Λοιπόν.... Δεν συνηθίζω να σχολιάζω για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή όμως παρακολουθούσα το θέμα από την αρχή του και το F14 είναι από τα αγαπημένα μου αεροπλάνα (άσχετα ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω ένα μέχρι το τέλος...), θα σχολιάσω.
Καταρχάς μου αρέσει πολύ το από πάνω και το cockpit το οποίο, για μένα, είναι το καλύτερα φτιαγμένο και βαμμένο κομμάτι του κιτ. Όχι ότι το υπόλοιπο δεν είναι καλά βαμμένο. Απλά υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που χαλάνε λίιγο την γενική εικόνα.
α. Η χαλκομανία του USS NIMITZ στην δεξιά πλευρά έχει πέσει λιγουλάκι στραβά (το τμήμα USS).
β. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχες στοκάρει και κλείσει τις φωλιές των μικρών πτερυγίων στην προσβολή της πτέρυγας. Νομίζω ότι αυτά χρησιμοποιούνταν και υπήρχαν μόνο στα πολύ πολύ αρχικά μλοκ και καταργήθηκαν σχεδόν αμέσως. Μπορεί να κάνω λάθος εδώ όμως.
γ. Κατά τη γνώμη μου, σε μερικά σημεία η βρώμα είναι υπερβολική ενώ σε άλλα μάλλον σου έχει ξεφύγει. πχ. πάνω μέρος δεξιάς εξαγωγής εκεί που ενώνεται με την άτρακτο.
Αυτά με όλη την καλή διάθεση για βελτίωση (τα γράφω να τα διαβάζω και εγώ...)