0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε και άργησες να το ανοίξεις!
Η πλάκα είναι ότι πιστεύει πως θα έρθει νέος και ότι τα όποια γλυκά θα τον περιμένουν κιόλας μέχρι τις 14:30
Alex θα σου κρατήσω εγώ ξεχωριστό κουτί με γλυκά για μετά τις 14:30 μην ανησυχείς μια και θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθω . Τα κοψίδια για μετά είναι σίγουρα ? Αν όχι δεν έρχομαι
Νέος; Ουάου! Λες και το'ξερε ο ατιμος ο Τόμιτας ο Κρουθ.Φέρε εσύ Διονύση παιδί μου, όσα προαιρείσαι, αναλόγως θα υποστείς και τις συνέπειες κατόπιν. Δηλαδή αν θα φας "ροπαλάκι" ή όχι...Τώρα για F-4E και τέτοια "περίεργα"...δεν σε βλέπω καλά. Ή τάμα θα κάνεις ή κάτι περισσότερο από μερικά γλυκάκια για να τουμπάρεις τη διαχείριση (αν το έχει κιόλας, που δεν το πιστεύω).
Από το βήμα τούτο, θα ήθελα να απονείμω τα εύσημα στον Αγαπούλα (aka gtdeath13), που ως φαίνεται καθιέρωσε την προσκόμιση εδεσμάτων και γλυκισμάτων στη Σαββατιάτικη συνάντηση ΜΦΧ
Λοιπόν το αποφάσισα . Θα φέρω γλυκα και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε !!! Τέρμα τα γλυψίματα !!! ( ενώ άμα υπήρχε το f-4e να το έφερνα το εξτρα κουτάκι με τα γλυκά )
Παιδιά δε διαφωνώ με τα γλυκά, μάλιστα λέω να κατέβω να δω τι θα παίξει, αλλά να ξέρετε πως ίσως υπάρξει θέμα με το μαγαζί. Μπορεί να ακούγομαι σπαστικός αλλά πρέπει να κοπεί μία βλακεία που λέγεται δελτίο αυτοπαράδοσης αλλιώς αν μπει ένας έλεγχος θα το σκίσει το κατάστημα. Ρωτήστε πρώτα και μετά, αν γίνετε, φέρτε ένα βαπόρι γλυκά...
Απο το Σεραλίδη ή τη Μασκοτίτσα?????
Μάλλον από μασκοτίτσα
Χοληστερινάδικο σε οδό με όνομα Αναπαύσεως; Δεν ξέρω...