Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την γκρίνια!!!! Ακόμα και όταν τα χρήματα υπήρχαν, πάντα υπήρχε γκρίνια για τα μοντέλα που ήταν παραπάνω ακριβά. Δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό πρέπει να κατεβεί η τιμή του μοντέλου, όταν οι εταιρείες πουλάνε πιο ακριβά!! Και δεν συμβαίνει μόνο στον μοντελισμό, παντού!!! Αν πουληθούν πιο φθηνά πως θα γεμίσει ξανά η αποθήκη; Η δεν μας ενδιαφέρει;, μήπως πρέπει να αδειάσουν οι αποθήκες και ας κλείσουν τα μαγαζιά, έπειτα;! Εμείς την δουλειά μας την έχουμε κάνει!!! Έπειτα, υπάρχει και το ίντερνετ!! Η δουλειά μας πάλι θα γίνεται, εκεί μόνο δεν θα μπορούμε να γκρινιάζουμε πόσο ακριβά είναι, θα το παίρνουμε και θα χαιρόμαστε για την αγορά!! Έχω μια καλύτερη πρόταση, γιατί να μην πηγαίνουμε στον αγαπημένο μας καταστηματάρχη και να ορίζουμε εμείς την τιμή!!! Α!!, αγαπητέ Τάκη, Μάκη, Σουλα, το φ-14 (ΛΑΤΡΕΙΑ) το 48αρι, 50EUR

, (ενδεικτική τιμή δεν γνωρίζω πραγματική μιας και δεν ασχολουμε με αυτήν την κλίμακα), όχι το θέλω στα 35EUR και αν είσαι κάλο παιδί θα πάρω και το Α-7 δώρο!!!! Το βίωσα και αυτό στην δικό μου αντικείμενο!! Φιλέ Κόρακα εδώ δεν υπάρχει στοκ στα βιομηχανικά είδη!!! (Μπήκα σήμερα σε αποθήκη με οδοντωτούς τροχούς (γρανάζια) και με τα χίλια ζόρια ταίριαξα αυτά που ήθελα, για να φτιάξω την δουλειά, σε μια αποθήκη που κάποτε βούλιαζε από το φορτίο!!!) Και πως γεμίζει μια αποθήκη όταν γίνεται πόλεμος!!!! Όταν γράφονται όσα γράφονται, για μαγαζάτορες και καταστήματα, από επωνύμους κιόλας; εδώ λίγο ακόμα και θα θριαμβολογούμε όταν θα κλείνει κατάστημα, όταν οι ίδιοι απαξιώνουμε τα καταστήματα μας!!!Από την αρχη παρακολουθώ το θέμα και ήμουν στο ντε μι να γράψω η όχι, άλλα γράφω για δυο λόγους:
Πρώτον, οφείλω να συγχαρώ τον κύριο Λαροζα για τις απαντήσεις που έδωσε !!! Αγαπητέ πολύ μου άρεσε η στάση που κρατήσατε, σαν επαγγελματίας μιλάω, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απολογούμαστε για όλα, άλλα απολογούμαι και εγώ, το ομολογώ, όχι για πολλά μόνο για τις τιμές!!!
Δεύτερον, όπως βλέπεις αγαπητέ Σταύρο τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα μετά από πολλά χρόνια!!!!
Φιλικά πάντα!!!
Δημήτρης!!!
Πάω να βασανίσω το μοντέλο μου λίγο, ίσως και όχι!!!:wink: