Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]  (Αναγνώστηκε 45901 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
Απ: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]
« Απάντηση #225 στις: Αυγούστου 07, 2012, 11:54:50 μμ »
Ωχ ναι!!! Τωρα το ανακαλυψα. χαχα. Απο τη βιασυνη μου  :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
Ειπα κ εγω, αφου vietnam θα το εβαφες ειχες πει.  :mrgreen:
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #226 στις: Αυγούστου 08, 2012, 02:22:05 πμ »
Aρη Pez εξαιρετικο το αποτελεσμα με τα citadel. Και ειχα απορια για τις δυο αυτες αποχρωσεις αν θα εχουν διαφορα μεγαλη μεταξυ τους. Μια χαρα βγηκε. Ψεκασες καθολου μαυρο υποστρωμα στα ματαρισμενα πανελ  ή κατευθειαν απο το ασταρι?
Νωντα δεν εχει κανενα νοημα το μαυρο υποστρωμα οταν δεν μιλαμε για Alclad! Moνο σε αυτα κανει δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #227 στις: Αυγούστου 08, 2012, 01:05:31 μμ »
Συνέχεια με φωτό από την κατασκευή του Μ3.
Αρχικά τρίφτηκαν τα τοιχώματα και μετά προστέθηκε μήλος πλαστικού ώστε να μην αλλάξει το φάρδος του οχήματος.

Μπήκαν οι βάσεις για την κατασκευή καινούργιου skate ring και κόπηκαν οι γρίλλιες του ψυγείου για να γίνουν σε ανοιχτή θέση.

Στη συνέχεια με φύλλο και μήκη πλαστικού διαμορφώθηκε όλη η υπερκατασκευή στην καρότσα,μπήκε καινούργιος κύλινδρος μπροστά γιατί του κιτ είχε μικρότερη διάμετρο,τρίφτηκε και το ταμπλό για να ανταποκρίνεται στο πραγματικό και διάφορες άλλες λεπτομέρειες.

Σύντομα η συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #228 στις: Αυγούστου 08, 2012, 01:57:45 μμ »
Μαστορας όπως πάντα  ::salut:: ::salut::
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #229 στις: Αυγούστου 08, 2012, 02:13:57 μμ »
Εξαιρετική δουλειά Κώστα.Και τρομερή διαμόρφωση για επιτελικό. ::salut::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #230 στις: Αυγούστου 08, 2012, 02:28:29 μμ »
Κώστα, τρομερή δουλειά και λεπτομέρεια, όπως πάντα άλλωστε!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #231 στις: Αυγούστου 08, 2012, 02:43:28 μμ »
Προκόπη,Χρήστο και Γιώργο σας ευχαριστώ.
Προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ χρησιμοποιώντας οτι υλικό υπάρχει στον πάγκο και ότι κομμάτι μπορώ να βρω στο spares,χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο βελτιωτικό.Βέβαια θα του βάλω ρητινένιες ρόδες,αλλά κι αυτές δεν είναι του εμπορίου,τις έχει φτιάξει ο φίλτατος Τριαντάφυλλος. :mrgreen:
Τα λέμε σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #232 στις: Αυγούστου 08, 2012, 03:28:27 μμ »
Kώστα υπέροχο σκρατσάρισμα φίλε,καλή συνέχεια!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #233 στις: Αυγούστου 08, 2012, 07:35:01 μμ »
Μπράβο μαστρο-Κώστα, κουκλί γίνεται :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #234 στις: Αυγούστου 08, 2012, 07:58:41 μμ »
Καταπληκτικη δουλεια κανεις Κωστα, καλη συνεχεια φιλε  ::salut::
Δανης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #235 στις: Αυγούστου 08, 2012, 11:16:16 μμ »
Βλέποντας τις τρομερές δουλειές που κάνετε ζήλευα αλλά δεν είχα μοντέλο... το F-5B δεν έχω τις γνώσεις (διάβαζε τις ικανότητες :( ) να το ξεκινήσω, οπότε βγήκα στη γύρα να βρω κιτ. Απευθύνθηκα στον κομισσάριο των προμηθειών και μου έδωσε ένα ευμεγέθες κουτί της ESCI στο οποίο μέσα υπήρχαν sprues για να φιάξεις τουλάχιστον μία επιλαρχία Τ-55 και ένα Tiran-5. Tο οποίο Tiran-5 ξεκίνησα. Το κιτ έχει πιθανότατα χιλιάδες λάθη και οι οδηγίες είναι απλά τραγικά ασαφείς, πολλά κομμάτια στον πύργο απλά δεν ξέρω που πάνε ή δεν ταιριάζουν πουθενά στις καμπύλες του πύργου :evil: Αλλά έτσι είναι τα vintage...

