(?) προς Θεού δεν έχω λόγω να αμφισβητήσω τα γραφόμμενά σου όμως έχω την εντύπωση ότι υπερβάλλεις σε μερικά θέματα...
Το συγκεκριμένο κατάστημα το είχα επισκεφθεί στο παρελθόν πολλές φορές λόγω της....γεωγραφικής του θέσης σε σχέση με την κατοικία μου (Μοσχάτο).
Από την πρώτη στιγμή που συναναστράφηκα τον Γιώργο κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν άνθρωπο που ενδιαφερόταν να εξυπηρετήσει τους πελάτες του είτε αρχάριους (όπως εγώ) είτε...έμπειρους.Θυμάμαι πήγαινα με τις οδηγίες του κίτ να μου εξηγήσει κάποια πράγματα και....κυριολεκτικά σκοτωνόταν να με βοηθήσει (αυτό ίσως όφειλεται ότι και οι δύο έχουμε μια συμπάθεια προς τα....τροχοφόρα...

)
Για το θέμα του καπνού έχεις απολύτο δίκιο ήταν τουλάχιστον ενοχλητικό, αλλά για το θέμα του τι έβλεπε/άκουγε θα διαφωνήσω.
Τα μοντελομάγαζα του ''τριγώνου'' έχουν καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου τους δύο με τρείς υπαλλήλους για να βγάζουν την βάρδεια.....
ο Γιώργος ήταν μόνος του απο το πρωί μέχρι το βράδυ...ε, δεν γίνεται να την βγάζει κάθε μέρα στη μουγκαμάρα και να κοιτάει σιωπηλός τον τοίχο....

....
...και στο φινάλε δέν δέχομαι να ''πολεμάνε'' όλοι κάποιον για το ''ύφος'' του (μαλλίας, ροκάς, μηχανόβιος....) ενώ άλλοι ''κυριλάτοι'' του χώρου όταν τους ζητάς μια....μεγαλύτερη σακούλα για να βάλεις τα πράγματα (τούς αφήνεις σε κάθε σου επίσκεψη 50άρες και 80άρες απο το υστέρημά σου...) σε κοιτάνε λές και τους έριξες....μπινελίκια.....
Το συμπέρασμα είναι ότι ο Πειραιας κσι η ευρύτερη περιοχή του, πλέον εξυπηρετούνται απο Καλλιθέα και Αργυρούπολή....