Τις καλησπέρες μου στο φόρουμ,
Ονομάζομαι Χρυσόστομος και πριν λίγο καιρό σε ένα ταξίδι στην Ολλανδία βρήκα ένα μαγαζάκι μοντελισμού και είπα να ξαναθυμηθώ το χόμπι που μου είχε μάθει ο πατέρας μου όταν ήμουν 7-8 χρονών. Ετσι αγόρασα ένα Leopard και ξεκίνησα.
Το modelclub.gr το βρήκα ψάχνοντας στο Ιντερνετ για τιπς σχετικά με τον μοντελισμό. Κατα τα άλλα όπως είπα όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου έφτιαχνε "συναρμολογούμενα" και παρέα μαζί με τον αδερφό μου, κάναμε κι εμείς διάφορα. Τα περισσότερα ήταν σύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα. Είχα κάνει και ένα τανκ το οποίο δεν θυμάμαι καν τι μοντέλο ήταν. Φαντάζομαι πως τίποτα από αυτά δεν ζεί πια, αν και ίσως να υπάρχουν μερικά καταχονιασμένα στην αποθήκη των γονιών μου. Α επίσης το τανκ το είχα δώσει και cool όνομα από ένα παιδικό

.
Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει πάρα πολλά μέσα από το φόρουμ, όπως επίσης είδα και τα δύο βίντεο με τις τεχνικές και τα χρώματα. Πολύ καλή δουλειά και μάλιστα με βοήθησαν να καταλάβω ορισμένα πράγματα και να μάθω κάποια άλλα που δεν γνώριζα καν. Στην αρχή φαίνονται λίγο Κινέζικα, τελικά είναι σχετικά απλά.
Σε μία φάση με έπιασε ένα κόμπλεξ με τις κατασκευές που είδα εδω μέσα αλλά ηρέμησα όταν είδα τα σχόλια σχετικά με αυτές. Να πω και πολλά μπράβο σε όλους γιατί έχετε κάνει απίστευτα μοντέλα και ώρες ώρες νομίζεις ότι είναι πραγματικά...