Παίδες πάει για OOB για να προφτάσω και το βάψιμο το οποίο θα γίνει με βασικό το Humbrol 72.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #236 στις: Αυγούστου 09, 2012, 01:26:55 μμ »
Το κιτ έχει πιθανότατα χιλιάδες λάθη και οι οδηγίες είναι απλά τραγικά ασαφείς, πολλά κομμάτια στον πύργο απλά δεν ξέρω που πάνε ή δεν ταιριάζουν πουθενά στις καμπύλες του πύργου
Γιώργο όντως το κιτ έχει πολλά λάθη και μάλιστα τα δύο καλάθια που δίνει για τον πύργο είναι λάθος (είναι μικρότερα), το μεγάλο όμως πλεονέκτημα του κιτ αυτού είναι, το καλάθι που δινει να το βάλεις πίσω στο πίγμα, γιατί μπορείς να το κάνεις όπως έδρασε στον πόλεμο του Yom Kippur το 1973, γι΄αυτό αν θέλεις μπορείς να βάλεις αυτό το καλάθι πίσω, να μην βάλεις τα καλάθια στον πύργο (με αυτά τα καλάθια στον πύργο το πίσω καλάθι ήταν διαφορετικό), μόνο να βάλεις τις βάσεις για τις κεραίες, ένα κουτί και ένα ή δύο κάνιστρα  (το κιτ δίνει αρκετά), σου ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες της περιόδου αυτής, καλή συνέχεια. ::salut::

ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #237 στις: Αυγούστου 09, 2012, 01:49:18 μμ »
...γιατί μπορείς να το κάνεις όπως έδρασε στον πόλεμο του Yom Kippur το 1973, γι΄αυτό αν θέλεις μπορείς να βάλεις αυτό το καλάθι πίσω, να μην βάλεις τα καλάθια στον πύργο (με αυτά τα καλάθια στον πύργο το πίσω καλάθι ήταν διαφορετικό), μόνο να βάλεις τις βάσεις για τις κεραίες, ένα κουτί και ένα ή δύο κάνιστρα  (το κιτ δίνει αρκετά), σου ανεβάζω και μερικές φωτογραφίες της περιόδου αυτής, καλή συνέχεια. ::salut::
Χίλια ευχαριστώ! Με σώζεις γιατί το πλαϊνό καλάθι δεξιά δεν ταιριάζει πουθενά στον πύργο. Μα πουθενά το ρημάδι :evil: Οπότε στο τάφο! Και πάλι ευχαριστώ, υπόχρεος.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #238 στις: Αυγούστου 09, 2012, 02:18:13 μμ »
Λοιπόν εγώ μόλις τελείωσα με το παντσεράκι μου.

Έχοντας αρκετά χρόνια να φτιάξω γερμανικό άρμα και παρά τα λάθη του κιτ (που απαίτησαν αρκετή μη αναμενόμενη δουλειά), μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Όπως είχα πει και στο εισαγωγικό πόστ μου, έκανα προσπάθεια να αναπαραστήσω ένα από τα πρώτα άρματα του DAK τα οποία ήταν βαμμένα με Panzer Grau και μετά τα πλάκωσαν στη λάσπη. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αν και σίγουρα θα μπορούσε να γίνει (πολύ) καλύτερο. Τελικά τα πολυβολάκια που έβαλα, είναι από ένα σετάκι για Μe 109 της Aires, παρότι ο καλός μου Pz-Panos  ::salut::, φρόντισε και με εφοδίασε με λεπτά σωληνάκια.

Ελπίζω να σας αρέσει!!! Όπως πάντα οι φωτογραφίες είναι  :roll: :roll: :roll: και τα σχόλια (κάθε είδους) δεκτά. Heil Safari!!!!!::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #239 στις: Αυγούστου 09, 2012, 02:30:49 μμ »
Δημήτρη θα στο πω απλά, πρέπει συνεχώς να θυμίζω στον εαυτό μου οτι είναι 72άρι. Με τέτοιο βάψιμο δεν μου είναι εύκολο να το πιστέψω...

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #240 στις: Αυγούστου 09, 2012, 05:22:08 μμ »
Ευχαριστώ, Ζωρζ!!!! Τα λόγια σου με κάνουν και  :oops: :oops: :oops: :oops:

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #241 στις: Αυγούστου 09, 2012, 05:37:24 μμ »
Δημήτρη θα στο πω απλά, πρέπει συνεχώς να θυμίζω στον εαυτό μου οτι είναι 72άρι. Με τέτοιο βάψιμο δεν μου είναι εύκολο να το πιστέψω...

Δημήτρη ,γειά σου φίλε,πραγματικά η φιγούρα μόνο το προδίδει ,το κάμο που διάλεξες με τις πατέντες των γερμανών με μίξη καυσίμων και λάσπης δεν είναι από τα ποιό ευκολα βαψίματα .....στα μάτια μου δείχνει ακριβώς αυτό.Πολύ καλή δουλειά φίλε ,να βλέπουμε και κάνα Γερμανικό από τα χέρια σου!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #242 στις: Αυγούστου 09, 2012, 09:53:26 μμ »
Aρη Pez εξαιρετικο το αποτελεσμα με τα citadel. Και ειχα απορια για τις δυο αυτες αποχρωσεις αν θα εχουν διαφορα μεγαλη μεταξυ τους. Μια χαρα βγηκε. Ψεκασες καθολου μαυρο υποστρωμα στα ματαρισμενα πανελ  ή κατευθειαν απο το ασταρι?

Σ'ευχαριστώ felix. Ψέκασα πάνω απο το γκρι primer της tamiya, κάτι που δεν αποδείχθηκε και τόσο ευφυής σκέψη μιας και είχα δυσκολία να αντιληφθώ που δεν είχε γίνει καλή κάλυψη λόγω κακού κοντράστ (ίσως να φταίει και η γκαβωμάρα μου) και έτσι ψέκασα και 2ο χέρι.

Στο μοντέλο έχουν μπει οι χαλκομανίες και έχει περαστεί ένα χέρι παρκετίνη μετά και αναπαύεται για το αυριανό wash με μαύρο λαδάκι. Ίσως να δοκιμάσω να κάνω το panelling με μολύβι για δοκιμή, αλλά θα αποφασιστεί αύριο!  :wink:

-----

@Mastoras: Όνομα και πράγμα...  :o φοβερές σκρατσιές στην 1/72 κατακαλόκαιρο!  ::glossa::

@gkontog: Το αποτέλεσμα απο τα χέρια σου είναι εγγύηση, οπότε το μόνο που προβληματίζει είναι ο χρόνος  :twisted:

@Dimitris72: Εξαιρετικό το panzer. Έχω αρχίσει να αναθεωρώ άρδην τις απόψεις μου σχετικά με τα άρματα στην 1/72 με αυτά που κατα καιρούς βλέπω εδώ μέσα!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #243 στις: Αυγούστου 10, 2012, 06:08:53 μμ »
  Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,παραθέτω την έως τώρα πρόοδο των εργασιών πάνω στο Mig-29.Σίγουρα δεν προλαβαίνω να το τελειώσω μέσα στο χρονικό πλαίσιο που δίνεται λόγω του ότι θα λείψω και κάποιες μέρες,ωστόσο θα το ποστάρω τελειωμένο έστω και ετεροχρονισμένα.
  Ξεκινώντας από το κόκπιτ η Esci δίνει αυτό:

Το αρχικό κάθισμα με τις προσθήκες πλαστικού,ρητίνης,photoetched,αλουμινόφυλλου nescafe και χαλκοσύρματος βελτιώθηκε και βάφτηκε οπότε ολοκληρώθηκε.

Με τα ίδια υλικά βελτιώθηκαν και τα υπόλοιπα μέρη του κόκπιτ:

Η μπανιέρα και οι πλαϊνές κονσόλες:

Ο πίνακας οργάνων της Esci δεν μου άρεσε,χρησιμοποίησα της Italeri ο οποίος όμως έχει σε λάθος θέση τα όργανα γιαυτό και τα έξυσα,τα έφτιαξα σωστά σε φύλλο πλαστικού στη συνέχεια έκανα αποτύπωμα όλου του πίνακα και τέλος έχω έναν από ρητίνη με τα όργανα στη σωστή θέση.

Για τα πλαϊνά όργανα της μπανιέρας αφού βαφτεί θα χρησιμοποιήσω τις χαλκομανίες του κιτ που είναι αρκετά καλές.
  Η άτρακτος είναι πιό κοντή και πιό πλατιά σε σχέση με το κανονικό αεροπλάνο το σωστό σχήμα του οποίου το αποδίδει καλύτερα το καλούπι της Italeri και της ICM.Κάπου είχα διαβάσει ότι η Esci είχε βιαστεί να το βγάλει στην αγορά οπότε δεν είχε σαφή εικόνα των διαστάσεων και οδηγήθηκε σε λάθη.

Παραβλέπωντας τα όποια λάθη του κιτ(ο vintage χαρακτήρας του group build εξάλλου επιτρέπει κάτι τέτοιο),προχώρησα σε επαναχάραξη και πριτσίνωμα με βάση τα σχέδια του Mig-29 9-12:

Ανοίχτηκαν οι γρίλιες στους κινητήρες που δίνονταν κλειστές,ανοίχτηκε μιά τρύπα για το κανόνι των 30mm και φτιάχτηκε από φύλλο πλαστικού και η blast supression duct/exhaust πίσω του ακριβώς(κάποιου είδους εξάτμιση,έτσι την αναφέρει το βιβλίο Mig-29 in action χωρίς να ξέρω τί ακριβώς είναι):

Στην ουρά του αεροπλάνου αντικαταστάθηκαν τα rudder γιατί αυτά της Esci ανήκουν σε Μig που πρωτοβγήκαν από τη γραμμή παραγωγής κι όχι στα μεταγενέστερα 9-12.

Ακολουθεί επαναχάραξη και πριτσίνωμα στα φτερά,βάψιμο κόκπιτ για να κλείσει η άτρακτος.
  Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας,
  to be continued.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #244 στις: Αυγούστου 11, 2012, 08:42:45 μμ »
Πρόοδος απο το F-100!

Οι χαλκομανίες της Italeri ήταν πολύ καλες, μαλακές και ανθεκτικές, και εφαρμόζαν χωρίς πρόβλημα με το Mark Fit της Tamiya, απλά θέλαν λίγο προσοχή γιατί δίπλωναν εύκολα. Wash έγινε με αραιωμένο μαύρο λάδι. Το σκέφτομαι αν θα έπρεπε να ψεκάσω ματ βερνίκι σε ορισμένα πανελ.

