0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω οτι θα ήταν πρέπον να το ανοίγατε αύριο το πρωί Καλά... καλά... ξέρω τι θα μου πεις... "Δηλαδή αν δεν το ανοίγαμε εσύ δεν θα ερχόσουν;"
τον αλλο τον απηγαγε η χεσμπολάχ
Παρακαλείται ο giwrgosD να μην έλθει, προληπτικός γαρ, είναι το πρώτο Σάββατο του μήνα..
Φιλαράκι αγγαρεία κάνω... Αλλουνού δουλειά είναι αυτά...
Υπάρχει χαζός που θα απαγάγει το άνεργο χαζό ιμιτασιόν πράμα;τότε μιλάμε για την χαζομάρα του αιώνα.Τουλάχιστον να πληρώσουμε τους χαζούς να κρατήσουνε τον χαζό πεσκέσι και να ησυχάσουμε.
Ελπίζω αυτό το Σάββατο να μη φάμε πάλι ξύλο Spoiler (hover to show)Παρεπιμπτόντως να αναφέρω, ότι εχτές το βράδυ κατά τη διάρκεια καφεποσίας μεταξύ εμού, το κορακιού και του παπά, εις το μαγευτικό Χαιδάρι, έπεσαν ακριβώς δίπλα μας κάτι ψιλές από όργανα της τάξης προς κάποιους παραβατικούς τύπους ΜΦΧ
Οι νέοπες φέρνουν γλυκάκια, κατά προτίμηση κάτι με σοκολάτα...
Γεια σας.Αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ρωτησω αν ειμαι καλοδεχουμενος στην αυριανη συναντηση Αυριο θα ερθω να σας γνωρισω επιτελους απο κοντα :wink:Επειδη δεν γνωριζω την γοητεια σας (αν και μερικους τους εχω συναντησει σε αλλα events) αν δειτε νεαρο κοντοκουρεμενο να κρατα σακουλα απο ζαχαροπλαστειο(εννοειται οχι αδεια) σφυρατε.
Παρών και μόνο αυτο