Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση Αττικής - Σάββατο 28 Ιουλίου 2012  (Αναγνώστηκε 1542 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Συνάντηση Αττικής - Σάββατο 28 Ιουλίου 2012
« στις: Ιουλίου 25, 2012, 01:01:13 μμ »
H εβδομαδιαία συνάντηση στο καφέ Lure - απέναντι από το parking που είναι διπλά από το Plastimodellismo.

απο τις 12 παρα.. εως και ....

::talking_smilie:: ::gathering:: ::gathering::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Συνάντηση Αττικής - Σάββατο 28 Ιουλίου 2012
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 25, 2012, 02:53:44 μμ »
Αρκάδιε έχω μια απορία: Τα χάλκινα βιβλία είναι βαριά; Τα κουβαλάς μαζί ή τα αφήνεις κάπου φυλαγμένα;  Έχω ακουστά ότι ο Κέρβερος έμεινε άνεργος... Μήπως να τον βάλεις να στα φυλάει;  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 25, 2012, 03:08:33 μμ »
Αρκάδιε έχω μια απορία: Τα χάλκινα βιβλία είναι βαριά; Τα κουβαλάς μαζί ή τα αφήνεις κάπου φυλαγμένα;  Έχω ακουστά ότι ο Κέρβερος έμεινε άνεργος... Μήπως να τον βάλεις να στα φυλάει;  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

"βαρύ" φορτίο μου αναθεσανε   :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 25, 2012, 03:09:41 μμ »

Μόνο ο Κέρβερος; Και ο Αλέξης...και απ'ότι βλέπω και εσύ φυρί-φυρί το πάς...πάλι μόνος του το άνοιξε ο Αρκάδιος...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Παναγιώτης

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 25, 2012, 03:15:07 μμ »
Μόνο ο Κέρβερος; Και ο Αλέξης...και απ'ότι βλέπω και εσύ φυρί-φυρί το πάς...πάλι μόνος του το άνοιξε ο Αρκάδιος...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εγώ δεν έχω σχέση με αυτά... Ένας ταπεινός συντονιστής στα πλοία είμαι... ʼλλοι τάζανε προαγωγές... Και δεν ήταν και προεκλογική περίοδος...  ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 25, 2012, 05:57:50 μμ »

Καλά ρε Νικόλα τι λές τώρα μας δουλεύεις να φυλάει το πράμα τα βιβλία;θα χαθούν τα βιβλία και αυτός μαζί με το 0 μυαλό που κουβαλάει.
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 25, 2012, 06:03:41 μμ »
Και επίσης με τα γουναρικά πως πάει :?:
Έχει δουλειά τώρα με την κρίση :?:
Δε βάζεις τον καμμένο να κάνεις τον πλασιέ, να φάει κι αυτός μια μπουκιά ψωμί, ο... άνεργος :?: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 25, 2012, 06:03:51 μμ »
Εγώ πάντως παρατήρησα μεγάλη τσιγκουνιά στις φατσούλες... παλιά ήτανε πέντε-έξι αράδες και τώρα ούτε μισή

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 25, 2012, 06:19:34 μμ »
Εγώ πάντως παρατήρησα μεγάλη τσιγκουνιά στις φατσούλες... παλιά ήτανε πέντε-έξι αράδες και τώρα ούτε μισή
Αυτές πάνε με το μέτρο... Που καιροί για τέτοια...  :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 25, 2012, 06:22:25 μμ »
Και επίσης με τα γουναρικά πως πάει :?:
Έχει δουλειά τώρα με την κρίση :?:
Δε βάζεις τον καμμένο να κάνεις τον πλασιέ, να φάει κι αυτός μια μπουκιά ψωμί, ο... άνεργος :?: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ
Εγώ έχω μια επιφύλαξη, αλλά δεν είναι κοντά το πλήκτρο του G με το Μ να πω ότι πάτησε λάθος πλήκτρο ο γκρινιάρης αντικαταστηματικός μπαχαλάκιας συμφορουμίτης...  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 25, 2012, 06:23:28 μμ »
Καλά ρε Νικόλα τι λές τώρα μας δουλεύεις να φυλάει το πράμα τα βιβλία;θα χαθούν τα βιβλία και αυτός μαζί με το 0 μυαλό που κουβαλάει.
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Σιγά μην εννοώ τον χουβεροζαβό του Λιουρ για Κέρβερο... Τον κανονικό εννοούσα, αυτόν που πάλευε ο Ηρακλέας...  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος midasIDF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 26, 2012, 07:01:56 μμ »
Φίλοι του Modelclub καλησπέρα,

Σαν σχετικά καινούριο μέλος, δεν έχω βρεθεί πολλές φορές Σάββατο στο Lure, πέρα από 2-3 φορές και μάλιστα για λίγο. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω 'προσωπικά' τους περισσότερους της παρέας και αισθάνομαι λίγο 'απομονωμένος'... Έτσι, δεν το επιδιώκω να έρθω, παρότι το θέλω πολύ, αφού θα κάθομαι μόνος μου... Γενικότερα δε, δεν συνηθίζω να γυρνάω μόνος μου στα καφέ, Γι'' αυτό ίσως είμαι και πιο 'κουμπωμένος'.  :oops:

Σύμφωνα λοιπόν με τη δική μου περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλες. Θα πρότεινα λοιπόν μια συνάντηση, πιο 'ανοιχτή', με σκοπό τη γνωριμία με όλα - και για όλα - τα καινούρια μέλη και μοντελιστές, με σκοπό να διευρύνουμε και την πιο 'ανθρώπινη' πλευρά της γνωριμίας και παρουσίας μας στο χώρο.

Φιλικά, ::salut::

Γιάννης   

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 26, 2012, 08:33:28 μμ »
Φίλε Γιάννη καλησπέρα..

Θα σου πώ απλά και εγώ ήμουν κάποτε στην θέση σου αλλά πραγματικά τα παιδιά στο φόρουμ ξέρουν πώς να δέχονται νέα μέλη..λοιπόν θα σου  πρότεινα να έρθεις και αυτό το Σάββατο..και μην κωλώνεις..αφού βλέπεις...μια παρέα απο Γαλάτες δέχεται τα πάντα...! :mrgreen: :mrgreen:

ʼντε λοιπόν σε περιμένουμε και να έρθεις!!!μην κολλάς!!!δεν είσαι μόνος σου!!!!Υπάρχουν πολλοί εκεί  στο L(i)ure!!!!! ::glossa:: ::glossa::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 26, 2012, 09:36:53 μμ »
Αν κρατάς και κανα τελάρο παγωτίνια, να δεις πώς σπάει ο πάγος!  :D
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 26, 2012, 10:42:49 μμ »
@midasIDF Γιάννη μην αγχώνεσαι,και σωροπιαστά να είναι πάλι ευπρόσδεκτος θα είσαι,είναι παμφάγα όντα αυτά που συχνάζουνε εκεί......  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 27, 2012, 12:26:09 πμ »
Γιάννη, είναι απλό....
Μπαίνεις μέσα, λες καλήμερα στην Κωνσταντίνα (προαιρετικό, αλλά χρήσιμο) και
α. είτε την ρωτάς "οι τρελοί που είναι σήμερα" και σου δείχνει το
β. είτε πας πίσω πίσω στη γαλαρία όπου θα βρεις κάτι μαντράχαλους με αρματάκια και άλλων ειδών κιτ, ενίοτε και με σακούλες από τα γύρω μαγαζιά να συζητούν σε παρέες των 2, 3, 4 ή και παραπάνω ατόμων.  Οι αρματάδες συνήθως αριστερά, οι αεροπλανικοί δεξιά...
Αρκεί να μην πέσεις σε μνημόσυνο γιατί αλλιώς θα ψάχνεις για ώρα (ξέρω τι σου λέω... ;) )
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 27, 2012, 12:51:00 πμ »
Γιάννη, είναι απλό....
Μπαίνεις μέσα, λες καλήμερα στην Κωνσταντίνα (προαιρετικό, αλλά χρήσιμο) και
α. είτε την ρωτάς "οι τρελοί που είναι σήμερα" και σου δείχνει το
β. είτε πας πίσω πίσω στη γαλαρία όπου θα βρεις κάτι μαντράχαλους με αρματάκια και άλλων ειδών κιτ, ενίοτε και με σακούλες από τα γύρω μαγαζιά να συζητούν σε παρέες των 2, 3, 4 ή και παραπάνω ατόμων.  Οι αρματάδες συνήθως αριστερά, οι αεροπλανικοί δεξιά...
Αρκεί να μην πέσεις σε μνημόσυνο γιατί αλλιώς θα ψάχνεις για ώρα (ξέρω τι σου λέω... ;) )

Είσαι περιβόλι,πιο σωστή περιγραφή δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει,δεν κάνεις μια εξαίρεση αυτό το σάββατο και να ανέβεις ως το κέντρο...........

Tags: