Αποστολέας Θέμα: MiG-21 SMT OEZ 1/48 ή αλλιώς ''ο έκπτωτος Τσάρος''this is the END''  (Αναγνώστηκε 37519 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: MiG-21 SMT OEZ 1/48 ή αλλιώς ''ο έκπτωτος Τσάρος''this is the END''
« Απάντηση #375 στις: Αυγούστου 14, 2012, 05:14:10 μμ »
Nάσο ,Πάνο,Δημήτρη ,Νίκο ,σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου.Νομίζω οτι τα παραλέτε λίγο, :mrgreen:

Νάσο κεφάλαιο του modelclub είμαστε όλοι ....,όσοι προσπαθούμε πρακτικά με τις κατασκευές μας και όσοι παρεμβαίνουμε  σε θεωρητική βάση με συμβουλές ,βοήθειες και προσωπικό υλικό ακόμα και όσοι παρεμβαίνουν με κάποια ερώτηση!!

Πάνο τα λάδια τα περνάω αφού έχω βάλει παρκετίνη (άρα σχετική γυαλιστερη επιφάνεια) και αφού έχω κάνει wash με λάδι και το έχω σκουπίσει.
Στην παρκετίνη τα λάδια δουλευονται πολύ ωραία ,απλώνονται τέλεια και το αποτέλεσμα είναι ελεγχώμενο....Μετά μπορείς να βάλεις κάποιο ματτ ,αλλά ήδη έχεις πιό ματτ επιφάνεια από πρίν ,λόγο λαδιών.
Κάτι που κάνω εγώ είναι να μην ψεκάζω παντού το μοντέλο με ματτ βερνίκι ,αλλά να αφήνω σε κάποια σημεία τη γυαλάδα της παρκετίνης...έτσι έχει ενδιαφέρον και το φως που πεφτει επάνω στο μοντέλο και η ψευδαίσθηση αγγίζει το βαμμένο μέταλο! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #376 στις: Αυγούστου 27, 2012, 09:16:53 πμ »
Λογω διακοπων και αποχης απο internet,τωρα το ειδα τελειωμενο.Μπραβο ρε φιλε.Αριστουργημα.Τα χουμε πει και παλιοτερα.Ο καλος μοντελιστης μπορει να φτιαξει το οτιδηποτε καλα.Κι εσυ εισαι ενας απο δαυτους.Και παλι μπραβο φιλαρακι ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος D stratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ανδρων επιφανων πασα γη ταφος
« Απάντηση #377 στις: Αυγούστου 30, 2012, 09:38:15 πμ »
Ευγε νεε μου νομιζω πως ειναι απο τα κορυφαια θεματα ever k σε εμπνευση κ σε εκτελεση  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
vanitas vanitatum et omnia vanitas

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #378 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:20:07 μμ »
Γιώργο μου σε ευχαριστώ πολύ,αμοιβάια τα αισθήματα φιλαράκι,να είσαι καλά!! ::salut::

Στράτο σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Tags: mig-21