0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Image removed from quote.)
Πες μου ποια γκαρσόνα ήταν κι αν έπεσε και τοστάκι κέρασμα... Ο Παναγιωτάκης θα τα ακούσει άμα τον πετύχω... Ξέρει αυτός γιατί... Ιεραρχική κατσάδα...
Καινούρια κοκκινομάλα καλλίγραμη με αέρινο φορεματάκι ,Επειδή έλειπες και είδαν μόνο δύο "ζώα" (στα κυβικά - εμένα και τον Τσίτσο δηλαδή) δε σκιάχτηκαν πολύ και έτσι κεράσανε δύο πιατέλες Τι τα θές όμως : Τάιζε ο Παναγιωτάκης το περιστέρι πατατάκια, πάει και το hub του Τσίτσου Πού 'σαι πάλιουρα, για τη γωνία όμως που φυσάει, εγώ σας ξεστράβωσα ΜΦΧ
Η κοκκινομάλλα ήταν η πρώτη που μας είχε σερβίρει ρε συ... Όταν είχαμε πάει με τον πάτερ για να κόψουμε κίνηση... ...
Όχι φιλαράκι, σήμερα ήταν άλλη... σγουρομάλλα και εξίσου ή ίσως και καλύτερη από την πρώτη ΜΦΧ
...Με λύπη μου βλέπω όμως να μην αναφαίρετε πουθενά η τιτάνια πραγματικά προσπάθεια που κατέβαλε ο θεσμικός για την ανεύρεση του hub! Αναστέναξε αυτή η καρέκλα.
ʼλλου όμως η καρέκλα παρέδωσε πνεύμα... ΜΦΧ
...Κάτι ξέρουν κάποιοι που κάθονται μόνο σε συγκεκριμμένη καρέκλα... Μου φαίνεται ότι αυτός ο καφενές, ο after, θα γίνει η καταστροφή μας...
Και φαινόταν γερή η βρωμιάρα η καρέκλα, αλλά αποδείχτηκε πολύ λίγη για τα 117 κιλά μου Και 'γώ το ίδιο νομίζω... δύο στις τέσσερις (ή πέντε ) γκαρσονίτσες τουλάχιστον, μέχρι τώρα, ήταν απολύτως ερωτεύσιμες ΜΦΧ
Oταν μιλαω,με συνδεεις με...OKW!
Δεν πιστεύω να είχες έρθει κι εσύ στον καφενέ χτες... Φάντασμα... Τι έγινε; Διαβάζουμε το tanach για να δώσουμε εξετάσεις; Ή μαζεύεις λεφτά για να πας στο Μαρόκο για τα κόψε ράψε;