Αποστολέας Θέμα: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]  (Αναγνώστηκε 41593 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
Απ: Vintage Weeks 2012 - ESCI [13/7 - 15/8]
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 18, 2012, 09:25:38 μμ »
Αρη εχεις κανει φοβερη δουλεια στο κοκπιτ στο F-100. Υπερπαραγωγη!!! Μεταλλικο θα το κανεις? Αναμενω να δω βαψιμο ατρακτου στο χωρο του κινητηρα να παρω ιδεες.  :wink: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 18, 2012, 09:38:17 μμ »
Παμε στις φωτογραφιες...

Χαραγμα των πτερυγων που ηταν αναγλυφες

Click to see the original size.

Βελτιωση λιγο του κοκπιτ γιατι ηταν κενο και αφηνε κενο στην πλατη με την καμπυλη της ατρακτου. Επισης μετακινηθηκε περιπου μισο εκατοστο πιο πισω απο οπου ελεγαν οι οδηγιες του κιτ.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Και στη συνεχεια βαφτηκε, ελαμψε, λερωθηκε, ''θαμπωσε'' και δοκιμαστηκε πως θα φαινεται στο τελος

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Και τωρα περιμενω να στεγνωσει η ατλακολ με τα βαριδια που τοποθετησα στο ρυγχος για να κλεισει η ατρακτος...  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστης
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 18, 2012, 11:15:41 μμ »
Επειδή απο μια κουβέντα που ειχα σήμερα, κατάλαβα οτι το πνεύμα του πρώτου ποστ με τα χαρακτηριστικά του GB δεν έγινε κατανοητό,
 (πρέπει να το φιλοσόφησα λιγο παραπάνω στην προσπάθεια να διασκεδάσω την κατάσταση 

να ξεκαθαρίσω οτι δεν υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση οποιοδήποτε βελτιωτικού στην κατασκευή του κιτ. :!:

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 19, 2012, 12:06:29 πμ »
Αρη εχεις κανει φοβερη δουλεια στο κοκπιτ στο F-100. Υπερπαραγωγη!!! Μεταλλικο θα το κανεις? Αναμενω να δω βαψιμο ατρακτου στο χωρο του κινητηρα να παρω ιδεες.  :wink: ::salut::

Felix ευχαριστώ και εσύ κεντάς,το παίζεις το πλαστικό στα χέρια σου.Πολύ ωραιά δουλεια στην αναβάθμιση του κιτ έχεις κάνει.
Βιετναμ θα το κάνω μιας και τo προορίζω σε βάση που θα έχει και άλλα άφη του πολέμου στο Β.Βιετναμ.

Θα φτιάξεις και εσύ 100άρη;
F-100 Refs:
http://www.f-100.org/hun034.shtml
http://www.f-100.org/hun006.shtml
http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-100/f-100_all.shtml
F-100 Production Data:
http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-100/f-100_prod.shtml

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 19, 2012, 07:32:54 πμ »
Νωντα πολυ ωραιες οι σκρατσιες σου! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 19, 2012, 11:15:40 μμ »
Felix ευχαριστώ και εσύ κεντάς,το παίζεις το πλαστικό στα χέρια σου.Πολύ ωραιά δουλεια στην αναβάθμιση του κιτ έχεις κάνει.
Βιετναμ θα το κάνω μιας και τo προορίζω σε βάση που θα έχει και άλλα άφη του πολέμου στο Β.Βιετναμ.

Θα φτιάξεις και εσύ 100άρη;
F-100 Refs:
http://www.f-100.org/hun034.shtml
http://www.f-100.org/hun006.shtml
http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-100/f-100_all.shtml
F-100 Production Data:
http://www.cybermodeler.com/aircraft/f-100/f-100_prod.shtml

Αρη εχω στο στοκ μου ενα F-100D και καποια στιγμη θα το ξεκινησω. Ιδεες και τεχνικες θελω να βλεπω για να τις εφαρμοσω κι εγω οταν ερθει η ωρα. Μπαρουτοκαπνιασμενο μεταλλικο σκοπευω να το κανω παντως.  ::salut::

Νωντα πολυ ωραιες οι σκρατσιες σου! ::salut:: ::salut::

Γιωργο σε ευχαριστω πολυ  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 20, 2012, 04:17:15 μμ »
Αρη εχω στο στοκ μου ενα F-100D και καποια στιγμη θα το ξεκινησω. Ιδεες και τεχνικες θελω να βλεπω για να τις εφαρμοσω κι εγω οταν ερθει η ωρα. Μπαρουτοκαπνιασμενο μεταλλικο σκοπευω να το κανω παντως.  ::salut::

Γιωργο σε ευχαριστω πολυ  ::salut::
Για δες ένα φανταστικό μεταλλικό,αναγράφει αναλυτικά κωδικούς από alclad άσε που έχει πριτισινώσει όλο το μοντέλο.Αν ασχοληθώ σοβαρά κάποια στιγμή με F-100, και πάρω & alcad έτσι θα το κάνω!!
http://www.britmodeller.com/forums/index.php?showtopic=65675&st=20

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 20, 2012, 04:21:07 μμ »
Το έχω δει το αθρο αυτό Άρη... πραγματικά πολύ καλή δουλειά
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 20, 2012, 10:14:30 μμ »
Για δες ένα φανταστικό μεταλλικό,αναγράφει αναλυτικά κωδικούς από alclad άσε που έχει πριτισινώσει όλο το μοντέλο.Αν ασχοληθώ σοβαρά κάποια στιγμή με F-100, και πάρω & alcad έτσι θα το κάνω!!
http://www.britmodeller.com/forums/index.php?showtopic=65675&st=20

Φοβερο το 100αρι του.
Και σιγουρα με τα Alclad κανεις παπαδες. Με τα citadel εχω σκοπο εγω να δοκιμασω και μιξεις με clear red-yellow-blue. Απο δοκιμες που εχω κανει βγαζουν ομορφο αποτελεσμα...και δεν βρωμανε.  :wink: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 21, 2012, 07:23:16 μμ »
Πολύ όμορφα πράγματα μέχρι τώρα συνάδελφοι, μπράβο!

Να συνεχίσω και εγώ το Γολγοθά που άνοιξα... zimmerit. Αν και σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία τα ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα, θα κάνω την τεχνική μία παρουσίαση μήπως και βοηθηθεί κάποιος στο μέλλον. Οπου βλέπετε πατάτες, και υποπτεύομαι πολλές, βάλτε καμμιά φωνή μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου και με στιχτιρίζει... Εξω λοιπόν οι σφάχτες!

Αρχικά έφιαξα το σχετικό εργαλείο, από θήκη CD που κατακρεούργησα με το ανωτέρω πριόνι. Μετά από δοκιμές αποφάσισα να μην την κολλήσω σε στέλεχος από sprue αλλά σε ένα παραλληλεπίπεδο κομμάτι από χοντρό evergreen (2mm) και έτσι έγινε πολύ πιο εύχρηστο, πάντα κατά τη γνώμη μου.

Στη συνέχεια Milliput. Το ένα από τα δύο συστατικά έχει μία εξωτερική στρώση πιο σκληρή από το υπόλοιπο η οποία στο τελικά αποτέλεσμα δεν ομογενοποιείται με το υπόλοιπο υλικό αφήνοντας σημεία πιο σκληρά από τον κανονικό στόκο. Για να το αποφύγω αφαίρεσα το "δέρμα"

Μετά από αρκετή ώρα και μερικές κράμπες στα δάχτυλα, έχουμε τον ανακατεμένο και έτοιμο προς χρήση στόκο. Οταν τον ανακατεύουμε πρέπει να νοτίσουμε λίγο τα χέρια με νερό γιατί κολλάει σαν το διάβολο. :evil:

Μετά χρειαζόμαστε ταλκ και ένα ρολό για άνοιγμα φύλλου. Προσοχή, αν δανειστείτε το ρολό από τη  σύζυγο, φροντίστε να έχετε τη σχετική άδεια (υπογεγραμμένη και με στρογγυλή σφραγίδα) και μετά να το παραδώσετε όπως το πήρατε αλλιώς θα σας κάνει zimmerit στην πλάτη... ::haushalt_001::

Βάζουμε σε μία επίπεδη επιφάνεια ταλκ, φροντίσουμε να καλύψουμε ΟΛΟ το σβώλο του στόκου με ταλκ και αρχίσουμε να τον απλώνουμε με το ρολό. Και ξαναβάζουμε ταλκ και ξαναπλώνουμε και ξαναβάζουμε ταλκ, πολύ ταλκ μέχρι που τελικά...

...γίνετε σα χαρτί και κόβεται στις διαστάσεις που θέλουμε με τον κόφτη καιμία καινούργια λεπίδα. Για να το κόψουμε δεν το πάμε με την πρώτη αλλά το χαράζουμε απαλά με διαδοχικά περάσματα και την 3η ή 4η φορά κόβεται. Αν το πάμε με την πρώτη, κατσαρώνει και καταστρέφεται.

Πάνω στο άρμα πρόσθεσα λίγη ατλακόλ γιατί με τόσο ταλκ ο στόκος έχει χάσει μεγάλο μέρος της κολλητικής του ικανότητας. Μετά τοποθέτησα το φύλο του στόκου και βρέχοντας συνεχώς το εργαλείο από το CD, έκανα το pattern του zimmerit.

Σίγουρα θέλει βελτιώσεις αλλά για πρώτη προσπάθεια έμεινα ικανοποιημένος, κατέληξα με κάτι που θυμίζει zimmerit αν και υποπτεύομαι πως είναι κομματάκι off scale. Τώρα είναι κάπως έτσι, πείτε τη γνώμη σας παρακαλώ για να δω αν θα συνεχίσω.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 21, 2012, 07:33:06 μμ »
Τι λες τωρα. Καταρχας για την ιδεα και αναλυτικη παρουσιαση ενα μεγαλο μπραβο Γιωργαρε. Για το αν ειναι ακριβες θα το πουν οι ειδικοι. Καλη συνεχεια  ::salut::

Συνεχεια και με το Scooterακι

Επομενο βημα το ασταρωμα να δουμε που βρισκομαστε με εκεινη την ενωση της καμπουρας με την ουρα... :?  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 21, 2012, 07:45:06 μμ »
Γιωργο οπως σου ειπε και ο Νωντας, καταπληκτικη παρουσιαση και αποτελεσμα της κατασκευης
zimmerit και μαλιστα στην 1/72!
Θα κλεισεις την ATAK ! ::salut::

Νωντα πολυ ωραια δουλεια, καλη συνεχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 21, 2012, 07:49:37 μμ »
Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή με το Α-4 της Ιταλέρι, που όπως λέει στο παρακάτω λινκ είναι ESCI πέρα για πέρα... Καλή μου αρχή...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.hyperscale.com/2008/reviews/kits/italeri2671reviewbg_1.htm

http://www.italeri.com/scheda.asp?idProdotto=511&idCategoria=1&idSottocategoria=2

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 21, 2012, 07:58:25 μμ »
Να ρωτήσω κάτι: Αυτό είναι esci;
http://www.italeri.com/scheda.asp?idProdotto=511&idCategoria=1&idSottocategoria=2
Σύμφωνα με τον κο Brett Green, είναι ESCI και δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.

http://www.hyperscale.com/2008/reviews/kits/italeri2671reviewbg_1.htm

Χαίρομαι που σας αρέσει το zimmerit. Βελτίωση: Μόλις φιάξετε το φύλλο, μην το χρησιμοποιήσετε αμέσως, δώστε του 20-30min να "τραβήξει" λίγο, μετά κόβεται λίγο πιο δύσκολα αλλά δουλεύεται πιο εύκολα με το εργαλείο. Να και η άλλη πλευρά. Τώρα, για να μην ψάχνω, ιδέες για παραλλαγές;

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 21, 2012, 08:25:22 μμ »
Στην 1/35 αυτό θα είναι σούπερ... Στην 1/72 είναι επιτυχία...  :wink:

Καλή συνέχεια...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 21, 2012, 11:15:45 μμ »
Αν και άσχετος με άρματα, ένα μπράβο για την παρουσίαση και το αποτέλεσμα.
Αν το συγκρίνω με κάτι ΦΧ zimmerit που είχε μέσα ένα Panzer στην 1/72, είναι όντως εκτός κλίμακας, όχι όμως κατά πολύ...
Όπως το βλέπω κάπου 40-50%
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 21, 2012, 11:36:48 μμ »
Έφτιαξα το πιλοτήριο με φωτοέτσια eduard, κόλλησα τις εισαγωγές αφότου πρώτα έκοψα τα ταπώματα για να φαίνεται κάτι στο βάθος, έβαλα βάρος στο ρύγχος κι έκλεισα την άτρακτο. Ως δια μαγείας το κάθισμα είναι ψηλό σε σχέση με την καλύπτρα, η οποία θα γίνει ανοικτή... Θέλει στόκους, και στο σκιάδιο, διορθώσεις, κάνα στεγνό στο πιλοτήριο και άλλα ψιλά...

Τα φτερά και τα πηδάλια θα χαραχθούν και θα πριτσινωθούν...

Δεν κοίταξα ούτε μια φωτογραφία, δεν έψαξα για λεπτομέρειες και στοιχεία για το αεροπλάνο. Θα πάει όπως λένε οι οδηγίες, με μόνη εξαίρεση τον οπλισμό, που θα του βάλω κάτι παραπάνω...  :twisted: :twisted:

Η κατασκευή ξεκίνησε για αποτοξίνωση από το Ρωσικό group build και τα πλοία...Σχόλια, βρισιές και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα, αν και η δουλειά είναι ψιλοαρπακόλα...

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 22, 2012, 03:14:22 μμ »
To scooter είναι συναρμολογημένο κι έχω χαράξει κι όλες τις γραμμώσεις. Πριτσίνωμα μετά τα στοκοτριψίματα. Επίσης ετοίμασα τα φρούτα, τρεις δεξαμενές και δύο AGM-12C Bullpup. Έλεγα στην αρχή να βάλω δύο napalm BLU-27 αλλά με κέρδισαν οι γκουμούτσες...

Σειρά έχει να κλείσει η καλύπτρα και το αλεξηνέμιο, μιας και κατάφερα με κάποια μέτρα πίεσης να κάνω το κάθισμα να κάτσει εκεί που έπρεπε...  :twisted: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 22, 2012, 04:30:52 μμ »
Ωραιος Νικο. Μαζι τα προχωραμε τα Scooter.  :D : Ποια εκδοση θα κανεις? VA-55?  ::salut::

Συνεχεια με μικροπροσθηκες, κατι αντενες, πυλωνες απο το κιτ της italeri ενω ο κεντρικος ειναι scratch και ο οπλισμος. Επειδη η Esci εδινε δηματα agressor και δεν τα ειχα κ σε πολυ εκτιμηση θα τοποθετηθουν σηματα απο το κιτ της hasegawa που δινουν μαχιμο Vietnam εποχης 1973 της VA-55.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

::salut::
Νώντας

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 22, 2012, 04:35:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 22, 2012, 06:46:49 μμ »
Παιδες πολύ όμορφα τα Α-4 και από οτι βλέπω από φόρτωμα δε τσιγκουνευτήκατε.

Elephant. Λοιπόν το zimmerit στην 1/72 δεν παίζει. Απλά είναι χάλια... Στον αριθμό των καθέτων στηλών είμαι μέσα, στις φωτογραφίες μετράω από 23 έως 26, εγώ έχω 25. Το βήμα όμως των οριζοντίων εγκοπών είναι τουλάχιστον διπλάσιο από αυτό που θα έπρεπε να είναι, το κόλπο με το CD κάνει μόνο για την 1/35, για την 1/72 πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο...

Τώρα όμως δε διορθώνεται και θα μείνει έτσι. Οπότε, βάψιμο. Αρχικά Humbrol 94 για το βασικό dunkelgelb και μετά Gunze και φιδάκια στα πρόχειρα να προχωράει γιατί περιμένουν και άλλα, ήδη πολύ ώρα μου έφαγε το χρέπι, άσε που προβλέπω στις ερπύστριες να μου τρώει περισσότερη :evil: Πάω τώρα να κάνω μία προσπάθεια να χαράξω τις ρόδες και να μείνω με 10 δάχτυλα...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 22, 2012, 07:29:54 μμ »
Δυστυχώς μόλις τώρα (δηλ. αργά για σενα Γιώργο :() μου ήρθε ιδέα με τι θα μπορούσες να φτιάξεις "σφραγίδα" με πιο ψιλό pattern... Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κομμάτι (από τη μέσα μεριά του) ενός πλαστικού δεματικού (tie wrap), που να έχει την σωστή για την κλιμακα οδόντοση. Αφαιρώντας τα δύο εξωτερικά τμήματα του, που είναι λεία και χρησιμοποώντας το κατάλληλο μήκος, κολλημένο σε κάποιο φύλλο πλαστικού και κάποιου είδους λαβή :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 22, 2012, 09:07:00 μμ »

(Image removed from quote.)

γιώργο πραγματικά εξυπνη τεχνική κ φοβερή δουλειά.. ::salut:: ::salut::

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 22, 2012, 09:07:54 μμ »
Ωραιος Νικο. Μαζι τα προχωραμε τα Scooter.  :D : Ποια εκδοση θα κανεις? VA-55?  ::salut::

Συνεχεια με μικροπροσθηκες, κατι αντενες, πυλωνες απο το κιτ της italeri ενω ο κεντρικος ειναι scratch και ο οπλισμος. Επειδη η Esci εδινε δηματα agressor και δεν τα ειχα κ σε πολυ εκτιμηση θα τοποθετηθουν σηματα απο το κιτ της hasegawa που δινουν μαχιμο Vietnam εποχης 1973 της VA-55.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

::salut::

Νώντα σφεράτος είσαι... πολύ καλό

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 22, 2012, 09:10:31 μμ »
To scooter είναι συναρμολογημένο κι έχω χαράξει κι όλες τις γραμμώσεις. Πριτσίνωμα μετά τα στοκοτριψίματα. Επίσης ετοίμασα τα φρούτα, τρεις δεξαμενές και δύο AGM-12C Bullpup. Έλεγα στην αρχή να βάλω δύο napalm BLU-27 αλλά με κέρδισαν οι γκουμούτσες...

Σειρά έχει να κλείσει η καλύπτρα και το αλεξηνέμιο, μιας και κατάφερα με κάποια μέτρα πίεσης να κάνω το κάθισμα να κάτσει εκεί που έπρεπε...  :twisted: :mrgreen:

άντε να βλέπουμε πολλά Α-4... πολυ καλό μέχρι τώρα φιλαράκι....

Tags: