Αποστολέας Θέμα: Breath of god  (Αναγνώστηκε 2101 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Breath of god
« στις: Αυγούστου 15, 2012, 10:03:54 μμ »
Καλησπερα παιδες!!Θυμομουν καποτε μου ειχε πει καποιος οτι οσο πιο ψηλα ανεβαινεις τοσο νιωθεις την ανασα του θεου πιο εντονη...η επομμενη λοιπον βινιετουλα που σκαρωνω εχει θεμα αυτο.
Μια κοπελα ανεβαινει τα σκαλια των στοχων τις ας τα πουμε και οσο παει πιο ψηλα τοσο δυναμωνει ο αερας η βροχη και οι αντιξοοτητες.
Ολα ειναι ημιτελες ,ενα προχειρο στησιμο για την φωτογραφηση.
Η φιγουρα ειναι στα 54mm και η πρωτη μου προσπαθεια σε αυτη την κλιμακα.μενουν καποια τριψιματα και καποιες διορθωσεις και πιστευω ειναι οκ. θα προστεθουν πολλα στοιχεια στον αερα και θα μπει και βροχη και νερα που τρεχουν στα σκαλια.
Στη βροχη τωρα :roll: εχει κανενας καποια ιδεα πως μπορω να την κανω αν εχει δει κατι παρομοιο ας μου το στηλει σας παρακαλω, βασικα θελω να φαινονται οι γραμμες και οι ψιχαλες τριγυρω αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιο τροπο :( δοκιμασα να σκαλισω να καλουποσω και να χυτευσω με ριτινη νερου αλλα ειναι πολυ ευθραυστη και δεν βγαινει καν απο το καλουπι.περιμενω προτασεις και ιδεες!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: breath of god
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 16, 2012, 12:52:29 πμ »
όμορφο θέμα Νίκο, η ομπρέλα μετά τη βροχή βλέπω να πηγαίνει στα σκουπίδια όπως έγινε  ::lol18::
για την ερώτηση σου  ::dontknow::

πάντως αυτή πολύ χαρούμενη τη βλέπω, τρώει τη βρόχα στη μάπα αλλά δε μασάει!  ::glossa::
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 16, 2012, 05:23:01 μμ »
Nικο πολυ ωραιο το θεμα σου ,καλη συνεχεια [η ομπρελα υπεροχη]
μου θυμιζει τις βινιετες της andrea miniatures[54]
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 16, 2012, 06:38:38 μμ »
ʼλλη μία πολύ όμορφη έμπνευση (αν και το breath of god μου θυμίζει τη σκηνή στο ναό από τον Indiana Jones and the Last Crusade) και πολύ όμορφη εκτέλεση (για εμένα ειδικά που δεν είμαι φιγουράς, είναι κάτι αδύνατο).
Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για τα μαλλιά της, για να μη μοιάζουν με ράστα; Εκτός αν θα ακολουθήσει επιπλέον επεξεργασία, οπότε συγχώρα με για το σχόλιο.  :oops:

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 16, 2012, 07:04:35 μμ »
τώρα που το ξαναβλέπω, μήπως να το έβγαζες με τον τίτλο του βίντεο παρακάτω;  8)

Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος christosreths

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Το «αν» εσπάρθη πολλές φορές, αλλά δεν εφύτρωσε.
    • http://images.wikia.com/criminalminds/images/2/2f/Jack-the-ripper.jpg
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 16, 2012, 09:28:22 μμ »
Kαλή συνέχεια στο project!!!! ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 16, 2012, 09:50:46 μμ »
παιδια σας ευχαριστω πολυ !!!
όμορφο θέμα Νίκο, η ομπρέλα μετά τη βροχή βλέπω να πηγαίνει στα σκουπίδια όπως έγινε  ::lol18::
για την ερώτηση σου  ::dontknow::

πάντως αυτή πολύ χαρούμενη τη βλέπω, τρώει τη βρόχα στη μάπα αλλά δε μασάει!  ::glossa::
θεοφιλε σιγα μην ειδες την μαπα με τετοιες βυζ...ρες  χαχαχαχχα
ʼλλη μία πολύ όμορφη έμπνευση (αν και το breath of god μου θυμίζει τη σκηνή στο ναό από τον Indiana Jones and the Last Crusade) και πολύ όμορφη εκτέλεση (για εμένα ειδικά που δεν είμαι φιγουράς, είναι κάτι αδύνατο).
Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για τα μαλλιά της, για να μη μοιάζουν με ράστα; Εκτός αν θα ακολουθήσει επιπλέον επεξεργασία, οπότε συγχώρα με για το σχόλιο.  :oops:
νασο καλη η παρατηρηση σου ειμαι απειρος ακομα αλλα στεκει μιας και ειναι βρεγμενα και καλα θα τριφτουνε παντως  ::salut::
Kαλή συνέχεια στο project!!!! ::salut::
χρισταρα σε ευχαριστω πολυ σου εστειλα πμ  8) 8)

Αποσυνδεδεμένος christosreths

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Το «αν» εσπάρθη πολλές φορές, αλλά δεν εφύτρωσε.
    • http://images.wikia.com/criminalminds/images/2/2f/Jack-the-ripper.jpg
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 16, 2012, 10:12:06 μμ »
τώρα που το ξαναβλέπω, μήπως να το έβγαζες με τον τίτλο του βίντεο παρακάτω;  8)

:mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
Απ: Breath of god
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 22, 2012, 12:39:47 μμ »
update μενει η βροχη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 22, 2012, 12:54:03 μμ »
Πριν γράψω οτιδήποτε, να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φιγουράς, δεν είμαι ικανός να βάψω καλά-καλά μια 35-άρα φιγούρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κάνω ό,τι κάνεις.
Έχοντας πει αυτό όμως, θα ήθελα να ασκήσω λίγη κριτική, κυρίως επειδή έχω παρακολουθήσει πολλές δημιουργίες σου.
Θυμάμαι τον γεράκο με την τραγιάσκα που είχες φτιάξει στις αρχές και ήταν πολύ ατμοσφαιρικός και όμορφος, αρκετά προσεγμένος (άλλη κλίμακα βέβαια, το κατανοώ) και στο βάψιμο και στο σκάλισμα φυσικά. Μετά έφυγες από τα μπούστα και πήγες στις βινιετούλες, οι οποίες είναι πολύ καλές ως εμπνεύσεις, αλλά ως υλοποίηση θα τολμούσα να πω ότι είναι βιαστικές.
Τόσο οι υπαινιγμοί όσο και εδώ η κοπέλα, είναι αρκετά χοντροκομμένες δουλειές και (πάντα χωρίς να έχω ιδέα για το χρόνο που χρειάζονται), μου δίνεται η εντύπωση ότι τις "ξεπετάς" στα γρήγορα. Θα μπορούσες να επιμείνεις περισσότερο, να προσέξεις λεπτομέρειες (όπως π.χ. τα μαλλιά που ήδη επεσήμανα παραπάνω και συγγνώμη για το θάρρος, αλλά μοιάζουν σαν φίδια).
ʼλλη λεπτομέρεια που μου έκατσε άσχημα είναι τα χοντροκομμένα μαύρα στηρίγματα στην ομπρέλα, την οποία θα μπορούσες να έχεις κάνει από άλλο υλικό, ο στόκος είναι πολύ χοντρός για τέτοια πράγματα, φαντάσου πόσο χοντρή θα ήταν στην πραγματικότητα με το πάχος του υλικού που έχεις εκεί.
Τέλος, η επιφάνεια του δέρματος, του φορέματος κτλ εξακολουθεί να μου φαίνεται τραχιά. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά νομίζω εκεί θέλει δουλειά. Στα υπερήφανα γηρατειά ήταν τέλειο, γιατί έδειχνε το πορώδες και ταλαιπωρημένο δέρμα του γέρου. Εδώ στην κοπέλα δεν ταιριάζει.

Ξαναλέω ότι δεν έχω επ' ουδενί την ικανότητα να κάνω κάτι σαν αυτό που κάνεις. Σίγουρα έχεις ταλέντο, αλλά νομίζω δεν έχεις υπομονή.
Και σου τα γράφω με όλη την καλή διάθεση και πολύ καλοπροαίρετα, δεν θέλω να παρεξηγηθείς, ούτε φυσικά να απογοητευτείς.
Συνέχισε αυτό που κάνεις, αλλά προσπάθησε να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και προσοχή στις φιγούρες σου γιατί έχεις και πολύ καλές εμπνεύσεις και πολύ καλό χέρι, απλά θέλεις δουλειά.
Και βρες περισσότερα υλικά. Σε πολλές περιπτώσεις απλά "φιδάκια" στόκου δεν αποδίδουν αυτό που θέλεις (όπως εδώ στα μαλλιά και στις λεπτομέρειες του τζακιού στους "Υπαινιγμούς" σου.

Πάντα φιλικά,

Νάσος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 22, 2012, 02:03:43 μμ »
φιλε Νασο σε ευχαριστω για τις συμβουλες και τα σχολια σου εννοητε μονο καλοπροαιρετα θα τα επαιρνα,ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε κριτικη!!! εχεις δικιο σε ολα οσα επισημανες ειμαι βιαστικος και πεφτω σε λαθη και γιαυτο εξαλλου μοιραζομαι εδω τις δουλειες μου μαζι σας για να μου λετε πραγματα που δεν βλεπει το δικο μου ματι και να τα διορθωνω .οπως ειπα θελω πολυ δουλεια ακομα για να φτασω σε βαθμο που να ειμαι εγω καταρχην ικανοποιημενος με μενα 100%. καθε μια προσπαθεια προσθετει ενα λιθαρακι βελτιωσης και γνωσης οπως επισης και η γνωστοποιηση σας στα λαθη μου με κανει πιο προσεκτικο και πιο μεθοδικο για το μελλον.η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι ακομα τοσο εξοικιωμενος με τους στοκους οσο με τον πηλο και ακομα ψαχνω μια χρυση τομη σε αυτους. ::salut::

Tags: