Δε μπεστερ εβερερ! Πώς αλλιώς να το πω.
Και για να μην λένε ότι απλά χειροκροτούμε κλπ ας κάνω και ένα τεχνικό σχόλιο βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας σου: το weathering είναι το αλάτι του μοντελισμού: η νοστιμιά δεν είναι στην ποσότητα αλλά στη σωστή αναλογία.
Γιάννη πραγματικά μου αρέσει πολύ!
ΥΓ θα ήθελα να μου λύσεις την περιέργεια του γιατί επέλεξες το σκληρό άσπρο ως φόντο (αντί για το - υποτίθεται - παραδοσιακό γαλάζιο). Όχι ότι δεν μου άρεσε, απλά μου έκανε εντύπωση, αφήνοντας το μάτι να πέσει "πάνω" στο μοντέλο σαν να μην υπάρχει κανένας περιβάλλον χώρος...
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη!
Για την ερώτησή σου, εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ άσπρο φόντο για τις φωτογραφίσεις μοντέλων, με αφορμή σχετική υπόδειξη από τον εκδότη ενός περιοδικού που έστελνα κάποια άρθρα. Ο λόγος ήταν ότι βοηθούσε τον τεχνικό DTP του περιοδικού να χειριστεί καλύτερα τις φωτογραφίες.
Με τον καιρό διαπίστωσα ότι άσπρο φόντο πράγματι είναι προτιμότερο από τα άλλα, ακριβώς για τον λόγο που έγραψες, δηλ. "ξεφοντάρει" εύκολα το θέμα-μοντέλο και το μάτι του παρατηρητή πέφτει κατευθείαν στο θέμα χωρίς να αποσπάται...