Αποστολέας Θέμα: MERCEDES L-701 1/35 ITALERI  (Αναγνώστηκε 1622 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karolos h.

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σ.Σ.Μ.Η)
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
MERCEDES L-701 1/35 ITALERI
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 03:52:33 μμ »
Hello again!!!!!Ενα αγαπημενο μου θεμα ειναι ο Β ΠΠ και ολα του τα "εργαλεια",και το μοντελο που σας παρουσιαζω ειναι η τελευταια μου κατασκευη.Σαν κιτ ειναι παρα πολυ καλο,δυσευρετο πλεον,με σαφεις οδηγειες και καρτελα που δινει επιλογη για 4 φορτηγα.Εγω διαλεξα την πιο ευκολη  :mrgreen: :mrgreen: και...οριστε οι φωτο  ::arrowred::

Γενικα μια γρηγορη κατασκευη και απροβληματιστη.Βαφτηκε ολο με GUNZE χρωματα(το βασικο ειναι δικιας μου προσμιξης...  :wink:),περαστηκε με βερνικια σματου και χρησιμοποιησα πολλες τεχνικες οπως επισης και τις τρομερες σκονες της CMK.
Ελπιζω να σας αρεσει και...βαρατε αλυπητα!!!!  ::glossa::

Και για να μην ξεχνιωμαστε,το κουτι ειναι αυτο  ::arrowred:: [/url]

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: MERCEDES L-701 1/35 ITALERI
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 05:28:35 μμ »
Καλη προσπαθεια.Θα μπορουσες να το δουλεψεις περισσοτερο.
Σου γυαλιζει αρκετα αν και μπορει να ειναι και απο τις φωτο.
Τους πισω τροχους τους εχεις κολλησει αναποδα νομιζω (το μεσα εξω) και εχει μεινει η γραμμη του καλουπιου σε ολους.Μαλλον χρειαζοταν περισσοτερη προσπαθεια.
Συνεχισε τις καλες δουλειες ::salut::
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 06:19:26 μμ »
Kαρολε,μια και γνωριζομαστε πρωσοπικα θα παρω το θερος να σου πω κατι. Ο σοφος λαος λεει οτι αν δεν βρεξεις κ&^%λο, ψαρι δεν τρως! Ομοιως αν δεν κατσεις να ασχοληθεις σοβαρα,διαβαζοντας και λιγο και πανω απ'ολα με υπομονη,μοντελο της προκοπης δεν βγαινει! Υπαρχουν τοσα ατομα που μπορουν ακομα και βημα βημα να σε καθοδιγησουν κατα την διαρκεια της κατασκευης,αλλα και τοσες τεχνικες που μπορεις να ξεσηκωσεις που δεν νομιζω οτι υπαρχουν δικαιολογιες.Φιλικα Μητσος. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος karolos h.

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σ.Σ.Μ.Η)
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:05:32 πμ »
Kαλημερα συναδερφοι!!!(Α)το μοντελο εχει ηδη περαστει 3 χερια ματ βερνικι πριν ακομα φωτογραφηθει!!!!το γυαλισμα είναι από το φλας της καμερας.(Β)το αν το μοντελο μου δεν είναι καλοφτιαγμενο η αν εχει καποια ατελεια είναι δικια μου δουλεια!!!!ακομα δοκιμαζω τεχνικες σε αεροσκαφη,ελικοπτερα, αρματα και φορτηγα και δεν γεννηθηκα τελειος μοντελιστης!!!ακομα μαθαινω!!!αυτά....

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:16:45 πμ »
Καρολε,οταν ανεβαζεις ενα μοντελο εδω ειναι δεδομενο οτι δεχεσαι και κριτικη.Αν δεν θες να σε κρινουν η το γραφεις εξ αρχης η δεν το ανεβαζεις.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 11:43:56 πμ »
Ελπιζω να σας αρεσει και...βαρατε αλυπητα!!!!  ::glossa::
Εμένα τουλάχιστον με μπέρδεψες. Από τα γραφόμενά σου δείχνει πως ζητάς να γίνει κριτική και όταν κάποιος σου γράφει τα προφανή αντιδράς λέγοντας πως είναι "δική σου δουλειά". Οντως, δική σου δουλειά είναι αναμφισβήτητα αλλά μη ζητάς τη γνώμη των άλλων μόνο και μόνο για να τους πεις πως τελικά είναι "δική σου δουλειά" και κακώς επεσήμαναν τις όποιες ατέλειες στο μοντέλο σου. Είναι, για εμένα τουλάχιστον, αγένεια απέναντι σε αυτούς που ασχολήθηκαν και σου έγραψαν τη γνώμη τους, γνώμη που, ξαναθυμίζω, εσύ ζήτησες!

Τέλος πάντων... προσπάθησε στο μέλλον να φωτογραφίζεις τα μοντέλα σου χωρίς φλας γιατί όπως βλέπεις αλλοιώνει σημαντικά την εικόνα του μοντέλου.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 12:06:14 μμ »
... και να ρίχνεις που και που καμιά ματιά στις οδηγίες συναρμολόγησης. Το να έχεις τοποθετήσει τους τροχούς ανάποδα  :!: :!: ...  :roll:

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 01:54:29 μμ »
καλησπέρα Συναδελφε στα βαρελια φαινεται η ενωση + τα υπολοιπα που επεσημαναν οι υπολοιποι συναδελφοι.
Η υφή του χρώματος φαινεται να εχει σαν φλουδα πορτοκαλιου...θεωρω οτι εριξες μεγαλες ποσότητες βερνικιου.
καλη συνεχεια στην επομενη κατασκευη σου που σιγουρα θα ειναι εξαιτερικα πιο καλη.
Αλλωστε καθε μοντελο βελτιωνομαστε. ::salut::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 06:54:39 μμ »
Επίσης να επισημάνω πως, ειδικά εδώ στο ShowRoom, υπάρχει η δυνατότητα, αυτός που ανεβάζει μοντέλο να κλειδώνει (απαγορεύει) τα σχόλια...
Μπορείς άρα να χρησιμοποιείς αυτή την επιλογή :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:58:23 μμ »
Kαλημερα συναδερφοι!!!(Α)το μοντελο εχει ηδη περαστει 3 χερια ματ βερνικι πριν ακομα φωτογραφηθει!!!!το γυαλισμα είναι από το φλας της καμερας.(Β)το αν το μοντελο μου δεν είναι καλοφτιαγμενο η αν εχει καποια ατελεια είναι δικια μου δουλεια!!!!ακομα δοκιμαζω τεχνικες σε αεροσκαφη,ελικοπτερα, αρματα και φορτηγα και δεν γεννηθηκα τελειος μοντελιστης!!!ακομα μαθαινω!!!αυτά....
Αν δεν ηθελες σχολια,μπορουσες να κλειδωσεις το θεμα.Αν ηθελες παλαμακια συγγνωμη αλλα δεν................
Αφου μαθαινεις και εφαρμοζεις νεες τεχνικες πολυ θα ηθελα να μας εχεις εξηγησεις τι τεχνικες εφαρμοσες,εγω δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που ειδα.
Αν και θα σε συμβουλευα πρωτα απο ολα να αρχισεις απο τα βασικα,διαβασμα,κατανοηση οδηγιων,συναρμολογηση,εξαφανιση ενωσεων-γραμμων καλουπιων,στοκαρισμα και οι υπολοιπες τεχνικες θα ερθουν με το χρονο φυσιολογικα.
Μην βιαζεσαι να γινεις Mig.Ολα θα ερθουν με το χρονο.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Tags: