Αποστολέας Θέμα: Ποσα κιτ εχετε ???? Κυριως αφτιαχτα  (Αναγνώστηκε 63174 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
Απ: Ποσα κιτ εχετε ???? Κυριως αφτιαχτα
« Απάντηση #500 στις: Ιουνίου 06, 2012, 09:24:43 μμ »
Βλέπω μια αγάπη στην ΤΑΜΙΥΑ???
Τα βρίσκω σε απίστευτη τιμή γι'αυτό. 15 ευρώ το κιτ. Όποιος ενδαφέρετε μπορώ να του κανονίσω αρκεί να πληρώσει τα μεταφορικά από Κύπρο + 15 ευρώ.
Μια φωτό από το στοκ.

Έχεις Π.Μ.
Δώωωωωωσε μου μία από τις Yoshimuraaaaaaaa!!!!  :) :) :) έεεεεεεεελααααα...

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #501 στις: Ιουνίου 07, 2012, 12:55:25 πμ »
Aυτό που έχω παρατηρήσει στις τελευταίες συναντήσεις του Σαββάτου στο "τρίγωνο", είναι οτι έχει μειωθεί δραματικά ο αριθμός των καινούριων μοντέλων που αγοράζονται. Υποθέτω οτι δύο είναι οι λόγοι.
α) Η οικονομική κρίση
β) Οτι οι περισσότεροι έχουμε ήδη αγοράσει τα περισσότερα από τα μοντέλα που θα θέλαμε καποια στιγμή να κατασκευάσουμε και έχουμε βρεθεί με εκατοντάδες αφιακτα, όπως προκύπτει από το παρόν θέμα συζήτησης

συμφωνώ κ στα δυο που λες.
Εγω για παράδειγμα έχω να αγοράσω κιτ περίπου ένα χρόνο.... όχι ότι δεν θέλω να αγοράσω, αλλά κ να το πάρω δεν θα το φτιάξω άμεσα κ θα μείνει στο ράφι για κάποια χρονάκια κ μετά κάποιο άλλο καλύτερο θα βγει κ θα θέλεις το καλύτερο με αποτέλεσμα να σου μείνει το παλιό...
κ άντε μετά να το πουλήσεις που δεν θα το θέλει κανείς κ η αξία του θα έχει μειωθεί.

εκτός αν είσαι συλλέκτης vintage kits..... αυτό αλλάζει
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #502 στις: Ιουνίου 07, 2012, 01:13:58 πμ »
Προκόπη σ' αυτό που λές δεν έχεις άδικο, π.χ. έχω δεκάδες Italeri που σήμερα θεωρούνται "ξεπερασμένα" μιας και έχουν "βγεί" απο την Dragon με 1000 μύρια μέσα στο κουτί. Βέβαια προσωπικά πιστεύω οτι ακόμα και τα "παλιά" κιτ μπορούν άνετα να "σταθούν" επάξια δίπλα σε νέες παραγωγές, με την βοήθεια after market προιόντων. ʼλλωστε όλο αυτό είναι ενα "τριπάκι" ώστε να θέλουμε ν' αγοράζουμε όλο και πιο καινούργια μοντέλα - κάτι σαν τα κινητά και τα pc  :)
 Το δικό μου στόκ έγινε εξαιτίας πολλών παραγόντων, απο τ' οτι τα έβρισκα σχεδόν πάμφθηνα στην Ιταλία που ήμουν μέχρι τ' οτι δεν είχα μέχρι που παντρεύτηκα κάποιο δικό μου χώρο να φτιάχνω (οπότε και μαζευόντουσαν). Αν προσθέσεις και την "ανωμαλία" που με δέρνει και ξεκινούσα (να συλλέγω) συνέχεια διαφορετικές κλίμακες και είδη, τότε καταλαβαίνεις πώς έγινε το "αδίκημα"  :D  Πάντως φταίει 100% και ο υπέρμετρος καταναλωτισμός που μας διακατέχει --- Ξέρεις εκείνο το χτυποκάρδι όταν βλέπεις ενα νεο κιτ στο ράφι και το χέρι σφίγγει το χρήμα στην τσέπη  ::077devil::

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #503 στις: Ιουνίου 07, 2012, 07:54:32 πμ »
Πάντως φταίει 100% και ο υπέρμετρος καταναλωτισμός που μας διακατέχει --- Ξέρεις εκείνο το χτυποκάρδι όταν βλέπεις ενα νεο κιτ στο ράφι και το χέρι σφίγγει το χρήμα στην τσέπη  ::077devil::
Εγώ πάντως προσωπικά δεν ένοιωθα, ούτε νοιώθω τύψεις, για το γεγονός, ότι αγόραζα ( Αόριστος, γιατί τώρα, ούτε με το κυάλι), όταν μπορούσα και είχα χρήματα, μοντέλα.
Αυτό είναι το χόμπι μου, σε αυτό ξόδευα τα χρήμματά μου...
Πάντα το έλεγα: καλύτερα σε μοντέλα, παρά σε γιατρούς...
Τώρα, βλέπω το (μικρό σε σχέση με αυτά που έχουμε δεί εδώ) στόκ μου και πραγματικά νοιώθω ικανοποίηση γιατί πολύ απλά είμαι καλυμμένος και πλέον έχω να αντιμετωπίσω μόνο τα θέματα αυτοσυγκράτησης, να μην κάνω άλλες αγορές και όχι "λιγούρας" ή και "στέρησης", νέων μοντέλων...

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #504 στις: Ιουνίου 07, 2012, 03:54:48 μμ »
Mε βάλατε στο τρυπάκι κι έτσι με μια γρήγορη ματιά  στην αποθήκη, υπάρχουν πάνω από 100. Οχι κι άσχημα για κάποιον που (ξάνα)ασχολείται με το άθλημα σχεδόν τέσσερα χρόνια, ε? :mrgreen:

Στα παραπάνω δεν υπολογίζονται τα κουτιά με στρατιωτάκια στην 1/72 και 1/32 τα οποία φτιάχνουν μεραρχίες...

υ.γ. Πιάνω πάντως το στατιστικό δείγμα των Γιαπωνέζων αφού κάθε χρόνο μια δεκάδα μοντέλα τα φτιάχνω, το 1/10 δηλαδή αυτών που αγοράσα... :D

Βοήθεια μας...
type less model more

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #505 στις: Ιουνίου 07, 2012, 05:22:04 μμ »
Mε βάλατε στο τρυπάκι κι έτσι με μια γρήγορη ματιά  στην αποθήκη, υπάρχουν πάνω από 100. Οχι κι άσχημα για κάποιον που (ξάνα)ασχολείται με το άθλημα σχεδόν τέσσερα χρόνια, ε? :mrgreen:

Στα παραπάνω δεν υπολογίζονται τα κουτιά με στρατιωτάκια στην 1/72 και 1/32 τα οποία φτιάχνουν μεραρχίες...

υ.γ. Πιάνω πάντως το στατιστικό δείγμα των Γιαπωνέζων αφού κάθε χρόνο μια δεκάδα μοντέλα τα φτιάχνω, το 1/10 δηλαδή αυτών που αγοράσα... :D

Βοήθεια μας...
Μονο 100 εχεις;Τυχερε! :mrgreen:Εγω προχθες φορτωσα στο αυτοκινητο καμια 70αρια για να τα παω στο πατρικο μου να ξεμπλοκαρω λιγο! :mrgreen: :wink:
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #506 στις: Ιουλίου 16, 2012, 12:04:52 μμ »
Πού πάω ο Καραμήτρος????? Εγώ έχω τα εξής "ψίχουλα":

F-4E 1/32 Revell (PE Eduard, Icarus decals, Resin FOD κλπ υπό κατασκευή)
F-4E 1/48 Hasegawa (Resin intakes and exhausts, PE Eduard, CAM Decals)
Su-27UB 1/48 Academy (PE Eduard, Begemot Decals), επόμενο πρότζεκτ
F-15C 1/48 HAsegawa (PE Eduard, Verlinden super detail kit)
F-16d Blk52+ (PE Eduard, Two Bobs Decals)
F-20 1/48 Monogram (OOB)
RF-84F 1/48 Heller (OOB)
F-5A 1/48 Kinetic Προπαραγγελία

Τώρα που τα βλέπω και με τους ρυθμούς που δουλεύω (αααααααρργγάαα και σταθερά) βλέπω να τα τελειώνω όταν η Ελλάδα βγει από την κρίση (δηλαδή όταν πάρω σύνταξη ::lol18:: (είπαμε κι ένα αστειάκι για τη σύνταξη να ευθυμήσουμε!!)) Πραγματικά θαυμάζω τους συναδέλφους μοντελιστές με τα τεράστια stock και λέω ότι αν είχα εγώ παρόμοιο θα το μοίραζα στα εγγόνια μου σαν κληρονομιά!! :lol:

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #507 στις: Αυγούστου 01, 2012, 11:37:44 μμ »
απο τα 10 μειωθηκαν στα 8  :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Tags: