καταρχάς να σαι καλά που μπήκες στον κόπο να γράψεις.
επιθετικός δεν γίνομαι και δεν δέχομαι τέτοιου είδους σχόλια από άτομα που ούτε καν με γνωρίζουν και πόσο μάλλον ούτε προσωπικά.επίσης δεν θέλω υποδείξεις γιατί ούτε εγώ δεν κάνω υποδείξεις σε κανέναν.
μάλλον ούτε εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω και μου απάντησες με γενικόλογα και αόριστα.εννοείται φιλικά.
Αγαπητέ, απ τις απαντήσεις σου,καταλαβαίνω ότι μόνο καλά λόγια θες να ακούς και όχι την γνώμη μας,όπως γράφεις στο πρώτο ποστ σου!
Απ τον τρόπο που γράφεις,θα πρέπει αντίστοιχα να δεχτείς και συ την γραφή του άλλου!
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες,αλλά ζήτησες προσωπικά την γνώμη του Κ,Καριωτέλλη,και όχι άλλων!
Τώρα αν αυτό
Εγώ νομίζω πως όπως και να σου εξηγήσει κάποιος με μια αλφα πείρα στις φιγούρες δεν θα βγάλεις άκρη...
Ο τρόπος που δουλεύει πχ, ο Κώστας,μάλλον κακό θα σου κάνει παρά καλό.
Είναι πολλές οι παράμετροι που δεν περιγράφονται και χρειάζεται πείρα και εξικείωση!
Πάρε μερικές φιγούρες στα χέρια σου,και ξεκίνα να βάφεις!
Στο διαδίκτυο θα βρεις άπειρα how to, και πάμπολες περιγραφές στο βάψιμο φιγούρας!
Μέχρι και ebooks υπάρχουν που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις την διαδικασία.
Από κει και πέρα όμως,και στον μοντελισμό αλλά και σε οτιδήποτε εργασία με τα χέρια μας,χρειαζεται πειραματισμός.
Μαθαίνεις πρώτα κάποιες βασικές αρχές,και πας για τα επόμενα....
Πχ στην φιγούρα σου φαίνονται πινελιές(εκτός αν είναι απ το καλούπι..)
το θεωρείς κακοπροαίρετη υπόδειξη ή δεν ξέρω γω τι άλλο(γενικόλογα,αοριστίες

),μάλλον πρέπει να επανεκτιμήσεις τον όρο επικοινωνία σε φόρουμ και τον κόπο του άλλου να γράψει δυο κουβέντες,καλές ή κακές...
Τώρα αν και στο
Τέλος προσπάθησε να μην είσαι τόσο επιθετικός και αρνητικός.
Σε ένα φόρουμ με τόσα άτομα και χαρακτήρες,μάλλον κακό θα σου βγει.
Μην τα βλέπεις όλα αρνητικά και απαντάς με επιθετικότητα.
Φιλικά,
Γιώργος.
θεωρείς ότι είναι άσχημο σχόλιο από κάποιον που δεν ξέρεις και δεν σε ξέρει,τι να πω...
Επειδή και συ δεν ξέρεις προσωπικά τους άλλους,προσπάθησε να είσαι πιο ευγενικός στις απαντήσεις σου προς αυτούς.
Στην φιγούρα σου τώρα,μιας και θες κριτική,να σου πω ότι θες πολύ δουλειά ακόμη και πειραματισμούς!
Προσπάθησε να μειώσεις το φαινόμενο με τις πινελιές,τόνισε σκιάσεις και φωτίσματα,και δώσε παραπάνω προσοχή στο blending.
Mην ξεχνάς το μέγεθος του μπούστου,μιας και ίσως χρειαστεί περισσότερα περάσματα σε σκιές και φωτίσματα.
Τέλος,ο λαιμός του μπούστου δείχνει λίγο μακρύς...Ηταν ξεχωριστό κομμάτι το κεφάλι?Μήπως έπρεπε να φας λίγο την ρητίνη να μπει πιο μέσα?