Θανάση καλησπέρα και καλώσόρισες στην παρέα. Από ότι βλέπω είναι το πρώτο σου ποστ, δεν μας λες λιγες πληροφορίες για σένα? Από ότι βλέπω βάφεις με πινέλο, τι χρώματα χρησιμοποιείς?
Η προσπάθειά σου είναι αξιέπαινη σε ένα από ότι έχω ακούσει πολύ καλό μοντέλο. Παρόλα αυτά οι φωτό δείχνουν λίγο πρόχειρη και τσαπατσούλικη (ελπίζω να μην παρεξηγήσεις τους χαρακτηρισμούς μου) την δουλειά σου, αρκετές πινελιές, χτισμένο χρώμα κ.λ.π. αν και ξέρω ότι δεν είναι και ότι έβαλες πολύ κόπο μέχρι εδώ. Το πινέλο, για να μπορέσεις να αποδώσεις ένα αποτέλεσμα αξιοζήλευτο, θέλει πολύ προσπάθεια και δοκιμές πολλές, αυτό θα στο πούν και οι μαίτρ του πινέλου που είναι αρκετοί εδώ μέσα.
Συμβουλή μου αγόρασε αν δεν έχεις έναν αερογράφο, υπάρχουν και φθηνοί και καλοί και ένα κομπρεσέρ για να κάνεις την δουλειά σου (θα βοηθηθείς αρκετά διαβάζοντας αντίστοιχες αναρτήσεις εδώ μέσα) και σε συνδιασμό με το μεράκι σου - το οποίο από ότι βλέπω είναι μεγάλο - και την ικανότητά σου - η οποία δεν σου υπολείπετε - θα κάνεις θαύματα και το αποτέλεσμά σου θα απογείωθεί.
Αν τώρα δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω, εξασκήσου πρώτα με δοκιμές σε ένα παλιό μοντελάκι και μάθε να χρησιμοποιείς πολύ καλά το πινέλο, να είσαι σίγουρος ότι όταν το καταφέρεις το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!!!!
Έδωσες αρκετά λεφτά για να αποκτήσεις το μοντέλο και το βελτιωτικό, οπότε αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σε ξαναματακαλωσορίζω,
Γιάννης