Παρατηρήσεις καλοδεχούμενες.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #245 στις: Αυγούστου 11, 2012, 09:19:19 μμ »
Karl76 παρα πολυ καλη δουλεια στο κοκπιτ και καθισμα. Για τις κονσολες χαλκομανιες θα βαλεις ή θα προσχωρησεις το scratch build?  ::salut::

Pez μια χαρα κατσανε οι χαλκομανιες. Παρα πολυ ωραιο βγαινει. Ελεγα οτι θα εβαζες τις πολυχρωμες χαλκομανιες του εξωφυλλου του κιτ αλλα κ αυτες πολυ ωραιες φαινονται στο μοντελο!!! Καλα τελειωματα  ::salut::

Δημητρη και Mastora χωρις να εχω ιδεα απο αρματικα και τροχοφορα εχετε κανει πανεμορφες δουλειες.

Φοβερο το βαψιμο του Δημητρη και στο ματι φαινεται τελειο και ειναι και 72αρι.  ::salut::

Mastora δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα. Scrach build στο μεγαλειο του και μαλιστα κ επαγγελματικα. Θαυμαζω το κατασκευαστικο κομματι και θελω να το δω και βαμμενο.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
« Απάντηση #246 στις: Αυγούστου 11, 2012, 09:22:26 μμ »
  Felix ευχαριστώ,λέω να βάλω τις χαλκομανίες γιατί αν κάνω κι εκεί scratchbuild δεν το τελειώνω ούτε μέχρι την έκθεση. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #247 στις: Αυγούστου 11, 2012, 09:33:19 μμ »
Υπαρχει μια ιδεα για κονσολες η οποια ειναι πολυ απλη, πολυ γρηγορη και την ανακαλυψα εντελως τυχαια θελοντας να φτιαξω κατι ασχετο με κονσολες.
Λεπτο φυλλο πλαστικου (τα evergreen υπαρχουν και σε αρκετα λεπτο παχος). Το τοποθετεις πανω στο cutting mat που εχει μια ελαστικοτητα και με μια καρφιτσα, οχι πολυ μυτερη, αλλα και με ελαχιστη δυναμη πιεζεις το φυλλο πλαστικου, τοσο ετσι ωστε να μην τρυπισει, αλλα να φτιαξει μια λακουβιτσα. Αν το γυρισεις αναποδα εχεις ετοιμο ενα κουμπακι-διακοπτακι στην κονσολα σου. Μετα απλα χρειαζεται σωστο κεντραρισμα και για τα υπολοιπα. Κολλας την κονσολα στο κοκπιτ και ετοιμο για βαψιμο.  :wink: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #248 στις: Αυγούστου 11, 2012, 11:20:26 μμ »
Παίδες με έχετε μουρλάνει, μπράβο σε όλους!

Συνεχίζω και εγώ τη μάχη με το κτήνος. Πολές φορές πίστεψα πως δεν πάει άλλο αλλά vintage είναι, δε χρειάζεται να είναι τέλειο, ούτε καν αποδεκτό (δικαιολογίες...). Λοιπόν, κάθε λίγο βρίσκω και ένα σημείο που θέλει στοκάρισμα, η εφαρμογή είναι... πως να το πω... ΔΕΝ είναι, το πυροβόλο L7 είναι για γέλια, μου πήρε μία ολόκληρη μέρα στοκαρίσματα, τριψίματα και άλλα τέτοια παραγωγικά για να το συνεφέρω και οι οδηγίες τα αφήνουν όλα στην τύχη. Τέλος πάντων, προσώχησε και είναι όπως το βλέπετε. Φυσικά ξαναμπήκε στόκος που θέλει τρίψιμο :evil: Δε με βλέπω να το προφταίνω αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #249 στις: Αυγούστου 11, 2012, 11:24:17 μμ »
Τελικά ένας σαδομαζοχισμός σε κατέχει άνθρωπέ μου..
 :mrgreen:

Tags: