Εχεις πάρει χαμπάρι οτι άντε το πολύ να είμαστε 5.000 οι ενεργοί πραγματικοί μοντελιστές στην Ελλάδα;
Ειλικρινά πιστεύεις οτι μπορούμε να θρέψουμε Αντιπροσώπους, Χονδρέμπορους, Καταστηματάρχες σαν ξεχωριστές επιχειρήσεις;
Ας γράψω λοιπόν κι ότι γίνει................
Λες το ακριβώς σωστό, αλλά το βλέπεις από .....απέναντι.
Σκέφτηκες γιατί είμαστε ΜΟΝΟ 5000 μοντελιστές (ίσως να λές και πολλούς) ?
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ πρέπει να έχει την αντιπροσωπεία ( 1 ή περισσότερες) πουλάει στον
ΧΟΝΔΡΈΜΠΟΡΟ σε καλές και ανταγωνιστικές τιμές,σε όλη την Ελλάδα κι αυτός με το δίκτυο πωλήσεων που (πρέπει να έχει) πουλάει τα παιχνίδια-μοντέλα και πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να έχει σε
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ μικρούς ή μεγαλύτερους σε όλη την επικράτεια.
ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ για να αγοράζουν μικρά και μεγαλύτερα παιδάκια.
Εμείς εδώ έχουμε το εμπόριο από τον..............
ΕΙΣΑΓΟΓΩΛΙΑΝΟΧΟΝΔΡΙΚΟΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΩΚΑΤΑΣΤΗΜΑΡΧΩΝ,
λέξη υπερσυγκεντρωτική που δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα το Ελληνικό εμπόριο και την διανομή κερδών. Ένας για όλα, διαχείρηση των τιμών χονδρικής και λιανικής και πνίξιμο-εξαφάνιση των συναρμολογούμενων από τα μικρομάγαζα.
Έχω την αντιπροσωπεία,κερδίζω και χονδρικό κέρδος και λιανικό από το μαγαζί.οπότε κοστίζει το κιτ 25 ευρώ,είσαι φίλος και "θαμώνας" σου κόβω 5 ευρώ .πάρ' το 20. Αυτό το 5ευρω δεν μπορεί να το κόψει το περιφερειακό κατάστημα,που αγοράζει από τον ίδιο έμπορο, οπότε και μοιραία δεν μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά.
Πόλεις ολόκληρες δεν έχουν μοντελομάγαζο. Εγώ και πολλοί σαν εμένα πρωτοσυναντήσαμε τα συναρμολογούμενα στα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς μας στην παιδική μας ηλικία.Τώρα,δώσαμε κύρος στην λέξη κι από "συναρμολογούμενα" την κάναμε "μοντέλα" και τα κάναμε δυσεύρετα.
Απ' το τρίγωνο δεν μπορούν να γνωρίσουν όλοι τα "μοντέλα" και τα μικρά παιδιά δεν διαθέτουν ακόμα πιστωτικές κάρτες για να ψωνίσουν από το εξωτερικό.
Και μιλώντας για τον χώρο,αν και βλέπουμε μη δικαιολογημένες αυξήσεις τιμών είμαι βέβαιος πως οι εργαζόμενοι ήδη δεν πληρώνονται στην ώρα τους, έρχονται απολύσεις σύντομα και πρόσφατα είδαμε και μια αυτοκτονία, για την οποία θα παρακαλούσα να μην αρχίσει νέα συζήτηση με αφορμή την αναφορά μου σ' αυτό το ποστ.