Αποστολέας Θέμα: Mirage F.1CG HAF ''Aegean''s Tigers'' What if ! Italeri 1/48  (Αναγνώστηκε 10462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος f 16 fighting falcon

• in thrust we trust..
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: athens
  • in thrust we trust
Απ: Mirage F 1CG HAF ''Aegean''s Tigers'' What if ! Italeri 1/48
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 08, 2012, 07:25:32 πμ »
βαλε του αριθμο 116 τιμητικα  για το λημνος του σιαλμα.. ::salut:: και βληματα ματζικ 2, γαλαζια εθνοσημα οχι σκουρο μπλε..

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 08, 2012, 09:54:22 πμ »
Φίλοι μου καλημέρα ,πραγματικά δεν περιμένα τέτοια αποδοχή :oops: :oops: :oops: και τόσο κολακευτικά σχόλια .
Θα απαντήσω σε όλους ,ΈΝΑΝ ΕΝΑΝ ξεχωριστά.
Σας ευχαριστώ πολύ! ::salut::
Εγώ λέω να ολοκληρώσεις το κουκλί να το απολαύσουμε στο 100% και μετά έχεις όλο το χρόνο να απαντήσεις!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 08, 2012, 10:12:51 πμ »
Πραγματικά και χωρίς υπερβολές, όπως το είπαν και παραπάνω τα παιδιά, απλά Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο !!!!!!!!

Γιάννης

Υ.Γ. 1. Πες μας με τι αραίωσες τα citadel και αν αντιμετώπισες πρόβλημα με μπουκώματα στο ψέκασμα
2. Αφού το φτιάχνεις δικό μας μην βάλεις ματζίκ, δεν τα φόραγαν από όσο θυμάμαι, φορούσαν Aim9-P3 και στην συνέχεια Aim9-P4
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος f 16 fighting falcon

• in thrust we trust..
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: athens
  • in thrust we trust
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 08, 2012, 10:57:45 πμ »
ελα τωρα που θα βαλει αιμ -9 , επειδη φορουσαν τα δικα μας και στη ν ουσια ηταν αοπλα γιατι δεν συνεργαζονταν αμερικανικο βλημα με γαλλικα συστηματα και αναγκαστηκαν να κανουν πατεντα με μικρη ομως αξια.

εξαλλου αν δεις φωτο του 120 που βγηκε το 90 ειναι αναρτημενα ματζικ 2 και αιμ 9λ, ηταν ενα απο τα καλα κρυμενα μυστικα της π.α που τροποποιησε ξανα το φ1 ωστε εκτος απο 2 αιμ-9ρ να εχει ειτε ματζικ 2 ειτε αιμ-9λ .

δεν ξερω ομως αν το σχεδιο συτο προχωρησε και στον υπολοιπο στολο. εξαλλου what if ειναι , ας βαλει και αμρααμσκι. :wink:

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 08, 2012, 11:50:17 μμ »
Πω πω τι μαναρι ειναι αυτο...πολλα μπραβο Σταματη

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 09, 2012, 08:32:02 πμ »
Μπράβο Σταμάτη πολύ ωραίο βάψιμο και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον και σε 1:1! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 09, 2012, 09:54:03 πμ »
Απλά ΜΑΜΑΕΙ... Υπέροχο βάψιμο...  Λάτρης των F1 και είναι απ τα καλύτερα που έχω δει!...

Αποθηκεύω το topic σου... ;) χεχε
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 09, 2012, 10:11:37 πμ »
Στάμο έκανες την έκπληξη του καλοκαιριού!

Ο πιλότος πολύ ζωντανός, βοηθάει στην όλη αληθοφάνεια. Μοντελοαπατεώνας! :-)

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 09, 2012, 02:18:39 μμ »
νομίζω ότι βγήκε ποιο καλό από το επετειακό "Σπάρτη"
Φοβερό βαψιμο!!! ::salut::
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 09, 2012, 02:18:57 μμ »
Συγχαρητήρια αγαπητέ captain.

1. Εντυπωσιακό το κόψιμο / ξεφλούδισμα που σημείωσε πιο πάνω κι άλλος συνάδερφος..
2. Επίσης να πω ότι ΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ τις κάνεις για να χαλαρώσεις , όπως ανέφερες στο αρχικό ποστ σου, μας ρίχνεις όλους εμάς τους υπόλοιπους στην ήπια κατάθλιψη, μιας και τέτοιο αποτέλεσμα προσωπικά θα πετύχαινα στην 3-4η μοντελιστική μου ζωή..
και
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 09, 2012, 04:35:34 μμ »
 :arrow:Λάμπρο σε ευχαριστώ πολύ φίλε......αυτό συμβαίνει με το μοντελισμό ,τα πάντα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα,τουλάχιστον υπό κλίμακα! :wink: ::salut::

:arrow:B737 Mech.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Το ασημί ήταν όντως η αποκάλυψη μια κε τέτοιο στρώσιμο με τέτοιο μεταλικό αποτέλεσμα ,δύσκολα συναντάς ακόμα και σε έναμελ .Σε συνδιασμό με ένα παχύ wash το αποτέλεσμα είναι ακόμα ρεαλιστικότερο!
  Δεν είμαι υπέρμαχος των αυθεντικών χρωμάτων ,πιστευω οτι μπορεί να φτάσει κάποιος στα επιθυμητά αποτελέσματα με πολλά γκρι,το 157 το επέλεξα για να κάνω ένα λίγο πιό ταλαιπωρημένο αεροσκάφος για κάποιο πιό καινούργιο ,πιστευω το 144 είναι οκ.....σημασία έχει και η φωτο που δουλευεις! ::salut::

:arrow:Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,να σου πω την αλήθεια έψαχνα τρόπο να βάλω θάλασσα από κάτω,δίπλα ,πάνω......τελικά το ξανασκέφρηκα.....σε βάση και μόνο του .....ή αξία του λιτού! :wink: ::salut::

:arrow:Νάσο σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα ένθαρρυντικά σχολία σου .Οι ρίγες είναι μασκαρισμένες με μπλου τακ και τα διαστήματα μεταξύ αυτών(κίτρινη επιφάνεια) μασκαρισμένα με μασκόλ.

Το μοντέλο είχε βαφτεί αρχικά με λευκό για να εμφανιστούν και οι όποιες ατέλειες κατά  το στοκάρισμα.
Εκοψα λοιπόν κομμάτια χαρτοταινίας ταμίγια ,ελευθερα με το χέρι ,και δημιούργησα ξέφτησμα στην χαρτοταινία.Την κόλλησα μασκάροντας τα σημεία και έβαψα το κίτρινο και μετά το μαυρο,αυτά τα σημεία του λευκού ήταν τα πρώτα που μάσκαρα και τα τελευταία που ξεμάσκαρα. :wink: ::salut::

:arrow:Τάκη ευχαριστώ πολύ φιλάρα,το ξέρω οτι σου αρέσουν τα μπουριά! ::salut::

:arrow:Karl Heinz να'σε καλά φίλε σε ευχαριστώ πολύ! ::salut::

:arrow:Μπάμπη σε ευχαριστώ πολύ ,στα τελειώματα είμαι φίλε! :wink: ::salut::

Ακολουθούν και άλλες απαντήσεις ...έχω πρόβλημα με το pc που με ''κρεμάει συχνά''

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 09, 2012, 04:46:45 μμ »
 :arrow: Φίλε mousourge σε ευχαριστώ πάρα πολύ.....σε αυτή τη φάση βάζω μόνο παρκετίνη(πραγματικά δεν την αλλάζω)βερνίκι βάζω μόνο στο τελικό στάδιο και αυτό όπου χρειάζεται ,χωρίς να γίνουν όλες οι επιφάνειες ''ένα΄'' και καρα ματ.....κάπου τα αεροσκάφη είναι πιό ματ και κάπου αλλού γυαλίζουν αρκετά...μην ξεχνάμε βαμμένα μέταλα είναι!!! ::salut::

:arrow:Πανούλη ,σε ευχαριστώ πατριωτάκι ,φίλε τι 157 τι 144 κάτω από προυποθέσεις όλα σωστά είναι ,φωτογραφία από φωτογραφία διαφέρη η απόχρωση! :wink: ::salut::

:arrow:Leon 13 ευχαριστώ πολύ φιλαράκι χ1000000000000000000000000000000 :mrgreen: ::salut::

:arrow:Giannis ,σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! ::salut::

:arrow:Γιώργο μου (Roi) σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,πάμε για το δικό σου τώρα! :wink: ::salut::

:arrow:Mirrage ,σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!!!Ωραίο Nick :mrgreen: ::salut::

:arrow:Φίλε Crow (Δημήτρη ,νομίζω) αν και είχα υπόψη μου περί Tigers Meets και τα σχετικά αποφάσησα να μην δω κανένα Mirrage F1 στο ιντερνετ και να αυτοσχεδιάσω!
Μόνη έμπνευση αυτό.......   :wink: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 09, 2012, 04:59:43 μμ »
 :arrow:Φίλε μου Pan pan,σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :oops: ::salut::

:arrow:Giorgo G σε ευχαριστώ πολύ φίλε....πραγματικά θα ήταν μεγάλη τιμή για ένα μοντελιστή.....αλλά τέτοια μοίρα δεν υπήρχε από οτι ξέρω στα Μιράζ μας ,η κάτι ανάλογο που να παραπέμπει σε Τίγρη εκτός από την ψυχή και το θάρρος των πιλότων τους.Αυτό προσπάθησα να αναδέιξω!

:arrow:Φίλε F16 σε ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σου σχόλια .Τα σήματα θα είναι αυτά που είχαν τα Μιράζ τότε ,πλήρη ίσως να μην βάλω τις γραμμές στις πτέρυγες  για να μην σπάσουν οι ρίγες .Για οπλισμό μάλλον τον Αμερικάνικο έχω επιλέξει ,σκέφτομαι έναν μπλε εκπαιδευτικό σαιντ και ένα λευκό ,θα δω ,ακόμα δεν έχω κατασταλάξει .
Δεν θα φτιάξω το 116 ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΙΑΛΜΑ μερικά πράγματα καλό είναι να μην τα πειράζουμε!
Ισως κάποτε αξιωθώ να το φτιάξω όπως ήταν!Σε ευχαριστώ και πάλι για την απαντησή σου! ::salut::

:arrow:Φίλε razziera μου αρέσει να βάζω πιλότους ,πέρνει λίγο ζωή ο στατικός μας κόσμος,το συστήνω φίλε....όσο για το επόμενο είδωμεν .Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 09, 2012, 05:11:28 μμ »
 :arrow:Φίλε Hartmann 7 τα χρώματα είναι από τα μεταλικά της εταιρείας (citadel)  LEADBELCHER  ,MITHRIL SILVER  ,BALTASAR GOLD  ,CHAINMAL  ,και το LIQUID SILVER  της Vallejo! Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου! :wink: ::salut::

:arrow:Γιάννη (Zaxos) τα  citadell τα αραιώνω με Αζαχ και μόνο ,για ψέκασμα ...για πινέλο μόνο με νερό.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! ::salut:: :arrow:

:arrow:Βασίλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλαράκι! :wink: ::salut::

:arrow:Κώστα στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ,αλλά στη δική μας πραγματικότητα ναι ,μαζί με ότι άλλο φαναταστούμε! :mrgreen: ::salut::

:arrow:MicaGR σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε για τα κολακευτικά σου σχόλια ,αν και λίγο υπερβάλλεις πιστευω! :mrgreen: ::salut::

:arrow:Γιαννη μου (JET),φίλε μου ,έκπληξη ως προς το αντικείμενο μια και με είχατε συνηθίσει στα πλοία ,γιατί από δουλειές εδώ μέσα ,δόξα το Θεό ,είναι να τρίβεις τα μάτια σου ! :lol: :lol: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 09, 2012, 05:15:23 μμ »
 :arrow:Φίλε prokroust ,να ομολογήσω και εγώ οτι και εμένα δεν μου αρέσει πολύ ,σε σχέση με άλλα επετειακά ,πιστευω οτι χάνει γιατί δεν είναι απέρριτο όπως αρμώζει στο θέμα που αναπαρηστά ........κατά τα άλλα είναι θέμα γούστου!
Σε ευχαριστώ πολύ ! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 09, 2012, 05:24:19 μμ »
Συγχαρητήρια αγαπητέ captain.

1. Εντυπωσιακό το κόψιμο / ξεφλούδισμα που σημείωσε πιο πάνω κι άλλος συνάδερφος..
2. Επίσης να πω ότι ΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ τις κάνεις για να χαλαρώσεις , όπως ανέφερες στο αρχικό ποστ σου, μας ρίχνεις όλους εμάς τους υπόλοιπους στην ήπια κατάθλιψη, μιας και τέτοιο αποτέλεσμα προσωπικά θα πετύχαινα στην 3-4η μοντελιστική μου ζωή..
και
Spoiler (hover to show)

Φίλε dsk πολλές φορές αξίζει να καθαρίζουμε λίγο το μυαλό μας μοντελάροντας ,να απολαμβάνουμε τη στιγμή ,και να μην νιαζόμαστε τόσο για το αποτέλεσμα,τον τελευταίο καιρό το είχα ξεχάσει αυτό......το Μιραζάκι με βοήθησε να θυμηθώ την παλιά ανεμελιά  ,ευτυχώς τα χρώματα δεν με πρόδωσαν εκτός από κάτι ψηλά που διόρθωσα ,και σιγά σιγά χωρίς άνχος έφτασα σε αυτό που βλέπετε,με βοηθάει βέβαια οτι το θέμα είναι και what if να μην κρυβόμαστε!!! :mrgreen: ::salut::

Τον Τσάρο θα τον ξαναπιάσω φίλε ,έχω κολλήσει στην καλύπτρα ,έχω φτιάξει ήδη άλλη vak, θέλει σκέψη για τον σκελετό.Να πω την αλήθεια έχω φτιάξει το αλεξινέμιο αλλά ο σκελέτός του δε μου αρέσει μου φαίνεται χοντροκομμένος και θα τον ξαναφτιάξω....η καλύπτρα είναι πιό εύκολη! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 10, 2012, 09:02:13 μμ »
 Μόλις παρέλαβα τα ICARUS DECALS ..... :lol: :lol: :lol: :lol: Τα απόλυτα σήματα για σωστό Μιραζ F1 CG!!! ::salut::

Gabri , σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 10, 2012, 09:38:51 μμ »
Αυτά είναι ...............

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 10, 2012, 09:58:30 μμ »
Βρε άσε τις πάρλες και τελείωνε... Μας έχεις αφήσει στη μέση...  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 10, 2012, 10:12:05 μμ »
 Βρε Νικόλα τώρα μόλις τα παρέλαβα ....ζεστά είναι ακόμα!!! :mrgreen: :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 10, 2012, 10:23:55 μμ »
Αν και δεν είμαι fun των what if, το συγκεκριμένο με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα Σταμάτη, πάρα πολύ ωραία δουλειά!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 11, 2012, 12:25:06 μμ »
Πανέμορφη δουλειά!  :o Συγχαρητήρια!

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 11, 2012, 09:41:24 μμ »
Τα σπάει Σταμάτη

Πολύ μερακλίδικη δουλειά κ εξαιρετική έμπνευση

Καλά τελειώματα
Spoiler (hover to show)

::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 11, 2012, 09:51:36 μμ »
 :arrow:Φίλε μου, Aλεξ σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ δεν μπορώ να σου πω οτι τρελενόμουν.......πριν!!! :wink: ::salut::

:arrow:ʼρη σε ευχαριστώ πολύ φίλε....και που είσαι !........΄'εχει η hase κάτι πιλότους στην 1/72 .....μούρλια!  :mrgreen: ::salut::

:arrow:Θάνο ευχαριστώ πολύ φίλε μου.....και που να το δείς τώρα με τα σήματα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::salut:: 

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 12, 2012, 08:04:51 μμ »
Ο αριθμός που επέλεξα είναι το 117....σύντομα φώτο με όλα τα σήματα πάνω του!

Tags: mirage f.1