Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ φιλόδοξο το εγχείρημα, αλλά έχω τη δυνατότητα να μελετήσω και να φωτογραφίσω τα τείχη με την ησυχία μου (ώστε οι διαστάσεις να είναι ρεαλιστικές) και έχω και ένα κρυφό όπλο, τον πεθερό μου, που είναι συντηρητής αρχαιοτήτων και θα με βοηθήσει κυρίως στην κατασκευή των τειχών και γενικώς του περιβάλλοντος, αφού οι γνώσεις του και οι ικανότητες του γύρω από τέτοιες λεπτοδουλειές, είναι ανεκτίμητες

Όσον αφορά τα οχήματα που υπήρχαν στη Ρόδο:
-----Rhodes Panzer Battalion
----------Staff Company (3 Pz III K tanks)
----------1st Sturmgeschütz Company (13 75mm StuG & 3 105mm StuG)
----------2nd Panzer Company (15 Pz IV Tanks)
----------3rd Panzerjäger Company (10 75mm PAK 40)
Είχε 15 Pz IV, 13 StuG και 3 StuH (αν δεν κάνω λάθος, δεν υπήρχε StuG με 105χιλ πυροβόλο)
Επίσης, έχω ήδη ένα Pz IV F2 και σκέφτομαι να του κοτσάρω ασπίδια και να γίνει αυτό το τρίτο τεσσάρι του διοράματος. Βέβαια, το μείζον ζήτημα είναι αυτό του χώρου και φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ομοιότητες/διαφορές που ενδέχεται να έχει το F2 με τα δύο G που θα αγοράσω. Το θετικό είναι ότι έχω βρεί και Pz IV Ausf G και StuG III G early, μετά από πολύ κόπο και ψάξιμο. Θα μπορούσα να τη βγάλω φτηνιάρικα με τπτ tamiya και academy, αλλά βρήκα dragon σε καλή τιμούλα, οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ!
Όσον αφορά το ebay, βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον:

78) Schwerer Panzerspähwagen Sd.Kfz. 233 (Stummel) Pz.Aufkl .Abt.999 Rhodes (Greece) - 1943
The 999. Afrika Division was organized originally on October 6, 1942, in the town of Heuberg as a brigade; a few months later, in February 1943, she grew and became a division. Due to delays in the Organization, the Pz.Aufkl.Abt. 999 one of its operational units - was not sent to Tunisia with the rest of the division. This armoured reconnaissance battalion was sent to Greece to Rhodes to incorporate the Sturm-Division "Rhodes". Its vehicles, painted according to the regulations of 1942 for North Africa, were dotted with patches of color Grau RAL 7027 Braun RAL 8020 color. On the sides, they wore animal or cities names painted stencilled in white; This shielded, for example, was named "Panther". The Divisional emblem, a V on a horizontal bar, was painted in white on the front and rear. On the tactical symbol of this recognition unit, he was painted stencilled on the front plate and the rear part of the sides.
Σαν να είχε πολύ πράμα η Ρόδος